Отговори
# 405
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Аничка.Да ви е жив и здрав Мартин!
А можеш ли да разкажеш защо не те хвана епидуралната? И раждането беше ли предизвикано или тръгна само?

# 406
Честито бебе Мартин, Ани!!!
Бъдете здрави и безкрайно щастливи!
Срязването е кофти в първите няколко дни, после почва да боли много по-малко и спираш да му обръщаш внимание.
Моля те, разкажи повече - как предизвикват раждане, как протича всичко в такъв случай? Питам, защото вероятно и при мен ще е предизвикано и просто искам да знам стъпка по стъпка нещата. Сигурно и за другите ще е интересно... Когато имаш време и възможност, ще се радвам, наистина!
💙💙💙💙💙

Marayah, Vanessa, толкова сте на финала, представям си колко е изнервящо и това, но след няколко седмици ниииищо няма да си спомняте от чакането и нервите. И, да - при всяка бъдеща мама проблемите са различни, всички си мрънкаме, ами то няма как...
😄😄😄😄😄

# 407
Аничка, честита рожба! Много да ви радва и да има късмет във всичко. На теб пожелавам бързо възстановяване HugHeart

# 408
  • София
Аничка, честито! Жив и здрав да е Марти, много да ви радва!
По-добре да те срежат контролирано, отколкото да се разкъсаш незнайно как. Цикатридина или пантенол на превръзката помага много, както и промивки с отвара от смрадлика.

# 409
Аз давах на моето дете при комбо бейби. Ама бързо се озахаряваше и не издържаше дълго. Сега не знам.. не съм почнала да давам още. Мислех за Био Гая и аз

# 410
Аз ще взема Омни Биотик Панда.
Зълва ми е доволна от него.

# 411
Честито ново бебче! Здраве за цялото семейство 👶❤️

# 412
Аничка, честито бебче! Да е живо и здраво и много да ви радва ;* Бързо възстановяване на теб Heart

# 413
  • Sofia
Много благодаря за пожеланията и милите думи!
Обещавам да разкажа подробно довечера, или утре. Тъкмо преди да съм забравила Stuck Out Tongue Winking Eye
Съвета за пантенол, или Цикатридина е супер полезен, благодаря! 😊

# 414
Честито малко вързопче щастие, Аничка 🥰! Много да се гушкате и радвате един на друг! Дано бъде спокойно и послушно бебче! 💙💙💙

# 415
  • София
Честито Аничка,да расте здрав и щастлив,да радост на мама и тати!

# 416
Ани, честито бебче! Цял ден се чудя защо не пишеш, малко се притесних. Радвам се, че сте добре Blue Heart
Аз идвам от преглед. Бебето е супер, аз също Blush След дълго чудене за избор на екип, в крайна сметка си избрах доктор. Имах среща с нея сега. Много ми хареса, мила и спокойна. Естествено ще е отпуска от 10 до 20 ... Аз съм с термин края на месеца, но следващия ми доктор предполага по-скоро средата. Страшен късмет имаме в тоя август, не знам при вас как е. Та сега стискам палци да родя до 10ти или след 20ти Joy Исках и една определена акушерка, разбира се и тя е отпуска, даже не исках да питам в кои дати. Докторката ме прегледа и каза, че бебето е с перфектни мерки пу пу. В крайна сметка се предадох, като дойде момента се надявам от болки да не ми пука кой лекар ще е Joy

# 417
anichkata1, честито бебче! Важното е, че и двамата сте добре. От тук нататък само хубави моменти ви желая! 💙

# 418
  • София
Аничка, честито бебче от мен. Нека да е здрав Мартин, да има много късмет в живота и да имате всички заедно прекрасни моменти. На теб желая много бързо възстановяване HugHugHug

# 419
Момичета, вече мога да се похваля! Днес, в 16.25ч. изрева нашето малко лъвче, Мартин. Тежи 2820гр и е 49см дълъг...
След като ми отложиха вчера раждането, остана за днес. Родих направо естествено, защото епидуралната не ме хвана... В 9ч. Почнаха първите контракции, та до 16 и нещо.
За съжаление ме срязаха.. Ама какво да се прави (епизиотомия).
Щастлива съм, че всичко мина и бебчо е добре. Blush

Честита радост! Да ви е жив и здрав! Blue Heart На мама бързо възстановяване Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт