Отговори
# 150
Честита рожба, Нели! Да е жива и здрава, безкрайно щастие и усмивки! Бързо възстановяване на теб! Heart Hug People Baby

# 151
  • Sofia
Честита дъщеричка, Нели! Balloon Да ви е здрава, да расте щастлива и да ви радва много! Бързо възстановяване! Hug

# 152
А някой ползвали ли е пелени от Лили- Мама и бебе или да е чувал от познати? Взех един пакет за родилното да ги пробвам. Изглеждат меки и приятни на допир. До сега разчитах на ДМ и Лидл.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 08:53 от Harista

# 153
Здравейте мамита, нощес изкарах трудна вечер. От 12:00 до 05:30 имах контракции на 25 минути, после съм заспала...сега ставам нищо ми няма 🤨 е такова чудо не съм виждала.

# 154
И на мен ми се случи това преди седмица за около 4, 5 нощи...а терминът ми е 27.08, но сега отмина слава богу, точно така през нощта по цяла нощ.

Здравейте мамита, нощес изкарах трудна вечер. От 12:00 до 05:30 имах контракции на 25 минути, после съм заспала...сега ставам нищо ми няма 🤨 е такова чудо не съм виждала.

# 155
И аз бях с контракции снощи и то през 7-8 минути, не бяха безболезнени, но се търпяха, докато чакам да станат нетърпими съм заспала. Днес нищо. Много ми е странно.

# 156
Здравейте!В 37г.с. съм от 3-4дни съм със спазми  и диария не мога да я укротя,пия смекта и ре комфорт,спазвам диета ,пия оризова вода.Някой имал ли е същият проблем,дали може да предвещава скорошно раждане?Има такъв вирус,но ги държи за ден,мен вече четвърти.Ходих преди 2дни до АГ погледна ме,нямам разкритие,бенето едобре,тоновете също,утре пак съм на преглед,но се притеснявам.Коремът ми все още не е паднал

# 157
И аз бях с контракции снощи и то през 7-8 минути, не бяха безболезнени, но се търпяха, докато чакам да станат нетърпими съм заспала. Днес нищо. Много ми е странно.

Да, странно е🙄 а имаше ли посещение във wc-то? Аз ходих 3 пъти 🤔 Кръста още си ме наболява

# 158
Аз тази нощ минах без контракции, но беба продължава да става супер активна по нощите. Усещам я ниско долу и при някои движение ме прерязва.
Толкова е активна, че корема ми се тресе като при гърч, не е стандартното мърдане малко наляво малко надясно😏

# 159
Дръжте се😂 още малко ни остава 😊🥰😍

# 160
Мами в Бг с термин 03, 04, 05 Август, как стоят нещата с изплащането на 45 дневния болничен? С прословутия ПИК нещо не се спогаждаме и не ми помага много 😀
И друг въпрос - намалели околоплодни води? На долна граница са при мен, като в единия джоб дори няма. Някой да се е сблъсквал с това? Миналата седмица имах два прегледа и все съм под напрежение, че ще кажат хайде оставай. /И плацентата не я бива. Контракции тц, разкритие минимално и без промяна, кръвното взе да движи в малко по-горни граници. Яко задържам и вода май, че храненето е с едно на ум, а килограмите драстично се качват. Възпалено ухо ... Сума гадости се скупчиха накрая./ Утре вече може да не ми се размине, а и аз май не искам ... по-добре да преживея едно индуцирано раждане, отколкото всеки ден да се притеснявам. Нерви нямам вече - все на рев е работата 😃 А и то е време - терминът е за след седмица.

# 161
Здравейтее! Нормално родих, дойдох в родилното 8и30 вчера сутринта с изтичащи води по малко от 4 сутринта и леки болки. Естествено смъмриха ме, че много съм чакала, но какво да се прави😁. Две системи трябваше да изтърпя, защото корема ми не беше паднал и грам и нямах абсолютно никакво разкритие... 🤷🏼‍♀️Но всичко се забравя наистина ☺️😊 като си видиш безценното. Имам няколко шева, но не от епизиотомия, защото е била увита пъпната връв веднъж 🤷🏼‍♀️ И честно казано наистина контракциите са по-гадни от самото раждане 😝😵

# 162
Сега се връщам от преглед.
Скъсена шийка 1/3, няма разкритие.
Другия понеделник отново съм на преглед и тонове.
Този път не го гледа на ехографа и не знам колко е наддал за 2 седмици.
Ами чакаме си... Аз съм се разбрала с детето на 01.08 да се запознаем, ама ще видим.
Никога не съм предполагала, че ще успея да изкарам до термин, а то май така ще стане накрая.

# 163
и аз имам проблем с болничния, изплатиха ми само половината сума на 16ти ли ( за юни месец ), в 45 дневния съм от 28 юни и се чудя кога ще си получа другата половина...и вие ли така разкъсано ги получавате?

# 164
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Lusisita, сумата, за дните от месец Юни, ти е изплатена през месец Юли, а сумата за месец Юли, който все още не е изтекъл, ще получиш през август. А за дните от август - през септември.

45-дневния болничен не е задължително да бъде изплащан на два пъти, в случая ще получим плащане на три пъти, за юни, за юли , и за август, но през съответно юли, август и септември.

Общи условия

Активация на акаунт