Отговори
# 495
  • Sofia
Момичета имам за хваленеее
🙈 На 31-ви юли, в 23:15 се роди Борис!
3,300 кг. 48 см. Родих много бързо.
Приеха ме някъде към 20:00 часа с 4 см разкритие ☺️
Родих нормално, без упойка!
За момичета на които им предстои, важно е да дишате дълбоко по време на контракциите.
Пожелавам ви най бързото и най безболезнено раждане!😍🥰🤩
Честито на гордата мама! Да ти е жив и здрав Борис, пожелавам му много успехи в живота, а на вас да носи много радост! Hug

# 496
Ехееее, цели три юначета Heart Eyes
Майчета, да са ви живи и здрави синчетата  Blue Heart

# 497
  • София
Колко хубави новини в събота сутрин- рояк от здрави пухкави бебета Nature Sunny Честити да са ви рожбите, мами, да са здрави, щастливи, игриви и вие, техните родители, да сте здрави, за да се наслаждавате заедно на множество прекрасни моменти Tada Tada Tada

Прекрасно е всеки ден почти да се чете за ново бебче Purple Heart Пожелавам на всички ни в края на месеца да си имаме нова тема вече с тревоги по спане и кърмене и при всички нещат да са минали благополучно.

# 498
Честито жив и здрав да вие юнака. 😊
За момичета на които им предстои, важно е да дишате дълбоко по време на контракциите.

# 499
Хахха чакам ви да почнем с другите теми по неспането, кърменето и всичко останало Joy

Аз вече съм яко във филма Grinning
А тия жеги как ни морят... Нямаме климатик и е някакъв ад за бебето Sad

# 500
Хахха чакам ви да почнем с другите теми по неспането, кърменето и всичко останало Joy

Аз вече съм яко във филма Grinning
А тия жеги как ни морят... Нямаме климатик и е някакъв ад за бебето Sad
Аз нямам против да коментирате и бебешките неволи. Тъкмо ще се подготвяме.
Аз имам въпрос, вие с какви бодита облякох бебетата в болницата. Къс или дълъг ръкав. Аз съм подготвила  3 комплекта с къс и два с дълъг, още се чудя дали така да ги оставя

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 15:46 от Александрия

# 501
Аз имам въпрос към мамчетата които вече рпдиха.Беше ли ви паднало коремчето ,и от колко време?И....Колко дни разлика от термина?

# 502

Честита радост! Жив и здрав да ви е! Много да ви радва! Бързо възстановяване 💙

# 503
Момичета, от прегледа днес излиза, че бебето е 3,860 и аз вече съм доста притеснена. Знам, че има разминаване с ехографските измервания +\- 300 гр, но ако се оказа + 300 грама не ми се мисли направо. Лекарката каза, че цитирам “имам хубав таз” и би трябвало да нямам проблеми да го родя нормално, но аз се шокирах...

# 504
И аз малко се притеснявам да не стане много голямо, но доктора ми казва, че няма да стане гигант, а и по големи бебета в началото се гледат по-лесно. Vanessa върнах се на първа страница и термина ти е много скоро ( признавам си, че не помня термините в групата и все поглеждам в началото Joy ) та няма за къде да стане прекалено голямо. Остана малко, дано ти е безпроблемно Heart
Аз с моя мъник чакам да порасне, но то има време до края на месеца

# 505
Момичета, от прегледа днес излиза, че бебето е 3,860 и аз вече съм доста притеснена. Знам, че има разминаване с ехографските измервания +\- 300 гр, но ако се оказа + 300 грама не ми се мисли направо. Лекарката каза, че цитирам “имам хубав таз” и би трябвало да нямам проблеми да го родя нормално, но аз се шокирах...
Леле, пораснал е.
Аз явно в понеделник ще видя колко е голямо моето бебе.
В началото на 37г.с беше 3250гр.
В понеделник ми е датата на термина, но май няма да съм родила дптогава.
Сутринта още в 6:30 излязох да се разхождам в квартала. Подреждах шкафове в кухнята, след малко ще чистя и с прахосмукачката, люти фъстъчки ядох.... И не иска и не иска. Даже контракции нямам.

# 506
Леле, пораснал е.
Аз явно в понеделник ще видя колко е голямо моето бебе.
В началото на 37г.с беше 3250гр.
В понеделник ми е датата на термина, но май няма да съм родила дптогава.
Сутринта още в 6:30 излязох да се разхождам в квартала. Подреждах шкафове в кухнята, след малко ще чистя и с прахосмукачката, люти фъстъчки ядох.... И не иска и не иска. Даже контракции нямам.
Абе да ти кажа може и да родиш нищо не се знае! Аз онази вечер на прегледа едва имах един см разкритие и 30% скъсена шийка, днес вече е 90%. Явно е имало файда от тия контракции, оптимист съм, че скоро ще се случи най-желаното Blush

# 507
Охооо, Ванеска, ами ти си почти готова.
Браво на теб.
Стискам палци Hug

# 508
Аз имам въпрос към мамчетата които вече рпдиха.Беше ли ви паднало коремчето ,и от колко време?И....Колко дни разлика от термина?
И аз се закачам за този въпрос и тъй като не мога да преценя паднал ли ми е корема, ще  прикача и една снимка. Грам не съм компетентна... от няколко дни снимам, правя колажи да видя 😂 но нищо.
Честито на всички мамчета🎉 Живипи здрави бебчета❤
Относно лежането по гръб, нямах никакми проблеми и на тонове като ходих , казваха ми да ми е удобно, но не  е препоръчително по гръб. Е, аз все по гръб заставах, тъй като ми беше най-удобно, докато преди 2 седмици толкова ми стана зле, направо бях пред припадане. Тогава сестра влезе и каза "бързо ,бързо обръщай се, никакво лягане по гръб " и на секундата.щом се обърнах, се оправих. Тъй ,че имайте едно на ум.

# 509
Дейзи какво малко коремче имаш Heart Eyes
Моят имам чувството, че е огромен.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 05:42 от Лайка

Общи условия

Активация на акаунт