Отговори
# 135
И аз имам раждане в 21- ва седмица предизвикано с хапчета + окситоцин. Е, не боли чак толкоз, просто е дискомфортно в началото.  Боли вече когато зачестят и  станат на минута контракциите, но при мен мина този период много бързо за около половин час. Не го мислете, всичко се преживява, минава и заминава. Вярвайте на докторите и всичко ще е наред.

# 136
Привет, мамчета! Днес в 20:25 часа се роди нашата дъщеричка Гергана 🤩💗❣️☺️ 50 см. 3,360 кг. Да се разпишем и ние най-после 😝 4 дни преди термин

# 137
Честито бебче Гергана, Нели! Бъдете здрави и безкрайно щастливи! Мерките й са перфектни!
И чакаме да разкажеш за ражданетооо - къде, как, колко дълго!!!❤❤❤❤❤

# 138
  • София
Ехеее, честито! Tada Бъдете много здрави и щастливи!!! На теб бързо възстановяване и ще чакаме разказ! Purple HeartBalloon

# 139
Аз също имам предизвикано раждане в 20 седмица с хапчета. Ужасно беше..

# 140
  • София
Ехе Нели,честита дъщеричка Гергана. Бъдете живи и здрави ,и много щастливи моменти Heart

# 141
Честито бебче, Нели!! Да ви е много здравичка и послушна! Приятно гушканеее 🥰💕❤

# 142
Привет, мамчета! Днес в 20:25 часа се роди нашата дъщеричка Гергана 🤩💗❣️☺️ 50 см. 3,360 кг. Да се разпишем и ние най-после 😝 4 дни преди термин

Честита радост! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване на мама Heart Decoration

# 143
Честито бебче, нека да е живо и здраво.
Прекрасно име❤
Естествено ли роди?

# 144
Нели, да ви е жива и здрава малката Гергана Hug

# 145
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Нели! Да ви е жива и здрава Гергана и много да ви радва! Hug Flowers Hibiscus

# 146
Честито бебче да ти е жива и здрава и много да ви радва Heart

# 147
Момичета,коментирахме вече памперсите,но може ли някоя от вас да ми каже магазин,от който да си купя Little angels и Mamia (ако е в центъра най-добре) ? Намирам ги само онлайн,а изобщо не съм фен на такъв вид пазаруване. 😔

# 148
Честита радост, Нели, да ви е жива и здрава и бързо възстановяване!

# 149
Виж някой дали не предлага във вашия град.
Аз взех Little angels. До сега не съм ги ползвала. Само веднъж пропуснаха ама то е по моя вина. А и цената е идеална- 70 бр за 15 лв. В Лидл 24 бр са около 7 лв за Лупилу

Общи условия

Активация на акаунт