Отговори
# 480
И аз съм чувала и за фурми, а иначе гледах напитката на акушерките за започване на раждането : в блендер се разбива зелен чай+нектар от праскова+2 лъжици бадемово масло+ 2 лъжици рициново масло . Звучи ужасно ,но гледах една след няколко часа и започнаха контракциите 😁. Също така нещо люто уж вършело работа.

Абе Марая нещо се изгуби надявам се да се похвали в най-скоро време ,че то терминът и е след 5 дена. Дано да и мине бързо и безболезнено раждането , както и на всички останали ,които тръпнем в очакване 🥰🥰🥰.

# 481
  • Denmark
И аз съм чувала и за фурми, а иначе гледах напитката на акушерките за започване на раждането : в блендер се разбива зелен чай+нектар от праскова+2 лъжици бадемово масло+ 2 лъжици рициново масло . Звучи ужасно ,но гледах една след няколко часа и започнаха контракциите 😁. Също така нещо люто уж вършело работа.

Абе Марая нещо се изгуби надявам се да се похвали в най-скоро време ,че то терминът и е след 5 дена. Дано да и мине бързо и безболезнено раждането , както и на всички останали ,които тръпнем в очакване 🥰🥰🥰.

Марая е изнервена и само си чете темата и се радва на бебе-валежа. 😂❤️
Внимавай с рециновото масло, че причинява диария, а и май на бебето може да повлияе по подобен начин и май не е добре. 😳
Благодаря за пожеланието и нека при всички мине благополучно и възможно най-леко! 😊❤️
Аз май ще си пренося, акушерката така ме настрои. 😄

# 482

Марая е изнервена и само си чете темата и се радва на бебе-валежа. 😂❤
Внимавай с рециновото масло, че причинява диария, а и май на бебето може да повлияе по подобен начин и май не е добре. 😳
Благодаря за пожеланието и нека при всички мине благополучно и възможно най-леко! 😊❤
Аз май ще си пренося, акушерката така ме настрои. 😄
А не ,не , не смятам да го пия. Още повече тук рициновото масло е само за външна употреба 😁. Няма такова за пиене. Ох милата дано не се налага да го предизвикват,че май много боли Sad.

# 483
Честити бебчета да са живи и здрави и много щастливи на майките бързо възстановяване Heart

# 484
  • Denmark
Честно, изобщо не ме интересува колко ще боли, само да го гушкам вече. Сега. Sweat Smile Като цяло редувам добър ден с такъв, в който умирам от нетърпение и сякаш това ме кара и физически да съм зле. Гадна работа. Помрънках и спирам. Sweat Smile

А мамите, които вече са с бебчетата, няма да откажем да ни споделяте как минават първите дни. Hug Heart

# 485
Честито и от мен и на двете мами, да са ви живи и здрави и много да ви радват. Бързо възстановяване ви желая.

# 486
Честити бебчета на Ани, Алеона и Пени!!! (дано не изпускам някого 😊) Да са здрави, послушни и игриви! ❤

Аз след цял ден навън с МП, мога да кажа, че тези със съветите, че в края трябва да се разхождаш постоянно, са зли хора. Подух се цялата (ужасно неприятно), боли ме костта между краката и кръста, а бебето имам чувството, че ще изпадне, честно. 😂 Зли хора, зли. 😄
Всички (главно семейство и приятели на МП де, с моите мога да се оправя) са решили да ни навестяват точно сега, когато аз искам да съм си сама и на спокойствие и много се дразня... По принцип обичам хора около себе си, но преди термин не бих безпокоила семейство, в което и без това си е леко напрежение от ситуацията... Само аз ли съм така асоциална?

Не си сама!! Не понасям никой друг освен мъжа ми.. искам да сме си само двамцата докато това е възможно и да си се нарадваме максимално. И след раждането живот и здраве също не искам друго хора,ама тука вече ще падне голяма борба с родата.. 🤨

# 487
  • Sofia
Ихааа, цели две нови бебета! Честито, момичета! Да са здрави бебоците, вие да се възстановите много бързо и лесно!
Нсистина това трябва да се изживее. Щастието да го видиш за първи път и да чуеш как проплаква... Неповторимо е!
Марая, пожелавам ти възможно най скоро да гушкаш бебчето, но се зареди с търпение. Предизвиканото раждане е по трудно от почналото от само себе си, защото всеки см разкритие е болезнен. Обаче, се изтърпява всичко и после се забравя. Аз вече забравих болката ☺️
Ние с Марти сега се борим с кърменето, ама нещо не се справяме... Всеки ден ново предизвикателство Grinning

# 488
Момичета имам за хваленеее
🙈 На 31-ви юли, в 23:15 се роди Борис!
3,300 кг. 48 см. Родих много бързо.
Приеха ме някъде към 20:00 часа с 4 см разкритие ☺️
Родих нормално, без упойка!
За момичета на които им предстои, важно е да дишате дълбоко по време на контракциите.
Пожелавам ви най бързото и най безболезнено раждане!😍🥰🤩

# 489
  • София
Eeee, mamanasi29, хайде да ви е честито! Champagne Нека Борис е преди всичко здрав и много щастлив! Balloon И дано всички родим така бързо като теб! Relaxed

# 490
Ехаааа, mamanasi29, браво! Честит да е Борис! Здрав, щастлив и силен! Хайде дано и другите момичета имат твоя късмет! Hug Hands Pray

# 491
Честито mamanasi 🥰🥰🥰. Все повече се успокоявам като споделяте колко бързо и безболезнено сте родили! Пожелавам ви вълшебни мигове заедно,бъдете здрави и много горди със сина си 💙.

# 492
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ехааа, страхотна новина, mamanasi29 !!! Честито, да ви е жив и здрав Борис и много да ви радва! Леле, колко бързо си родила, браво! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom

# 493
Само да се включа... На мен ми изтичаха водите но беба не беше слязла надолу и нямах разкритие, та ми помогноха 2 пъти по 50 ощситоцин и веднъж с туширане(доста неприятнж) и да топките и ходенето помагат, но последните 2 часа аз нямах сила да си стоя на краката и бях адски уморена и не можех да се разхождам. Та ме караха да клеча до леглото и като има контракция да напъвам по 3 пъти за около 10 сек за да слезе бебка надолу.
🙂😊😋

# 494
Влизам аз и гледам 40 съобщения. Викам си тука има две бебета. А те три HeartHeartHeart честито прекрасни майки, нека бебчетата ви бъдат много щастливи, да ви даряват всеки ден с усмивки и щастие Heart

Общи условия

Активация на акаунт