На море в България 2020 г.! - 6

• 45 254
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,препоръчайте хотелче много близо до плажа в Несебър.Питах в темата за Несебър,н оникой не отговори...ще съм благодарна да споделите.

# 676
renidimova

Погледнете цени през друг сайт. Каква е тази цена 560, да не сте се объркали и да е за 2 нощувки?

# 677
Аз им пратих запитване (Голдън Ина)за септември началото ,като исках оферта за различни помещения,а отговора беше доста кратък,65лв на човек....е да де ,ама на сайта цената за двойна стая и студио е различна,аз и за това им писах,за да си направя сметка заслужава ли си разликата в цената,а не вярвам цената да е една за всички помещения.

# 678
Човека от групово каза,че от хотела са му дали тази цена.Мисълта ми беше,че цената на човек за двойна стая е 65 лв,но за апартамент е много по-скъпа.Защото ,не можах да разбера защо,трябва да купя 6 ваучера.Аз даже го попитах,защо таксувате и бебето,а той каза,че от хотела са дали цената.Както и да е,това го споделих тук ,за да заостря вниманието вие сами да се опитвате да си правите различни калкулации,понякога има по-изгодни варианти от предлаганите ви.

# 679
.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 23:50 от Doro

# 680
Здравейте , търся за другата седмица 10.08-14.08 добър all inclusive и водни пързалки на басейна, без значение колко близо е до морето. През букинг ми дава невероятно високи цени - няма ли някакви оферти, или 250лв за двама човека и две деца , едното бебе - е най-ниската , която видях?

# 681
Здравейте , търся за другата седмица 10.08-14.08 добър all inclusive и водни пързалки на басейна, без значение колко близо е до морето. През букинг ми дава невероятно високи цени - няма ли някакви оферти, или 250лв за двама човека и две деца , едното бебе - е най-ниската , която видях?
Ами да, съвсем нормална е. В топ активен сезон са такива цените. Който иска по-ниски цени отива в извън активен сезон и ползва същото на половин цена. Дори в крилата на сезона, т.е. от 22 - 23 август натам има по-ниски цени. Стига обаче да има свабодни места, защото тези периоди до 25 - 30 юни и от 22 - 23 август най-бързо се резервират още на ранни записвания.За Букинг съм писала N пъти, че там цените са в пъти по-високи от резервация през агенция и дори директно в хотела. Каквито и отстъпки някой да ползва, пак цената е доста завишена.
Вече има списък на първа страница с отзиви за хотели лято 2020 г. Може да го прочетете и да си изберете нещо, което ще Ви устрои.

Ренидимова, голямо търесене му удари на това море за едни 3 нощувки. Хайде хващай нещо за ушите и не го мисли повече. Няма как при вашата ковфигурация 3 възрастни + 3 деца да излезе евтино. Дори в апартамент да си пак поне едни 300 лв. само за нощувки ще дадеш. Отделно поне по стотарка си приготви на ден за храна, чадъри, напитки, забавления за децата, паркинг и т.н. Т.е. пак отиваш на едни минимум 500 -600 лв.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 00:31 от fatalina

# 682
  • Русе
Здравейте. Има ли в момента някой на южния плаж на Несебър да каже как е? Има ли вятър и вълни?

# 683
https://aquaparadiseresort.bg/?lang=bg Препоръчвам Ви комплекса, защото в момента съм тук. Качеството е безкомпромисно като хранене, настаняване и атракции!

# 684
Човека от групово каза,че от хотела са му дали тази цена.Мисълта ми беше,че цената на човек за двойна стая е 65 лв,но за апартамент е много по-скъпа.Защото ,не можах да разбера защо,трябва да купя 6 ваучера.Аз даже го попитах,защо таксувате и бебето,а той каза,че от хотела са дали цената.Както и да е,това го споделих тук ,за да заостря вниманието вие сами да се опитвате да си правите различни калкулации,понякога има по-изгодни варианти от предлаганите ви.
И аз ти се чудя що се мъчиш, а не си наемеш апартамент с две спални без изхранване и да си решиш проблема. Пуснах търсачката на букинг, има доста под 300 лв. за август, а септември ще паднат още цените. Със закуската едва ли ще се затрудниш, а за обяд и вечеря може и сготвена храна за вкъщи да си взимате, ако не ви се получава храненето с децата в ресторанти.

# 685
  • В.Търново
renidimova, трудна работа да намерите евтин хотел за вашата конфикурация.Няма как всички деца да ги пуснат безплатно.Май си бяхте отпуснали до 300лв на ден или бъркам и да е край Варна? Трудна работа.По-големия избор хотели е на юг. варианта ви в такъв случай ще е наистина апартамент под наем.Но се ангажираш да мислиш за храната, дали да приготвяш нещо, дали да се вземат закуски сутрин и кой да прибягва да ги търси, храна за вкъщи или заведение.

# 686
РениДимова, в Казабланка от 9.09. има места и в апратамент ти излиза 178 лв. на ден за всички ви на биза ОИ и забравяш за всичко. Дори да трябва да заплатиш за втора кошара, пак няма да надхвърлиш 200 лв. на ден. Ако пък искаш по-рано, то свобдни места има от 30.08 до 04.09. включително, когато цената на ден ти се връзва по 232 лв. Не мисля, че на друго място ще намериш такава цена за настанявене в апратамент на ОИ.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 10:02 от fatalina

# 687
  • София
Здравейте,препоръчайте хотелче много близо до плажа в Несебър.Питах в темата за Несебър,н оникой не отговори...ще съм благодарна да споделите.
Плажа в Несебър е нищожно малък и позиционирането ви в хотел до него, не ви гарантира места на него.
Несебър отдавна няма плажна ивица и е град само за вечерно излизане и разходки, но не и за отсядане. Лично мое мнение. Повечето настанени в Несебър ходят на плаж или в Сл. бряг или в посока Равда.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:06 от kopche

# 688
В Несебър ние обикновено си запазваме хотел в началото на стария град - храним се по заведенията там и плажуваме на Слънчев бряг.
РениДимова, вече го писах, но и в момента без проблем се намират хубави места с добра локация за настаняване на 5 възрастни или семейство с по-големи деца цена 140 - 220 лв./вечер. За вас е почти същото. Не за всички хотели има отзиви тук. Според мен почти всичко с локация според личните предпочитания и рейтинг над 8.5 в Букинг е ок. В нета има достатъчно снимки и отзиви, за да може човек да се ориентира дали даден хотел отговаря на собствените му очаквания.
Разговарям директно с хотелите - доста по-лесно и бързо е така, а и когато става въпрос за след няколко дни, те често дават по-добри от обявените в Букинг условия.

# 689
Момичета, благодаря на всички,че ми изтърпяхте мрънкането и чуденето и че ми помагате с предложения.Прави сте,че за 3 дена всякак ще изкараме.А само нощувка има евтини,в Обзор съм си намерила на брега на морето за 70 лв на вечер.Алтеа,ако някой го интересува.Ще видим,сега спирам да търся и като си дойде съпругът ми началото на септември тогава ще реша.
Fatalina,този Казабланка отдавна го хвалиш ти,може и да ги пробваме тази година.Дано да стане да имаме дотогава голяма кола и ще вървим на юг.
Наистина,още веднъж благодаря на всички,че не ми направихте нито веднъж забележка за неинформативните ми постове.

Общи условия

Активация на акаунт