На море в България 2020 г.! - 6

• 45 565
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Ние мислим да пътуваме за уикенд в петък след работа. От всички бг курорти Бяла ми се струва най- скучното място и избрахме него уж, за да няма хора. Ако някой е в района моля да сподели впечатления.
За Бяла ми излезе на реклама страхотно предложение. Много хубав апартхотел на плажа за малки спрямо качеството пари. По спомени ставаше дума за 70-80-90 лева.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 12:26 от Анонимен

# 376
  • В градината...
В Бяла е пълно с такива.

# 377
Аз доста места разгледах, но ние ще пристигнем към 20 часа и ще сме без детето, което намалява сериозно претенциите ни към мястото за настаняване. Та май ще се ориентирам към нещо по- бюджетно и се надявам да има отворени закусвални сутрин, че сме доста ранобудни, а в повечето хотели, които харесах не предлагат закуска

# 378
  • Пловдив
На Нестинарка сме...празно, понеже морето е бурно и вятърът е силен...

# 379
Ние мислим да пътуваме за уикенд в петък след работа. От всички бг курорти Бяла ми се струва най- скучното място и избрахме него уж, за да няма хора. Ако някой е в района моля да сподели впечатления.
За Бяла ми излезе на реклама страхотно предложение. Много хубав апартхотел на плажа за малки спрямо качеството пари. По спомени ставаше дума за 70-80-90 лева.

Чакаш някой специално да те пита, кой е този апарт хотели ли Simple Smile? Ми напиши за кой става въпрос де . Изглежда добре и спокойно.

# 380
  • Sofia
В Бяла нали някой писа, че плажът е зле и пада сянка? Преди години съм ходила, плаж почти нямаше. Променили ли са се нещата?

# 381
В момента на Приморско, плажът при Интригата, сега бар Фелиз. Вятърът не е стеден, морето е топло, жълт флаг.

# 382
  • В градината...
В началото на юли сянката на плажа в Бяла падна около 18 часа. Сега сигурно ще е малко по-рано. На плажа на прокуратурата е малко по-открито. Но пък този под белите скали за мен е по-красив. Има много красиви бели камъни.

# 383
Вече тотално се чудя на какво да вярвам: вчера във една фб група (много полезна между другото,като тази тема тук), имаше пост: споделете къде сте били на най-добър ОИ.Зачетох се в отговорите,в повечето случаи се визираше храната.И в добрите отзиви гледам и този Хермес,от който тук имаше оплакване,също още 1-2 хотела,които знам от тази тема,че не са ок,а там имаше доволни потребители.След това,в темата за Приморско вчера, оплакване от Приморско Дел сол,който моя приятелка много ми похвали.И се питам,къде е истината,дали е въпрос на вкус или на това дали имаш база за сравнение,или въпрос на взискателност и по-високи изисквания?Как да намеря хотел номер 1 за мен,където да искам пак да се връщам всяко лято?Аз не съм придирчива,ама те май взеха да се гъбаркат с нас,то човек вече да го е страх и в скъп хотел,висок клас да резервира.Защо така в България гаранция няма,че цената определя качеството...Ами че цяла година спестяваш,за да отидеш на мечтаната почивка и как няма да се ядосваш,ако не отговарят услугите на това,което си очаквал.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 14:44 от renidimova

# 384
Здравейте, тотално съм отчаяна от изчетеното до тук. Хотелите си държат цените, ол инклузива е пълна пародия, а чадъри, шезлонги и пркинг ако няма към хотела, то са "на добра" цена. Вече тотално се обърках къде да гледам.  
Ще споделя само мнение от Сл. бряг - хотел Империал, пълен с румънци, половината персонал са роми, местта около басейна са твърде малко, както и самия басейн, ол инклузива е гола вода - чакаш на опашка да ти сервират, май-много се чака за питиета, които са ужасни. Яденето е супер ограничено, а десертите са предимно пастички, сладоледа е пълен с лед. Най-вкусно беше: ориза, пилешкото, пресните миди с черупки, салатите, пицата, динята и пъпеша. Като цяло пълна скръб. В околността хотелите са пълна тъмница, работеше само хотел Котва. Скъпо и тъпо. Ме бих препоръчала на никой почивка в този курорт.
Някой по напред беше питал за хотел Еврика, ще кажа че може би това е единствения хубав хотел там. Накрая на курорта и не се налага да се сблъскваш с лудницата. Почивали сме там преди годин и чувам че качеството си е останало все така на ниво.

# 385
Моля, който беше писал за Грофид Мареа - златни пясъци да каже как е яденето там, че това с чакането по опашки е ужас.

# 386
Котва, Империал и Еврика не са гвоздеят на Слънчев бряг, че да се прави обобщение за целия курорт, напротив, те са в периферията.

# 387
  • Beyond the stars
Котва, Империал и Еврика не са гвоздеят на Слънчев бряг, че да се прави обобщение за целия курорт, напротив, те са в периферията.

+1

Ние бяхме супер доволни от нашия. Колеги похвалиха Риу много.

# 388

Чакаш някой специално да те пита, кой е този апарт хотели ли Simple Smile? Ми напиши за кой става въпрос де . Изглежда добре и спокойно.

Колегата няма и да напише кой е апартхотела явно. Аз го намерих , но  няма и да му пиша името, защото цените са по две от спомените на колегата и става безпредметно..

# 389
Вече тотално се чудя на какво да вярвам: вчера във една фб група (много полезна между другото,като тази тема тук), имаше пост: споделете къде сте били на най-добър ОИ.Зачетох се в отговорите,в повечето случаи се визираше храната.И в добрите отзиви гледам и този Хермес,от който тук имаше оплакване,също още 1-2 хотела,които знам от тази тема,че не са ок,а там имаше доволни потребители.След това,в темата за Приморско вчера, оплакване от Приморско Дел сол,който моя приятелка много ми похвали.И се питам,къде е истината,дали е въпрос на вкус или на това дали имаш база за сравнение,или въпрос на взискателност и по-високи изисквания?Как да намеря хотел номер 1 за мен,където да искам пак да се връщам всяко лято?Аз не съм придирчива,ама те май взеха да се гъбаркат с нас,то човек вече да го е страх и в скъп хотел,висок клас да резервира.Защо така в България гаранция няма,че цената определя качеството...Ами че цяла година спестяваш,за да отидеш на мечтаната почивка и как няма да се ядосваш,ако не отговарят услугите на това,което си очаквал.
То не само с ОИ така. Случвало ми се е да чета лошо отзиви за хотели, от които съм била много доволна и съм се чудила хотелът ли е западал или коментиращите са твърде претенциозни.

Общи условия

Активация на акаунт