Отговори
# 510
Честито и от мен mamanasi,нека е здрав Борис,много щастлив и с много късмет! Много радост на цялото семейство! 🥰🥰🥰

# 511
По въпроса с изписването: боди с къс ръкав, една много тънка жилетчица отгоре, ританки и увита с много тънка памучна пелена 🙂и в колата я отвих малко от пелената

# 512
Честито бебче да е живо и здраво и пожелавам на всички такова бързо раждане
Относно корема моя го усещам от 2 седмици доста паднал не мога да си събера краката и ходя като пате и всички ме питат да не би да са близнаци че корема ми е много голям ама не бебето си е в норма Simple Smile

# 513
Честит да е Борис! Много здраве за цялото семейство 😊

# 514
Пу пу какви хубави коремчета. Моя не е много голям обачееее всичките ми вени за които не знаех, че съществуват са като мрежа на корема ми Joy При вас не виждам такова нещо, доктора каза, че е нормално, просто ми е тънка кожата Rolling Eyes

# 515
Дейзии , моят корем сякаш изглежда същия .. обаче той май през цялата бременност си ми е такъв 😁. Не знаам и аз вече, вчера сякаш усетих какво са Бракстън Хикс и пак не съм 100 процента сигурна .. въпреки,че имах и менструални болки доста време и ходих 4 пъти до тоалетна 😁 ако се сещате за какво говоря хаха.  Ето и моя как изглежда

# 516
37+4г.с.съм.С черните гащи е от преди седмица,с кораловите от днес.Не мога да преценя има ли разлика?!

# 517
  • София
37+4г.с.съм.С черните гащи е от преди седмица,с кораловите от днес.Не мога да преценя има ли разлика?!

Пораснало ти е коремчето 🙂

# 518
  • Sofia
Аз изобщо не можах да преценя, дали ми е паднал а и не усещах бебо по-ниско... Но все пак аз родих в 38гс. Simple Smile
Родилите мами, имате ли проблем с кърменето? Моят сладур само спи и не ще да яде нищо. В стаята тук е мн топло и си мисля, че се успива от жегата...
Нямам търпение да се приберем утре...Blush

# 519
Аничка ако има жълтеница може да се успива от нея.
Моят корем не е падал нито с първото нито с второто. Сега обаче определено има разлика от понеделник насам. А този път го нося ниско така или иначе. Чакам понеделник да видя какво ще кажат акушерките, ако не е излязло дотогава. Но при мен както си започват така си и спират контракциите

# 520
Аз изобщо не можах да преценя, дали ми е паднал а и не усещах бебо по-ниско... Но все пак аз родих в 38гс. Simple Smile
Родилите мами, имате ли проблем с кърменето? Моят сладур само спи и не ще да яде нищо. В стаята тук е мн топло и си мисля, че се успива от жегата...
Нямам търпение да се приберем утре...Blush
В родилното и аз имах такъв проблем.. Беше по-сънлива, а и докато се научи как да суче се бях ошашкала. И да жълтеницата също оказва влияние и се унасят повече бебчетата... Не че сега също не задрямва докато папка. Дори се чудя дали й е достатъчно и мисля да пробвам с изцедена кърма в шише да й дам да видя колко яде. Само се моля да нямам проблем с мастит... 🙏🏼

# 521
Neli, а вие изцяло на кърма ли сте или даваш и АМ? На мен ми се струва, че в болницата яко ми прецакаха кърменето с даването на АМ на бебето.

# 522
Здравейте мили мои!
Тази сутрен в 7:14 се роди синът ни Петър💙💙💙. 3.800, 54 см.
Беше невероятно раждане!
Беше всичко което искам!
Толкова съм щастлива!

Малко естория:
Петър ми е второ дете, терминът ми беше за 15-17.08, но вървеше с 3 седмици напред. Преди 2 дни ми падна тапата и си помислих, че ще е скоро. Каката има утре рожден ден и се надявах да мине и да родя на 3.08, но не, той си е решил. С тази бременност нямах нищо планирано. Реших да се доверя на съдбата и инстинкта си. Реших да направя нещо , без да знам какво ще се случи, но с вярата, че всичко ще е наред.
Вечерта в 22:00 четох приказка на малката за лека нощ. Започнахо да ме напъват леки контракции, на които не обърнах внимание. Мислих, че организмът ми иска да се чисти и че ми се ходи до тоалена и така и беше. После започнаха регулярни не болезнени контракции.През точно 6 мин. Започнах да ги записвам и да следя за колко време ме държат. Беше около12-40сек. В един момент станаха малко по-болезнени. Проверих си багажа, мислех, че ще отминат. Влезнах и си взех душ. Направих си клизма. Излезнах и седнах на топката. Много ме облекчи. После си легнах. Контракциите продължиха през 6 мин. По-добре се чувствах седнала по време на контракция с коремче между краката. В един момент усетих, че вече болката засилва. Казах на моя мъж да тръгваме. Не знам при кого ще раждам, нито колко време ми остава, но се насочихме към Разлог, който е 15мин.  от нас. По пътя получих 3 контракции, много ми помогна вдишване през носа, бавно издишване през устата, забавлявахме се и се смяхме. Усетих, че контракциите зачистиха. Може би на 4 мин. Когато нямаш уговорка с доктор, минаваш през спешното. Събудих дежурната, на която много й се спеше. Не знаеше къде се намира. Яко смях с мъжа ми. Аз стоя и клеча пред спешното, а тя изчезна да ми подготвя документите. Качих се в родилното. Мъжът ми остана в колата да ме чака. Аз още не съм сигурна, че ще раждам, защото с първото ме болеше яко. Сестрата ме проверява и имам пълно разкритие. Чакаме док. Той идва след 20 мин. Викам му: надявам се да обичате естествените неща, защото имам няколко малки изисквания;) не искам да ми пукате мехупа, искам да се движа свободно, не искам веднага да режете плацентата. Искам да пия вода. Никаква епизотомия и да гледате точния час до секундите;) в който ще се роди детето ми. А и веднага да ми го поставите на гърдите да суче 🤣🤣🤣, а той 😲😲😲 whaaaaat? И започнаха едни майтапи, много забявно. Момичета, всичко което поисках се случи, като на филм!
Беше толкова леко и безболезнено, без никакво намеса, никакви системи. Природата си знае работата!
Давам си сметка, че ако имаше усложнения, нямаше да е така, но трябва да вярвате, че всичко ще е наред!
Вече се гушкаме и кйрмим. Тук навличат бебетата все едно е зима. Нослето му беше запушено. Веднага разкарах шапки, ръкавици, бодита, чувалче. Сега е по потник боди и едно съвсем леко чаршафче. Спи като къпан!
Сменихме и 2 памперса
Момичета, това е от мен. Надявам се да съм била полезна!
Прегръщам ви и ви пожелавам безпроблемно раждане!🤗

# 523
Може да има лека жълтеница и за това да се успива
Моя корем не е "падал" нито сега, нито предния път.

# 524
  • София
Happy Mama Happy Baby, честито! Бъдете много здрави и щастливи точно както през този невероятен момент! Champagne Разказът ти е страхотен и дава надежди на такива като мен, на които не им се е случвало още, за което ти благодаря Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт