Отговори
# 75
Iva_nna, ще раждам в "Авис Медика" в Плевен. Лично мен не ме успокоява идеята да съм с непозната в стая, защото съм темерут и ми е много дискомфортно, когато има непознат човек около мен, ама ще го преживея 😬 Освен това ме е страх да не хърка, ама напоследък и аз съм започнала да хъркам, така че ще се притеснявам и да не ѝ преча и аз 😐

И аз ще раждам там Simple Smile

# 76
Честита дъщеричка,Rolly!Здрава и спокойна да расте Simple Smile Има ли някой,който ще ражда в АГ Варна?Моят термин е за 15.08,но уж ще бъда с планирано секцио за 5.08.
Злати аз ще раждам отново В АГ. Мисля да не плащам , а който е на смяна. Аз съм чак за 3 септемри, но се надявам да избутам до 36 седмица. Имам чувството че вече напира да излиза.Cold Sweat

# 77
Притеснявам се и за големите деца, че татко им освен яйца и спагети незнам дали нещо друго ще може да сготви та заредих хладилника. Сега вече се поуспокоих, но и болките намаляха. Гледам и някакво растройство ме хвана за капак.  Чак сега се сетих някое видео да изглеждам, че то се забравят нещата с годините.
И аз като усетих, че идва момента заредих хладилника, д ами е спокойно. Мъжът ми веднъж прави спагети, другия ден бяха на пица. третия на гости и все някак оцеляха Simple Smile

Въобще не страдах, че не видях мъжът ми, докато бях в болницата. Той искае да дойде, аз отказах. Не знам, може би с ебях мобилизирала, че няма да се виждаме. Смао майка и тако ми донесоха провизии и си поговорихме през прозореца. Преживява се.

Аз карам второ дете без гнездо. той основно си е в леглото, подпрян на възглавничката за спане настрани. Ама и по гръб го слагам.
Като е при нас в хола, само една пелена постилам.
Бебчето на корицата малко прилича на моя Михаилчо Simple Smile
Ние ходихме онзи ден при педиатъра, че нали е малко болен. Изтегли го и е наддал с 600 гр за 2 седмици.

# 78
https://www.facebook.com/zvezdichkitemi/

Ето това е страничката. 😊

# 79
Днес госпожицата е решила да ме тормози, от няколко часа е напреки н корема. Така здраво е забила пети в дясно ,че боли вече ....не знам сигурно 2-3 часа и както и да застана и да милвам или бутам упорито продължава да ме ръчка. Засилиха се болките в кръста и ниско долу. Явно вече не ѝ харесва натясно. Последните дни вместо да слиза надолу се върти настрани......

# 80
Днес госпожицата е решила да ме тормози, от няколко часа е напреки н корема. Така здраво е забила пети в дясно ,че боли вече ....не знам сигурно 2-3 часа и както и да застана и да милвам или бутам упорито продължава да ме ръчка. Засилиха се болките в кръста и ниско долу. Явно вече не ѝ харесва натясно. Последните дни вместо да слиза надолу се върти настрани......

Явно при много от момичета е едно и също...и при мен е така, засилват се болките в кръста а от долу имам чувството че рови и търси изхода 😂 боли си ме направо влагалището, усещам как се разширявам...Абе тая тема наистина трябваше да се кръсти мрън, мрън 🤣🤣🤣

# 81
Cecinka92,аз този път реших да не се оставям на сляпо и се надявам всичко да мине по най-добрия начин.Първо раждане преди 10г в Окр.болница ми остави лош спомен и попаднах на най-недодяланата лекарка там явно Persevere Желая на всички да минава леко и по възможност с минимални болки Heart

# 82
  • Sofia
Исках да ви питам нещо... Вие хъркате ли? Моят мъж напоследък се оплаква, че много хъркам. Непрекъснато ми е запушен носът, може би е за това...
Ако някой знае как да се справя с това, че много ме е срам и ми е гузно да му преча да спи...

# 83
  • София
Аз не хъркам, но МП от няколко месеца ме скъсва от хъркане. Шегувах се с него, че откакто ще става баща много възмъжа Satisfied Преди не хъркаше изобщо.

Имах период, в който ми се запушваше носа. Гледах преди да легна хубаво да го прочистя. Пръсках и едно спрейче, но нямаше кой знае какъв ефект. Като че ли от само себе си се отпуши и сега по-рядко ми създава проблеми. Не се чувствай толкова гузна. Още малко и ще спре това нещо, а причината за него е напълно основателна. На тия нашите тела направо не им се вярва какво им се случва последните 9 месеца.

# 84
Ако някой знае как да се справя с това, че много ме е срам и ми е гузно да му преча да спи...
Пробвай с промивка на носа ( има йога канички Джава Нети, май се казваха) ползвам такава като тръгне да ми се запушва носа. Има лепенки за нос, те да с някакво ментово...евкалиптово масло , което прави дишането през носа по-лесно. Има и освежаващи ленти за небце, които в аптеката ги продават като лек против хъркане......може да спиш на по-високо ,но се повдигай от раменете, не само главата, защото така се засилиш хъркането Simple Smile

# 85
Аз с напредването на бременността съм започнала да хъркам иначе преди това никога не съм, много ми е гадно 😓 Четох, че 80% от бременните започвали да хъркат. Лично аз снощи 3 пъти се събудих от хъркането си, а дори не ми беше запушен носът... Сигурно защото бях заспала по гръб, не знам.

# 86
Злати може ли да споделиш на кой лекар си се спряла. Аз раждах там 2018 и останах доволна от лекарите. Имаше и кофти ситуации но се преживяха

# 87
И аз хъркам от поне месец вече. Ама то едвам дишаме и не виждам нищо странно. Разбира се, никак не е приятно да ти го кажат 🤨 И при мен се сменят запек с разстройство. Въобще сме си предотстъпили телата с всички органи, за да бъдат временни инкобатори и всякакви промени и дискомфорт са допустими, така че не се притеснявайте 😊😊😊😊

# 88
  • Sofia
Благодаря ви, успокоих се, че не съм само аз. Ще пробвам сигурно някое от нещата, ако продължи след раждането Simple Smile

# 89
  • София
И аз хъркам от 3 седмици насам, преди никога не съм хъркала. Това е и една от причините ММ да спи в друга стая, за да не му преча. Гадно ми е, но нищо не мога да направя. Промивах с физиологичен разтвор, с морска вода, но не и не. Не ми е запушен носът, по-скоро е подута лигавицата. Мислех че нещо странно се случва, но сега като прочетох, че и при вас е така, ми е малко по-спокойно. Надявам се да мине след раждането

Общи условия

Активация на акаунт