На море в България 2020 г.! - 6

• 45 629
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Аз да попитам как е плажа пред бунгалата в Градина?Плитко ли е за деца като се влезе в морето?Сега проверих,има свободни места за датите , които ме интересуват,но как да прежаля 300 лв за нощувка....Ама това ми е мечта от години,да съм на хубаво бунгало и да гледам морето от верандата,докато си пия питието....

# 346
Вярвам, че ще ми бъдете полезни. Спешно ми е и затова тази седмица се постарах да прочета какво сте написали в последните теми.
За съжаление не можах да си помогна за ситуацията, в която съм изпаднала, а тя е следната: Трябва до утре да взема решение за почивка на 4 възрастни и 2 деца - едното на година и половина, другото на 5. Трябва ми хотел/квартира/къща, като най-важното е да е до морето, задължително да има микровълнова фурна и ел. кана в стаята, желателно е да има басейн, нямаме желание за хранене, ще се радвам да е с оферти: Кранево, Равда, Приморско, Китен, Поморие. 
Предварително ви благодаря. Simple Smile

миналата седмица бяхме в хотел на слънчев бряг от към влас
хотела беше близо до прекрасен плаж
имаше басейн и пързалки и оборудвана кухня с посуда кана за топла вода и печка без микровълнова
А хотелът е?

# 347
Хора истината е една, няма ли ги чужденците, се влошава качеството. В Хермес почти няма никакви К-19 мерки. С очите си видях, как от чаши, от които е консумирано, пак се сипва от барманите от автомата за напитки. Храната е плачевна, от вечерята ставаха само рибата (според ММ) и сотираните картофи. Моето дете е яшно, но след вечеря си дояде бургерите от Макдоналдс, които купих за изпът. Рибата на мъжа ми с физиономия я пляснаха върху картофите и нещо като мини пържола, която едвам се режеше, въпреки изричното му желание за отделна чиния. Нова физиономия имаше, когато си поисках нови прибори, а не тези заредени на масата само върху салфетка (не съвпада с моите идеи за хигиеничност при пандемия). Понеже селенията е превзела хотела, явно и персоналът отговаря със същото. Басейните с пързалките бяха леко мътни. В резултат съм взела Стеримар за промивка на носа на детето. Базата е амортизирана. Не си заслужава с две думи парите според мен. Толкова године почивам в клубни хотели на Александрия, за първи път съм много разочарована.

Ааа как така? Храната в Хермес е УНИКАЛНО, ФЕНОМЕНАЛНО добра !!! Не, не, не го вярвам това !!!

# 348
Storm76,  благодаря и аз за отзива, много ми беше полезен. Определено няма да го посетим. И все пак да знам - пързалките постоянно ли работят, или ги пускат за определено време? А пицата на плажа добра ли е все още?

# 349
Аз да попитам как е плажа пред бунгалата в Градина?Плитко ли е за деца като се влезе в морето?Сега проверих,има свободни места за датите , които ме интересуват,но как да прежаля 300 лв за нощувка....Ама това ми е мечта от години,да съм на хубаво бунгало и да гледам морето от верандата,докато си пия питието....

Плажът на градина е супер за деца. Залив е,плитко е.

# 350
Goldeva, и аз моля да кажеш зелена ли е територията на хотела, че на снимки ми се струва малко голо?

Не съм сигурна,че разбирам въпроса,но да видим. Дървета няма никакви. Зеленината е от полето и разни тревички в хотела. Прилагам снимка от моята стая.
Goldeva, този басейн пред колко стаи е?
Ние вземаме такъв тип стая в Парадайс Блу, Албена, откакто откриха хотела. Там е на 6 стаи. Едната година случихме на съседи германци с ужасно шумни деца, малко си е на късмет.....

# 351
Goldeva, и аз моля да кажеш зелена ли е територията на хотела, че на снимки ми се струва малко голо?

Не съм сигурна,че разбирам въпроса,но да видим. Дървета няма никакви. Зеленината е от полето и разни тревички в хотела. Прилагам снимка от моята стая.
Goldeva, този басейн пред колко стаи е?
Ние вземаме такъв тип стая в Парадайс Блу, Албена, откакто откриха хотела. Там е на 6 стаи. Едната година случихме на съседи германци с ужасно шумни деца, малко си е на късмет.....

Пред около 15 стаи е. Съседите са с деца,виждам по плажните принадлежности,но не съм видяла никой друг в басейна в последните 2 часа.

# 352
Aiwabg, взе ме на мезе. Ми не става храната. Поне според мен. Иначе опитах вчера порция пица с шунка и кашкавал, беше добра. Пързалките работят до 17 часа. През деня незнам дали почиват, ние по това време сме на Перла, ич не им искам кирливия инклузивен обяд, все имаме пари за такъв на свободна консумация. За другата година ще търся хотел с пързалки, но само със закуска.

# 353
  • Пловдив
След няколко дневно проучване и оглеждане стигнах до извода, че тази година курортите от типа на Слънчев Бряг предлагат по спокойна и бюджетна почивка. Едунствено което не ми харесва са големите комплекси високи згради и прочие. Но все пак се спрях на оферта отговаряща на търсенето ми. В хотел Сънрайз Слънчев бряг разположен във вилната зона преди свети Влас. Ще се радвам на таз годишни впечатления за храната и плажа който е в близост. Какво да очакваме?

# 354
Да де, ама се получава, че веднъж плащаш обяда в ол инклузива, после се налага да си платиш пак... И ние така бяхме - ходехме на Арапя на плаж, то като платиш 20 лв за шезлонги и чадър ти се обезсмисля връщането, та и там обядвахме... Сега си мислех, че водните пързалки ще компенсират останалите негативи, ама явно не. Анимацията поне на Бг ли я водят? Че преди предимно на чешки беше....
И аз издирвам приличен хотел с пързалки, ама и цената да не е като на Дюни-те...

# 355
Аниматорите говорят български. Не се интересуваме много от анимация и не знам как е на детска дискотека и прочие акпивности.

# 356
Aiwabg, взе ме на мезе. Ми не става храната. Поне според мен. Иначе опитах вчера порция пица с шунка и кашкавал, беше добра. Пързалките работят до 17 часа. През деня незнам дали почиват, ние по това време сме на Перла, ич не им искам кирливия инклузивен обяд, все имаме пари за такъв на свободна консумация. За другата година ще търся хотел с пързалки, но само със закуска.

Не теб конкретно, а всички дето ме изкараха, че лъжа едва ли не Simple Smile

# 357
То и аз не вярвах, но се уверих.

# 358
  • Пловдив
Ма магистрала сме...няма такъв поток от коли Head Band  Всичко живо е тръгнало по морето...
По бензиностанциите да не описвам.

# 359
  • Пловдив
Лек път! Нормално е! Тръгвате уикенда! Ще пиша и аз, през седмицата дали също е такова положението!

Общи условия

Активация на акаунт