На море в България 2020 г.! - 6

• 45 637
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
До тук като чета, като цяло на повечето места не са впечатляващи отзивите през последния месец. Занижаване на обслужването, качеството на храната, чистота и т.н. Явно най-изгодно сега ще дойде един апартамент или студио под наем.И всеки да се храни както намери за добре, дали ще си готви сам/за мен не е вариант/ или на ресторант или готвена храна от заведения за бързо хранене.
Една съфорумка писа, че е била в двустаен апартамент в Поморие за 60лв в стария град.Как го намерихте този апартамент? Аз като звънях ми искаха за двойна стая , в краен случай студио без кухня за по 55-60лв.За апартамент все ми искаха по 70-80-90лв.

Може би говориш за моят пост. Намерихме апартамента във фейсбук групата " Апартаменти под наем в Поморие". 65 лв през юни,75 лв през юли ( понеже ние хванахме по малко и от двата периода). Не знам какви са цените за Август и Септември.

# 331
  • Somewhere far away
И аз предлагам на Esmee да отидат в Созопол. Има атмосфера, няколко плажа, нощен живот и място за разходки за млади хора.
Текилата стана на кафенце, едва ли не, не се чува нищо, освен ако вече не си точно отпред,
Ооо, текилата ми беше любимо място. Затова вече не ходя на созопол, аз ходех там заради готините барчета, но вече няма смисъл. А какви спомени имам, по цяла нощ навън, прибирахме се сутрин с изгрева.  Broken Heart
 За съжаление така е навсякъде, имам си  любимо място и в Кранево,  на плажа, бийч бар - но мине ли 11 те гонят,  всичко затваря в 11ч.

# 332
Тази година не е така. Наши приятели бяха в Созопол и казаха, че работят барчетата и дискотеките. Явно заради кризата Симеонов не се обажда и вероятно не правят проверки.

# 333

Една съфорумка писа, че е била в двустаен апартамент в Поморие за 60лв в стария град.Как го намерихте този апартамент? Аз като звънях ми искаха за двойна стая , в краен случай студио без кухня за по 55-60лв.За апартамент все ми искаха по 70-80-90лв.

Вчера видях обява в Базар.бг за двустаен апартамент в Поморие за 60 лв . Изглеждаше много добре .

# 334
  • Точно където трябва
И в Базар и в ОЛХ и в Почивка БГ. В последния е най- добре, че си го харесваш на картата по местоположение, разглеждаш снимки, даже и цената има. Само питаш свободен ли е за съответните дати. Докато в първите два /аз поне/ питам за адрес, проверявам го на картата и така.

# 335
Вярвам, че ще ми бъдете полезни. Спешно ми е и затова тази седмица се постарах да прочета какво сте написали в последните теми.
За съжаление не можах да си помогна за ситуацията, в която съм изпаднала, а тя е следната: Трябва до утре да взема решение за почивка на 4 възрастни и 2 деца - едното на година и половина, другото на 5. Трябва ми хотел/квартира/къща, като най-важното е да е до морето, задължително да има микровълнова фурна и ел. кана в стаята, желателно е да има басейн, нямаме желание за хранене, ще се радвам да е с оферти: Кранево, Равда, Приморско, Китен, Поморие. 
Предварително ви благодаря. Simple Smile

миналата седмица бяхме в хотел на слънчев бряг от към влас
хотела беше близо до прекрасен плаж
имаше басейн и пързалки и оборудвана кухня с посуда кана за топла вода и печка без микровълнова

# 336
  • Пловдив
Тази цена, на бунгалата, за нощувка ли е?

Да, но не вс бунгала са на тази цена и не във всеки период.
На сайта им има подробен ценоразпис.
360 лв за 6 човека на плаж Градина в топ сезон , в бунгало, което е на 2 години и си е лукс по нашите ширини, не виждам и подобно друго под наем из Бг черноморието на юг (където ходим ние) - не е чак брутална цена. Може още хаха.

# 337
Влизам с пресни впечатления от Wave resort до Поморие,за да дам моите 10 стотинки принос към темата.
Скрит текст:
Чистотата и хигиената са на много високо ниво. Навсякъде има диспенсъри с дезинфектант, персонала е с маски и ръкавици.

Храната се сипва от персонала. Предимно има разни манджести неща, които звучат обещаващо като имена (пиле с къри и карфиол). Салатният бар е достатъчно богат, всички подправки са индивидуално опаковани, в това число и 3-4 вида сос за салата. Не видях изобилие от чисто месо, но имаше рибни шишчета и пилешко месо в було. Супи 3 вида,едната от които патешка. Направи ми впечатление,че има голям избор от зеленчукови гарнитури-зелен боб,патладжан,печени зеленчуци,задушени зеленчуци.Десерти не ям,мнението на компанията е,че са средно ниво.
Аз съм много доволна от храната, това ми е топ критерий. Засега съм посетила ресторанта само за обяд.
Има лоби бар,който работи от 8 до 24 и човек може да си поръча неща за стаята.

Стаята е изключително чиста, моята е с басейн на терасата,чиято температура и чистота са супер. Първото зареждане на минибара е включено в цената. Има кана за чай,чай и кафемашина с капсули Неспресо.

Първото нещо след пристигането ми беше да посетя фитнеса, който е много добре оборудван с висок клас уреди. Мисля,че има 2-3 инструктора. Успях да си направя и масаж, който също е на много високо ниво.

Плажът е средна работа. Басейните са много,за всеки вкус, и не ми направиха впечатление да са претъпкани. Има и много шатри, които също не бяха запълнени. Само че ми се струва,че няма достатъчно сянка на шатрите. Има специално обособена adults only зона при басейните. Аквапарка работи. Около басейните има пица бар (прави се на момента в пещ), бургер бар, китайско и алкохолен бар.

При пристигането ми се засякох с буса,който кара аниматорите. Има 7-8, но все още не съм обърнала внимание каква е анимацията и с какво забавляват децата. Ще го направя следващите дни,защото ми е важно.

Паркингът на самия хотел е платен и е 15лв/ден. Има безплатен, в непосредствена близост до хотела,но не и в непосредствена близост до входа му Simple Smile

# 338
Влизам с пресни впечатления от Wave resort до Поморие,за да дам моите 10 стотинки принос към темата.
Скрит текст:
Чистотата и хигиената са на много високо ниво. Навсякъде има диспенсъри с дезинфектант, персонала е с маски и ръкавици.

Храната се сипва от персонала. Предимно има разни манджести неща, които звучат обещаващо като имена (пиле с къри и карфиол). Салатният бар е достатъчно богат, всички подправки са индивидуално опаковани, в това число и 3-4 вида сос за салата. Не видях изобилие от чисто месо, но имаше рибни шишчета и пилешко месо в було. Супи 3 вида,едната от които патешка. Направи ми впечатление,че има голям избор от зеленчукови гарнитури-зелен боб,патладжан,печени зеленчуци,задушени зеленчуци.Десерти не ям,мнението на компанията е,че са средно ниво.
Аз съм много доволна от храната, това ми е топ критерий. Засега съм посетила ресторанта само за обяд.
Има лоби бар,който работи от 8 до 24 и човек може да си поръча неща за стаята. Коктейлите са добри.

Стаята е изключително чиста, моята е с басейн на терасата,чиято температура и чистота са супер. Първото зареждане на минибара е включено в цената. Има кана за чай,чай и кафемашина с капсули Неспресо.

Първото нещо след пристигането ми беше да посетя фитнеса, който е много добре оборудван с висок клас уреди. Мисля,че има 2-3 инструктора. Успях да си направя и масаж, който също е на много високо ниво.

Плажът е средна работа. Басейните са много,за всеки вкус, и не ми направиха впечатление да са претъпкани. Има и много шатри, които също не бяха запълнени. Само че ми се струва,че няма достатъчно сянка на шатрите. Има специално обособена adults only зона при басейните. Аквапарка работи. Около басейните има пица бар (прави се на момента в пещ), бургер бар, китайско и алкохолен бар.

При пристигането ми се засякох с буса,който кара аниматорите. Има 7-8, но все още не съм обърнала внимание каква е анимацията и с какво забавляват децата. Ще го направя следващите дни,защото ми е важно.

Паркингът на самия хотел е платен и е 15лв/ден. Има безплатен, в непосредствена близост до хотела,но не и в непосредствена близост до входа му Simple Smile

# 339
Моля, препоръчайте ми хотел с басейн и сносен ол инклузив  на цена от 200-250 лв на вечер с две деца, едното от които вече е навършило 14.
Това което търся е оптимално съотношение цена / качество в рамките на бюджета.
Първо да споделя за Силистар. Наши познати преди 2 седмици бяха там с каравана и казаха, че е пълно мъртвило. Няма нищо на плажа. Ако търсиш диво става.
По питанито ти за приличен хотел баланс цена-качество виж този дали те устройва.
Едното ти дете щи се води възрастен вече почти навсякъде, но в този хотел поне за 3-ти възрастен се плаща само 50 % от основната цена.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
Има вкл. чадъри и шезлонги и безплатен паркинг. Храната е хубава. Има голям хубав басейн и малък детски. Поне преди беше с приятна анимация.  Зелен хотел. Близо до парка на Обзор. Плажът е на около 150 м от хотела.

# 340
Goldeva ,
моля те, направи снимки на плажа Simple Smile)))

# 341
  • Пловдив
Ние сме почивали в Казабланка в Обзор.
Хотелчето е симпатично, мили хора персонал, детето ни беше малко и хапваше вкусна храна. Но това, което не ми хареса , беше откритият път под жаркото слънце до плажа и че нещо тип канал минава до хотела, едва ли сега го няма. Комари комари......
Плажът на Обзор не ми е любим, някак леко повдигнат ми се струваше, не равен с морето, но си е пясък. Морето беше бурно ние като бяхме, но знам, че много хора харесват точно този плаж. Пред онзи скъпия хотел - Мирамар , беше по-добре положението, загледах го тогава и си казах, че ако съм в Обзор, бих избрала там. Но разбира се цените не са сравними между Казабланка и Мирамар.

# 342
Goldeva, и аз моля да кажеш зелена ли е територията на хотела, че на снимки ми се струва малко голо?

# 343
Ние сме почивали в Казабланка в Обзор.
Хотелчето е симпатично, мили хора персонал, детето ни беше малко и хапваше вкусна храна. Но това, което не ми хареса , беше откритият път под жаркото слънце до плажа и че нещо тип канал минава до хотела, едва ли сега го няма. Комари комари......
Плажът на Обзор не ми е любим, някак леко повдигнат ми се струваше, не равен с морето, но си е пясък. Морето беше бурно ние като бяхме, но знам, че много хора харесват точно този плаж. Пред онзи скъпия хотел - Мирамар , беше по-добре положението, загледах го тогава и си казах, че ако съм в Обзор, бих избрала там. Но разбира се цените не са сравними между Казабланка и Мирамар.
Не е канал, а река. Аз като съм била там 3 години подред нямаше комари. Пръскаше се и не сме имали проблеми.Иначе 1 да има ще ухапе ММ. Влючително едната година бяхме настанени в апартамент с изглед към реката. Сега обаче от другата срана на реката е новият Рейна дел мар и дори преди две седмици като минавах от там видях, че продължава да се строи от към пътя Бс-Варна. Т.е. не е така уединено и тихо както беше. За това е добре да се поиска настанавяне от към страната на ресторанта или към басейна, ако се търси голям апартамент. Може и в самият хотел да се резервира. До колкото знам и там правят добри отстъпки. Не казвам,е хотелът е най, но за приличен и бюджетен вариант става. Особоено ако си с две деца до 13 г. и двете се настаняват безплатно. Плажът е голям и хубав, но да типично обзорски е. Има хлътване в самото начало на влизане в морето и бързо става дълбоко. Били сме с компания с доста деца и не е имало проблем, но е ясно, че не може да ги пуснеш сами да влизат в морето.

# 344
Goldeva, и аз моля да кажеш зелена ли е територията на хотела, че на снимки ми се струва малко голо?

Не съм сигурна,че разбирам въпроса,но да видим. Дървета няма никакви. Зеленината е от полето и разни тревички в хотела. Прилагам снимка от моята стая.

Общи условия

Активация на акаунт