Отговори
# 450
  • Köln
Аз съм с термин 14, до преди 2 седмици имах постоянно контракции и всякакви болки и неразположения. Сега колкото по наближава всичко отшумя. Дори взех да спя по добре. Ставам до тоалетна 2 пъти, за разлика от преди по 5..6. И бебето е по кротко от 2 дена .
Чак се чудя какво се случва.

# 451
Аз съм с термин 14, до преди 2 седмици имах постоянно контракции и всякакви болки и неразположения. Сега колкото по наближава всичко отшумя. Дори взех да спя по добре. Ставам до тоалетна 2 пъти, за разлика от преди по 5..6. И бебето е по кротко от 2 дена .
Чак се чудя какво се случва.

Това е така защото бебето се е смъкнало надолу затова спиш по добре...и при мен почти не го усещам, мърда от време на време но мнооого тромаво

# 452
И аз не спя особенно добре. Колкото до позата- когато легна по гръб ме започват киселините, ако се обърна на дясно - не мога да дишам добре, само на ляво ми е добре, но не мога да издържам цяла нощ само така.
И при мен последните два дни бебето е много мудно. Усещам я от време на време и то доста по-леко от преди това. Чак се притеснявам. Мислех, че може да е от жегата.

# 453
Аз съм с термин 18.08, 4-5 дена имах контракции болки но като че ли отшумяха бебока си е все така активен единствено вече едвам ходя не съм качила много кг. Нали съм на диета заради ГД но от няколко дена едвам ходя бавно бавно като пате имам чувството че вече е много ниско до сега не са ме гледали за разкритие днес съм в 37+4 г.с на 04.08 съм на преглед предполагам че тогава ще ме гледат, а на тоновете когато съм по гръб нещо не се получава легна ли настрани всичко си е наред и за има няма 10 мин съм готова с тоновете. Имам чувството че по рано ще реши да излезне, но само той си знае кога хаха Simple Smile

# 454
И аз съм а термин 19.08.
Нямам контракции,няма индикации,корема ми е още високо,не е паднал.
Бях с разстройство 5дни,сега от два дни съм добре.Сутринта ходих 4 пъти по голяма нужда нормално😳😳😳😳😳
Доктора каза без епидурална защото забавя процеса и не можеш да напъваш пълноценно.Не зная дали това е причината или нямат специалисти в Окръжна Бургас😬😬😬

# 455
  • София
Момичета, тази сутрин ,с планово секцио,се роди нашият прекрасен син, 2950 гр. , 48 см.
Много съм щастлива,това трябва да се изживее,не може да се опише с думи.Пожелавам на всички чакащи леко раждане и сладки бебчета HeartHeartHeart

# 456
Алеона, честит да е! Да е много много здрав и силен, прекрасно детство и много споделени моменти заедно! Бързо възстановяване на теб! Така е, чувството е неописуемо и всяко неразположение си заслужава! Hug Heart

# 457
Честито бебче, Алеона Heart
Да сте здрави цялото семейство и много да си се радвате един на друг. Hug

# 458
Честито бебче и от мен! Бързо възстановяване! 🥰❤️🌹

# 459
Честито и от мен, да ти е живо и здраво и много да те радва! На теб бързо възстановяване! 💙

# 460
  • София
Алеона, честито бебче!!! Нека бъде здрав, умен и щастлив! И да ви носи само усмивки! Balloon

# 461
Честито ново бебче! Да бъде здрав, борбен , с много късмет в живота и послушен 😁💙💙💙.

Аз пък си спя и по гръб , нищо повече няма да кажа ,че така кога се бях похвалила ,че преди бременността имах хемороиди редовно, за цялата бременност нито веднъж не ми излязаха и на следващия ден .. от най -болезнените и кървави ... Казала съм си повечее с нищо няма да се хваля 😁😅.

# 462
Честито на мамите, които съм пропуснала да поздравя, бебчета да са живи и здрави, много палави Heart
 Да ви се похваля и аз, днес в 13:31 проплака Николай 3740гр и 52см, естествено раждане със няколко шева Grin
Всичко стана много бързо, сутринта към 07:45 при ходене да пишкам видях розовеене и малки съсиреци и малко след това стартираха контракции, които засичах на по 8 минути, почаках да видя дали няма да се окаже фалшива тревога, но контракциите си продължиха и към 10:20 тръгнахме към Майчин дом, докато ме пуснат вътре стана 11:30, малко след това ме прегледаха и имах 5-6см разкритие, качиха ме в родилна зала и нещата станаха доста бързо. Няма да лъжа, че не боли, боли си, но се търпи, мъката беше под час с по- силните контракции, самото раждане + шиенето, ако имаше време за упойка бих сложила, но нямаше.
С бебчо сме разделени, че го сложиха на кислород и го страдам сега.

# 463
Честито и от мен и на двете мами,много здраве,щастие и усмивки! 🎈🍼🍀

# 464
  • София
pennywise6, честито! Уха, голям този малчуган! Relaxed Дано малкият Ники бъде много здрав, лъчезарен и добър! Леко възстановяване и на двама ви! Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт