Отговори
# 465
Честито, на днешните две мами, да са ви живи и здрави бебчетата! Hug

# 466
Честити бебчета! Нека бъдат здрави и само хубави моменти ви сполетяват. Бързо възстановяване на мамите 😊

# 467
Честити бебчета, да са ви живи и здрави!
Текат ли ви гърдите? Аз моите днес за пръв път ги забелязах, по-точно понеже цял ден се размотавах с бяла тениска без сутиени видях петна и от двете гърди. Може и преди да са текли, но да не съм забелязала, знае ли се.

# 468
Само като стисна зърното,прозрачно

# 469
  • София
При мен няма нищо от гърдите. Сухо е.

# 470
Честито и на pennywise6 !
Бъдете здрави, много да се гушкате 🥰. Благодаря,че разказа как е минало 💙.

Гърдите .. 2,3 пъти се събудих с петна на тениската .. иначе ми е неприятно да си докосвам зърната ,камо ли да ги стисна , за да видя дали нещо излиза 😁

# 471
Аз нямам такива проблеми!😂😂

# 472
Тече, да. След втората седмица се нормализира

# 473
Честито, мили нови мами Алеона и pennywise6! Да са здрави и щастливи бебчетата, а на вас бързо възстановяване!
Моите гърди още са си сухи, но знам, че е нормално даже от доста рано да започне коластра. Това няма отношение към тръгването на кърмата, така че не се притеснявам. Нейното тръгване реално се "задейства" с раждането на плацентата. Simple Smile

# 474
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честити бебчета на мамите Алеона и pennywise6 ! Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват! Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Balloon

Не, не са ми текли гърдите.

Днес бях на преглед, доктора каза,че всичко е в норма, да се движа колкото се може повече.... Ама в тази жега как да стане.... Neutral Face Трета седмица поред разкритието си е 2 см.... Grinning

# 475
Честито на новите майчета. Да ви питам дали сте чували за чай от босилек за по-бързо разкритие и лесно раждане. Дали ако тапата падне задължително е да започне раждането защото днес имах розаво кафеникави съсиреци леки но нямам контракции за сега ... Посъветвах се и с АГ но каза че е нормално 2 седмици преди термина да се случи това.

# 476
Честито на новите майчета. Да ви питам дали сте чували за чай от босилек за по-бързо разкритие и лесно раждане. Дали ако тапата падне задължително е да започне раждането защото днес имах розаво кафеникави съсиреци леки но нямам контракции за сега ... Посъветвах се и с АГ но каза че е нормално 2 седмици преди термина да се случи това.
Чувала съм за чай от листа от малина, но според мен всички тези неща са глупости и бебето няма да излезе ако още не е готово.

# 477
Вече 2 седмици съм с паднала тапа. Нищо не се случва.

# 478
И с двете бременности цапам от 5я месец дрехите понякога( повече в дясно Simple Smile ).
За босилека-да. И за чай от листа на малина, секс ( оргазъм), риган, танци, пълзене на 4 крака, подскачане на топка.....но това не са универсални методи. Тези и други ги дават като вероятни за подпомагане на маточни контракции и изглаждане на шийката.
Днес съм като зомби.....мълча и се втренчвам...чак ММ се изненада, че не говоря.

# 479
  • Denmark
Честити бебчета на Ани, Алеона и Пени!!! (дано не изпускам някого 😊) Да са здрави, послушни и игриви! ❤️

Аз след цял ден навън с МП, мога да кажа, че тези със съветите, че в края трябва да се разхождаш постоянно, са зли хора. Подух се цялата (ужасно неприятно), боли ме костта между краката и кръста, а бебето имам чувството, че ще изпадне, честно. 😂 Зли хора, зли. 😄
Всички (главно семейство и приятели на МП де, с моите мога да се оправя) са решили да ни навестяват точно сега, когато аз искам да съм си сама и на спокойствие и много се дразня... По принцип обичам хора около себе си, но преди термин не бих безпокоила семейство, в което и без това си е леко напрежение от ситуацията... Само аз ли съм така асоциална?

Общи условия

Активация на акаунт