На море в България 2020 г.! - 6

• 45 608
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Ние мислим да пътуваме за уикенд в петък след работа. От всички бг курорти Бяла ми се струва най- скучното място и избрахме него уж, за да няма хора. Ако някой е в района моля да сподели впечатления.

# 361
Ние сме на Арапя, обаче е гмеж. Но мястото е магнетично за нас.
Другата седмица отиваме в някой грифид да се поглезим.  Уейв ми отказват под 3 дни резервация, а жена ми няма отпуск.
Само с децата не ме пуска  Joy

На Тракия е ад, особено в неделя.
Никой не спазва дистанция, а тъпите им канчета не проумяват, колко е спирачният път при 140км/час(дори за висок клас кола, с големи дискове и многобутални спирачни апарати) , а и всичко живо кара с по 160+

Дори аз, дето обичам адреналина на бързото ускорение се напрягам много.

# 362
Къде на Арапя си Aiwabg?
Снощи се запознах с една дама на плажя, похвали Апартхотел Sea view Царево. Иначе в Царево, в сравнение с Приморско има по-малко народ вечер по центъра.
Магистралата в четвъртък беше натоварена.

# 363
  • Пловдив
Още пътуваме, но е облачно и вятър пак много Confused

# 364
Към морето в летния сезон тръгвам винаги в 5 сутринта. Никога няма много коли.

# 365
  • Пловдив
Към морето в летния сезон тръгвам винаги в 5 сутринта. Никога няма много коли.
да, да...ела сега да видиш Simple Smile ние тръгнахме в 6.

# 366
Ние мислим да пътуваме за уикенд в петък след работа. От всички бг курорти Бяла ми се струва най- скучното място и избрахме него уж, за да няма хора. Ако някой е в района моля да сподели впечатления.
Моя колежка е там в момента, каза че няма хора....и ходят на плаж на Обзор.

# 367
Здравейте, отново!
Ще се радвам да ми споделите актуални мнения за Свети Влас.
Натам се ориентираме.
Какви са впечатленията ви?

# 368
  • В градината...
Пътуваме за Бяла, но още не сме стигнали магистралата. Преди 3 седмици бяхме там и не бих казала, че е скучно. По принцип ходим на Шабла, Езерец... Там е в пъти по-хубаво и спокойно. Но сега в Бяла има много свободни места на евтини цени. Отиваме в апартамент за 80лв. на 200 м.от морето.

# 369
Къде на Арапя си Aiwabg?
Каравана на приятели, точно зад големия плаж. Не е моят тип почивка, въпреки, че има и климатик. Обмислям Нестинарка за плаж, тук ми е прекалено пълно.
Тия гърци развалиха нашето черноморие, еврибади е на църно море.

# 370
Пътуваме за Бяла, но още не сме стигнали магистралата. Преди 3 седмици бяхме там и не бих казала, че е скучно. По принцип ходим на Шабла, Езерец... Там е в пъти по-хубаво и спокойно. Но сега в Бяла има много свободни места на евтини цени. Отиваме в апартамент за 80лв. на 200 м.от морето.
Лек път и приятна почивка! Ще се радвам на отзиви може и на ЛС. Тъкмо ще кажете как е през уикенда.

# 371
  • В градината...
Мерси.
Вече сме на магистралата, румънците летят като луди, както винаги. Движат се в колони и изпреварват опасно всички заедно. От тях по-ужасни шофьори не знам дали има. През юни и юли почти ги нямаше.

# 372
Здравейте,
На всички, които се чудят къде по морето да отидат на почивка, бих препоръчала с две ръце Слънчев бряг.
Заради славата му на дестинация за алкохолен туризъм, до миналата година не съм и помисляла за почивка на това място. Но тази година, четейки, че курортът е почти празен, реших да отидем и не съжалявам.

Най-хубавото нещо там е плажът! Изключително чист! Кристална вода, много плитко - идеално за деца. Обширни свободни зони.
А за тези, които предпочитат да ползват шезлонги и чадъри, цената за всяко е по 4 лв.
Говоря за "Hidden beach" - в района на хотелите "Кавказ" (съвсем близо до плажа) и "Бургас Бийч", но предполагам, че и в останалата част от крайбрежието на Слънчев бряг е така.

Първите два дни имаше доста големи вълни и съответно флагът беше червен. Но след това се заредиха прекрасни дни със зелен флаг.

Бяхме отседнали в "Diamond Palace", партерен апартамент. Чисто, свежо, уютно.
Не ми хареса обаче, че едното гардеробче  беше много нестабилно (не че беше счупено, а просто по-тясно и височко) и при по-рязко отваряне се накланяше напред с опасност да падне върху човека, ако не бъде задържано. Което, при наличие на малки деца, си е опасно!
Басейнът - много добре поддържан, чист, предлагащ детска част, а дълбочината на главния е 160 см във всяка една точка.
Имаше много семейства с деца.
Домакини - приветливи, отзивчиви.

Самият хотел се намира зад "Persani". Разстоянието до плажа е 7-8 минути, пресича се кръстовище.
На около 30 минути пеша е от Несебър (очарователен, както винаги) и на
20-ина минути от центъра на Слънчев бряг (който изобщо не ми хареса).

Наоколо има няколко хранителни магазина (всъщност два). Но с най-богат асортимент и с нормални цени е супермаркет "Младост" - в центъра на комплекса.
Съвсем наблизо е и автобусната спирка "Континентал", предлагаща връзка както с центъра на комплекса и с Несебър, така и с Бургас и Свети Влас.

Чужденци имаше доста - руснаци, румънци, германци, чехи, поляци.

# 373
  • На земята
Лек път и приятна почивка! Ще се радвам на отзиви може и на ЛС. Тъкмо ще кажете как е през уикенда.

Здравейте,
Много ще ми бъдат полезни отзивите за Бяла и от двечките ви. Ние ще пътуваме на 10-ти, като търсихме спокойно, скучно място с хубав плаж. Не ни интересуват ол инклузив почивките, тъй като не обичаме да стоим на едно място. Така че ще чакам с нетърпение. Благодаря!

# 374
Ето 2 снимки от плажа

И да добавя инфо. Има страхотни шатри около басейните. Забранено е да се резервират. В частта за възрастни има 5-6 свободни в 11:30.

Общи условия

Активация на акаунт