Отговори
# 390
На мен ми избраха дата за секцио, десетина дни преди термин и сега е някакъв ужас. Такова вглеждане, такова чудо не е имало. Спя на нощ по 2-3 часа, през нощта бебето е ураган, на тонове заспива и като цяло през деня е кротко, та се възползвам да поспя час-два, на парцал съм. Ние с моя мъж сме свикнали на много сериозни разходки, вечер поне по 2 часа, винаги е било така, ама вчера само имам чувството, че ми минава студена водна линия по крака и се пипам да не тече нещо 😀 Засега болки нямам, имам само стягания. Само се моля бебето да си изчака деня, да не проявява инат, обещавам му в бъдеще всички други избори да го оставям сам да си прави, ама тук датата да си я удържи ❤️ Знам че е егоистично, но наистина не знам как ще реагирам ако започне раждане, само се моля всичко да е наред и да е здраво, тъй като все има проблеми с тонове, ту бебето спи, ту скачат до 170+  😔 Никога почти досега не са ги харесали, вече ходя с ужас на тонове.

На мен микробиология ми взеха някъде 34 седмица и излезе не веднага, май след 2 дни.

# 391
Отидох днес на тонове бебчо спеше но пак не стоях много видях че пулса му пада малко по 120 и се притеснявам миналия път всичко беше в норма като по вода нищо не ми казаха но сега ще занеса изследването на моя доктор защото на тея изобщо не им се разчита какво са писали

Според вас пеитеснително ли е

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 14:19 от bubanka

# 392
120-160 е в нормата...дори при теб хартия за запис е отбелязано в зелено Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 12:36 от Harista

# 393
# 394
Миналия път изглеждаше по добре за това се притесних

# 395
  • София
Алекс, сигурно е спяло бебчето, нормално е да пада малко пулса тогава, всичко е наред със записа.
Микробиологията е 72 часа доколкото знам - толкова време е нужно на посявката, за да се види дали, какви и колко бактерии има/няма. Моята излезе днес и е чиста, отдъхнах си. Simple Smile

# 396
Алекс, сигурно е спяло бебчето, нормално е да пада малко пулса тогава, всичко е наред със записа.
Микробиологията е 72 часа доколкото знам - толкова време е нужно на посявката, за да се види дали, какви и колко бактерии има/няма. Моята излезе днес и е чиста, отдъхнах си. Simple Smile
Супер, ще видим и при мен какво ще  еположението другата седмица.
Малко си изнервих, че едва ли не я падсеттих АГ иначе... ако не бях прочела щеше и да ме забрави.

# 397
Благодаря ви и да спеше само 1 или два пъти мръдна успокоих се Simple Smile

# 398
Момичета, вие на какъв пробиотик се спряхте за бебчетата?
Мами, вие да препоръчате от кой сте доволни? 😊

# 399
Аз най вероятно пак ще ползвам биогая, зависи все пак дали на детето ще ми понася добре 😊

# 400
  • Sofia
Момичета, вече мога да се похваля! Днес, в 16.25ч. изрева нашето малко лъвче, Мартин. Тежи 2820гр и е 49см дълъг...
След като ми отложиха вчера раждането, остана за днес. Родих направо естествено, защото епидуралната не ме хвана... В 9ч. Почнаха първите контракции, та до 16 и нещо.
За съжаление ме срязаха.. Ама какво да се прави (епизиотомия).
Щастлива съм, че всичко мина и бебчо е добре. Blush

# 401
Момичета, вече мога да се похваля! Днес, в 16.25ч. изрева нашето малко лъвче, Мартин. Тежи 2820гр и е 49см дълъг...
След като ми отложиха вчера раждането, остана за днес. Родих направо естествено, защото епидуралната не ме хвана... В 9ч. Почнаха първите контракции, та до 16 и нещо.
За съжаление ме срязаха.. Ама какво да се прави (епизиотомия).
Щастлива съм, че всичко мина и бебчо е добре. Blush

Ехеее☺️ Браво!!! Честит да бъде Мартин, жив и здрав да расте! На мама бързо да се възстанови!
Да го нагушкаш и нацелуваш от нас ♥️
Всичко вече е минало, радвайте се един на друг!

# 402
Честито,живо и здраво бебе,отгледано с много любов и да има много късмет в живота! 🍼🎉🎈

# 403
Аничка, да ви е жив и здрав, малкия Мартин, а на теб бързо възстановяване Hug Blue Heart

# 404
Честито бебче да е живо и здраво а на теб бързо възстановяване Heart

Общи условия

Активация на акаунт