Отговори
# 90
pepina83 каква марка перилни препарати си поръчваш от Англия?

Хъркам яко защото гледам да спя на високо, иначе ще си повърна в устата(с извинение) .. киселини нон стоп..и ми е зспушен и носа... преди да забременея даже спях без възглавница ,не съм имала проблем с хъркане. Ако се спи на ниско , не се хърка.

# 91
Момичета,знаете ли от къде мога да си взема или закупя тестери/мостри на бебешка козметика. Реших,че искам да опитам няколко вида преди да се втурна да закупувам големи разфасовки. Мъжът ми е с проблемна кожа и има вероятност и бебето да е с такава,но не ми се иска да се хвърлям на скъпа козметика като Мустела без да знам дали бебето наистина ще има нужда от нея.

# 92
Yanna777, по принцип в аптеките трябва да има и големите бебешки борси ( като Вис Виталис). Но колкото пъти питам, все да свършили. В някои аптеки ( в  Субра последно видях), има малки разфасовки за път от А-дерма и Биодерма. В родилното също дават. А-дерма за мен е хубава козметика, Себамед също...Мустела не е лоша. Ако имаш притеснение по- добре да е медицинска козметика, но това може да доизнежи бебето. За Джинджира Алба също има добри отзиви.  Може директно да пратиш запитване към производител или официален дистрибутор. Скоро гледах някакъв сайт за мостри, но нямаше от изброените.

# 93
И на мен във Вис Виталис ми казаха,че са им свършили. Ще проверя по аптеките значи,благодаря. 😊

# 94
Ако намериш кажи къде. Преди в ДМ са ми давали 2-3 пъти дребни неща, една пелена, мокри кърпи мини пакетче и подобни. Излизаше им,че имам Бейби бонус карта и като има нещо ми предлагаха. Имаше и хубави талони за отстъпка. После рязко спряха и тях
 Даваха и бебешки албуми....

# 95
Cecinka92,аз този път реших да не се оставям на сляпо и се надявам всичко да мине по най-добрия начин.Първо раждане преди 10г в Окр.болница ми остави лош спомен и попаднах на най-недодяланата лекарка там явно Persevere Желая на всички да минава леко и по възможност с минимални болки Heart
Здравейте момичета аз съм за 10.08.2020г.
Мисля да раждам в окръжна във Варна без екип. Може ли да споделиш името на лекарката и какво се е случило.

# 96
  • Denmark
Сега като споменахте, питах МП и очевидно напоследък и аз хъркам Joy Joy ужас... Ама то как не като и моят нос е като циментиран.
Мен, да ви кажа, повече ме притесняват други звуци, които трудно контролирам. Joy Засега се справям де ама малкият не ми помага с ритници/юмруци в червата. Joy

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 15:02 от Marayah

# 97
  • Пловдив
Paola.georgieva - пристрастена съм към пазаруване от ибей /со.uk/ и купувам почти всичко от там Relaxed
Приятелка ми похвали този продавач и продуктите му, и купих ето този прах + омекотилел /четох, че става и за бебе/ - https://www.ebay.co.uk/itm/Laundry-Bundle-Persil-NonBio-Liquid-1 … 60353.m1438.l2649
Беше намален на 13,99 паунда. Мирише чудесно, леко и нежно. Ти от какво си доволна от англ. пазар /може и на лично/, много обичам да пробвам нови неща. Smirk
На вълна пране, да питам нещо мамите със сушилня - от както я имам не спирам да я ползвам целогодишно, любимият ми уред /следват робота за под и съдомиялната Laughing/, но след като минат през нея и аромата драстично изчезва, при вас така ли е? Има ли трик да си запазя аромата и след сушилнята?
Пробвах течен ароматизатор, но ми оставя петна по някои дрехи.

# 98
Мрън, мрън .. да се оплача от една ужасна нощ.
Лягам си снощи и бебета започва така да се върти, че направо се тресях ( нямам идея какви движения изпълняваше)... продължи към 1 час.
Междувременно посетих 00 3 пъти 🤔 обикновено за цялата нощ ходя по 1 или 2 пъти, но тази бяха общо 8.
Не стига,че ставах често , а на всичкото отгоре в 6часа се събуждам със зверска болка, все едно ще ми идва.
През цялата нощ  ,всичко това е съпроводено с жестоки газове.

# 99
Честита дъщеричка,Rolly!Здрава и спокойна да расте Simple Smile Има ли някой,който ще ражда в АГ Варна?Моят термин е за 15.08,но уж ще бъда с планирано секцио за 5.08.
Злати аз ще раждам отново В АГ. Мисля да не плащам , а който е на смяна. Аз съм чак за 3 септемри, но се надявам да избутам до 36 седмица. Имам чувството че вече напира да излиза.Cold Sweat

И аз мисля там да раждам. Засега нормално.

# 100
pepina83, в вашата сушилня има отделение, където се поставя ароматизираща капсула и дрехите винаги ухаят супер. Иначе дрехите, които не суша в сушилнята, освежавам с ароматизатор за дрехи на Sano. Пръскам от далече и никога не са ми оставали петна по дрехите.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 10:42 от kitty_

# 101
Аз съм си взела едни ароматизирани кърпички които се слагат заедно с дрехите. При мене сушилня и пералня е 2в1 и ако искам да ги ползвам, трябва да свърши цикъла на пералнята, да я отворя и да сложа кърпичката, и чак тогава да пусна цикъла на сушене. От ДМ са. Иначе ползвам топчета на ленор за ароматизиране, те си миришат и след сушенето.
На мене мостри ми дават от аптеката, но трябва да питаш. Аз и ММ сме с чувствителна кожа и взех мустела, ако на бебето не му понася, ще си ги ползвам аз.

# 102
Ние взехме сушилня HOOVER и съм я ползвала два пъти за нещата на детето.
Миришат си и след нея. Ползвах течен за прането Тео бебе лавандула. Ароматизатор не съм ползвала.
Взела съм иначе и два Персила-течен и прах. Сега в Кауфланд имаше намален Ариел бебе течен и се чудих дали да вземе и от него, но не взех.
Иначе и аз си разреждам омекотител в шише с пулверизатор и си освежавам с него. Пръскам дивана, пердетата и не са ми оставали петна.
Козметика взех на Хипп. Реших първо с нея да пробвам, а ако детето е с чувствителна кожа, ще взема подходяща от аптеката.

# 103
Лелеее Дейзи, с теб сме като близначки 🤭
Само дето ставах само два пъти, иначе всичко друго е идентично. Събуждам се тази сутрин с болки в корема и кръста все едно ще ми идва, имах и две доста силни контракции 🥴 викам си, айдеее почва се. Отидох до wc-то , пуснах малко газове и като се раздвижих всичко ми мина😒
Бебчо е толкова активен 😳 направо се чудя какво му става, все едно съм погълнала два шоколада с 2 литра кола🤪
Започнах да се чудя дали ще изкарам до 1-2 август или господина ще пожелае да се пръкне Юли?

# 104
https://
Злати може ли да споделиш на кой лекар си се спряла. Аз раждах там 2018 и останах доволна от лекарите. Имаше и кофти ситуации но се преживяха
На др.Георгиев се спрях.Много мои близки и познати го хвалят като загрижен.В Окръжна болница влязох за нормално раждане,но се стигна до операция и може би като първо раждане и несбъднати очаквания се разочаровах.Сега като знам,че ще съм с операция реших да се спра имено на този лекар Blush

Общи условия

Активация на акаунт