Отговори
# 120
😂Аз ММ днес го впрегнах да бърше прах😂
Направо сама не мога да се понасям, такива дребни непочистени места ме дразнят.... например уплътненията на вратичката на микровълновата 😝🤪🤣

# 121
Явно вторник ще е важен ден за доста от нас.
Не са ми искали да нося имунизационен картон. Даже не знам дали имам обменната карта. Знам, че моят АГ ми е дал направление и още един документ който ми се струва , че е същият като направлението.
Но не мисля, че е фатално.
Единствено ме издразниха в Надежда, че не ми признават изследванията за ХИВ и тн., които са правени преди 6м. и ме накараха пак да си ги направя. Ама нищо, карай, ако е само товс кусурът, ще го преживея. Simple Smile

Да няма да предизвиквате раждането във вторник или тогава ще вземете решение как ще процедирате?

# 122
Ох, аз много съм се наплашила от това да се наложи предизвикване на раждането.
Искам да си ми изтекат водите, да си се приготвя за болницата, да отида там с поне 5см. разкритие и да си родя.
Но като знам колко боли предизвиканото рабждане и как се мъчих 12 часа без сантиметър разкритие и направо умирам от страх да не е пак същото Disappointed Relieved

# 123
Искам да си ми изтекат водите, да си се приготвя за болницата, да отида там с поне 5см. разкритие и да си родя.
Но като знам колко боли предизвиканото рабждане и как се мъчих 12 часа без сантиметър разкритие и направо умирам от страх да не е пак същото Disappointed Relieved

Няма страшно, сега няма да е така! Трябва да мислим позитивно ☺️ не че и аз не съм се спекла 😆

От опит знам,че всяко раждане е различно.
Ще се молим само бързо да минава и всичко да е наред накрая! 🙏

# 124
  • Пловдив
Паола, благодаря, ще потърся праха и тези листчета.

# 125
😂Аз ММ днес го впрегнах да бърше прах😂
Направо сама не мога да се понасям, такива дребни непочистени места ме дразнят.... например уплътненията на вратичката на микровълновата 😝🤪🤣
Аз за това много се радвам, че родих. Всичко си правя спокойно вече. Мъжът ми помага, но поне не чакам изцяло на него

# 126
Моят е отпуска и малко да свърши нещо из нас🤣
Аз имам ново питане, тъй като ми излизат какви ли не бебешки неща и нямам идея какво ще ми трябва, иии имате ли.мнения за хигиенните кошове за памперси, една касета за около седмица ли стига🤔 заслушава ли си като цяло?

# 127
Моят е отпуска и малко да свърши нещо из нас🤣
Аз имам ново питане, тъй като ми излизат какви ли не бебешки неща и нямам идея какво ще ми трябва, иии имате ли.мнения за хигиенните кошове за памперси, една касета за около седмица ли стига🤔 заслушава ли си като цяло?

Изобщо не ти трябва такава глупост Simple Smile те са уж да не миришат -  сложи си кошче за боклук на терасата и ги хвърляй там, ефекта е същия Simple Smile

# 128
+1 глас за мнението на  Дари

# 129
Аз взех такъв кош от една позната, само че тя не го ползва с касета, а с ароматизирани пликчета. Ако не беше на аванта нямаше да си взема такава глупост 😀 Но на мен като цяло много неща ми се струват глупост, като гнездата и повивалниците например 😂

# 130
  • Sofia
Явно вторник ще е важен ден за доста от нас.
Не са ми искали да нося имунизационен картон. Даже не знам дали имам обменната карта. Знам, че моят АГ ми е дал направление и още един документ който ми се струва , че е същият като направлението.
Но не мисля, че е фатално.
Единствено ме издразниха в Надежда, че не ми признават изследванията за ХИВ и тн., които са правени преди 6м. и ме накараха пак да си ги направя. Ама нищо, карай, ако е само товс кусурът, ще го преживея. Simple Smile
Да няма да предизвиквате раждането във вторник или тогава ще вземете решение как ще процедирате?
Ще ми насрочат дата за раждането, защото на последния преглед пак потвърдиха, че трябва да излиза вече. Но, аз се подготвям, че може и да ме оставят направо в болницата, като гледам как процедират... Ще си нося с мен направо багажчето. И да кажат за същия ден, няма да се дърпам, искам вече да го гушкам, особено щом издържа до лъвче Grin
Ауу, моля те, не ме плаши така. И аз съм чувала, че боли много.. Ама ми се иска да вярвам, че ще мине добре.
Може ли да ми кажеш, дали накрая роди нормално, или все пак прибегнаха до секцио при първото ти раждане?

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:18 от AnMary

# 131
То при мен раждането беше предизвикано в 6м. и беше с хапчета, а не с окситоцин, както е по принцип при нормалните бременности, така че не се плаши, Аничка Hug
При мен го има и психологическия момент, че не искам отново да се повтаря това.

# 132
  • Sofia
То при мен раждането беше предизвикано в 6м. и беше с хапчета, а не с окситоцин, както е по принцип при нормалните бременности, така че не се плаши, Аничка Hug
При мен го има и психологическия момент, че не искам отново да се повтаря това.
Извинявай, не знаех. Но няма да се повтори в такъв случай. Hug

# 133
И аз съм с комбинирана пералня +сушилня. Често даже не ползвам и омекотител. Ползвам различни прахове и винаги мирише приятно и дискретно. Ако искам силен аромат си слагам омекотител. Ползвам Алвина и Сенсимо.
След вчерашния тормоз, снощи беше още по-зле. Като се почнаха контракции със стягаме и болка до към 04:30. Даже си свалих приложение за контракции.....в началото се почнаха през 30+40 Мин. После нерегулярни на между 20 до 7 минути по минута времетраене......а в почивките ме риташе жестокост.....През деня днес все едно нищо не е било, даже бяхме на пикник. Сега пак се почва вчерашната "забава". Силно се надявам това да помогне за лесно раждане.

# 134
Момичета,днес питах в Ремедиум за мострички и ми дадоха 2 на биодерма и 1 на авент. Не е много,но пак е нещо. 😊

** Поправям се ... не на авент, а на Avene

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:46 от yanna777

Общи условия

Активация на акаунт