Отговори
# 525
Честити бебчета, mamanasi и happy mamma! Здрави, щастливи и безкрайно радостни да сте!
Благодарим за споделените истории, много са вдъхновяващи и мотивиращи!
И на мен ми е интересно и за дрешките и за кърменето, и за жълтеницата, така че благодаря за всички споделяния!
🥰🥰🥰🥰🥰

# 526
Happy mama, разказът ти е уникален! Честито бебче! Да е здраво и силно! Колко хубаво, че нещата са минали, както си ги искала Heart Приятно гушкане с бебо Heart

# 527
Здравейте мили мои!
Тази сутрен в 7:14 се роди синът ни Петър💙💙💙. 3.800, 54 см.
Беше невероятно раждане!
Беше всичко което искам!
Толкова съм щастлива!

Честито! Да ви е жив и здрав! Много да ви радва! Blue Heart Бързо възстановяване Blue Heart

# 528
  • Sofia
happy mama, Честито! Прекрасно е, че всичко се е случило точно както го искаш!
Да е здрав и силен Петър, като името си! Hug

# 529
Wow поредното леко раждане! Честито, happymama, признавам си леко ти завидях! Да ти е живо и здраво голямото-малко момченце 😊 Дано до края при всички ни мине така леко и успешно всичко! Дай Боже!

# 530
Честито бебче да ви е живо и здраво и да расте много щастливо Heart

# 531
Благодаря,че сподели прекрасното си изживяване с нас, Happy mama !🥰. Честито да ти е момченцето,пожелавам ви много прекрасни моменти заедно и успехи в живота 💙💙💙

# 532
  • Köln
Честито на всички нови мами.
Тия щъркели се активизираха.
Айде и при мен да идва вече.
Имам въпрос. Има ли някоя от родилите мами която е била с гестационен диабет?
Интересува ме какво се прави след раждането? Какви трябва да са показателите?
Продължава ли се с това мерене на захарта на всяко хранене?
От клиниката където ме следиха , още преди месец ми казаха да си слагам инсулина и да не ходя повече щом съм се стабилизирала.  Никой нищо не обяснява.

# 533
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Happy mamma, честиитооо бебче! Да ви е жив и здрав Петър! Страхотен разказ за чудесно раждане. Все така да продължава групата ни! Kissing Heart

# 534
Ами ти си си го казала - щастлива мама щастливо бебе Heart Страхотно преживяване, пожелавам на всички ни такова. Да са ти здрави и щастливи дечицата Heart

# 535
Честито на всички нови мами.
Тия щъркели се активизираха.
Айде и при мен да идва вече.
Имам въпрос. Има ли някоя от родилите мами която е била с гестационен диабет?
Интересува ме какво се прави след раждането? Какви трябва да са показателите?
Продължава ли се с това мерене на захарта на всяко хранене?
От клиниката където ме следиха , още преди месец ми казаха да си слагам инсулина и да не ходя повече щом съм се стабилизирала.  Никой нищо не обяснява.
Мен също ме интересува и аз не съм запозната и не съм ходила от както ми каза да си продължавам така с инсулина но незнам след това мисля че не се продължава или в болницата ще кажат

# 536
Честити нови бебчета на mamanasi и happy mama Simple Smile Бъдете живи, здрави и благословени.
Нас още не са ни изписали, защото бебка има жълтеница и още й е височък билирубинът. С кърменето трудна работа, постоянно цедене и мъки, но иначе най-лесното е да й тикнат шишето с АМ. Не че не се пробваха Grinning И така...иначе жегата, жълтеницата и всичко и при нас е трудно кърменето. Засега я слагам на гърда, през деня е малко по-активна и повече пробва да суче, вечер е по-отпусната. И после й давам изцеденето...Та така сме засега.

# 537
Алеона, pennywise6, mamanasi29 и Happy Mama Happy Baby, честити бебчета! Да са живи, здрави, щастливи и да имат много късмет! Много да ви радват! Бързо възстановяване на мамите!
Парфюмче, пожелавам да минава бързо тази жълтеница и скоро да се гушкате у дома с бебчето!
А на останалите, които още чакаме момента - дано всичко да мине леко и успешно!

# 538
Колко нови бебчета! Честито на всички, да са ви живи и здравички! Страхотно е, че чета за толкова лесни раждания!
Александрия, моят корем също е целия във вени, които даже не съм подозирала, че имам😃

# 539
Честито на всички нови мами. Нека бебенцата бъдат живи и здрави. Много късмет в живота им желая и едно прекрасно детство. На вас бързо възстановяване 🙂

Общи условия

Активация на акаунт