Отговори
# 420
Ани честито бебче.
Днес за сефте ходих на запис и вижте канво става, казаха че всичко било наред.

# 421
Аничка, честито бебче! Да е живо и здраво, и много да ви радва! Много щастие и късмет да има! Бързо възстановяване на теб!

# 422
Аничка, честито и от мен! Да е здраво и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване! 💙
За пробиотика мисля да питам педиатърката, когато дойде на първото посещение.

# 423
Аничка, честито бебче! Да сте много здрави, спокойни и щастливи! На теб бързо възстановяване и скоро да си се приберете у дома! 🤩❣️

# 424
  • София
anichkata1, честито и от мен! Relaxed Нека бъде много здрав, щастлив и с късмет! Balloon

За пробиотика, наши приятели, които казаха, че са пробвали какви ли не, ни казаха да взимаме направо Омни биотик Панда. Така мисля да направя ако има нужда. Thinking

# 425
Ани, честит юнак! Да е здрав и силен! Щастливо детство и незабравими мигове заедно! Бързо възстановяване и лесна адаптация с новия член на семейството! Hug Heart

# 426
  • Sofia
Аз като лудите.. Не мога да спя.. Та ще ви разкажа за раждането.
Като начало нямах никакви контракции, или индикации да тръгне само. Свалиха ме в родилна зала, подготвиха ме и като дойде докторът, докато ме проверява за разкритие, ми постави Простагландин под формата на някаква таблетка.
След около час  в 9ч., започнаха контракции, първо безболезнени, после почнах да усещам тези менструални болки. Към 11.30 ч дойде пак да ме провери и сложи още една таблетка. Разкритието ми беше само 1см.
Почна да се усилва болката и контракциите зачестиха. И някъде към 1 4.30 се оплаках, пе вече много ме боли, та дойде да ме провери друга лекарка. Разкритието беше 4см.Ето тогава реших, че 100% искам упойка Head Band.
Дойде анестезиолог, сложие епидуралната и уж след 5 мин трябваше да подейства. Да, ама не. След още час сложиха 2ра доза. Само че тогава вече бях с около 8см. Докато вземе да подейства обезболяването, трябваше да напъвам и да излиза бебо. А, да, след 2рата доза ми слагаха Атропин, защото падаха тоновете. Включиха и Окситоцин.
Общо взето после ме шиха и ме оставиха под наблюдение за 2ч. Всъщност епидуралната подейства за шиенето само...
Искам да ви кажа, че искрено се възхищавам на всички, родили без анестезия! Накрая болеше доста. Обаче, все пак при мен е предизвикано. Така че не се настройвайте, защото при всеки е различно. Моята съквартирантката роди без упойка за 3ч. Пак предизвикано.
Дано е полезно. Ако някой иска още подробности, на среща съм, ще разказвам. Grinning

# 427
Аничка, а защо с таблетки, а не със система.
Каза ли докторът?
Аз така като гледам, май и при мен ще се наложи предизвикване. Малкия хич не иска да излиза.

# 428
  • Sofia
Аничка, а защо с таблетки, а не със система.
Каза ли докторът?
Аз така като гледам, май и при мен ще се наложи предизвикване. Малкия хич не иска да излиза.
Този простагландин изглаждал матката и реално, аз нямах нужда от окситоцин. Накрая беше повече заради плацентата. Мисля, че това е първа стъпка и е по-леко действащо, за това.
Между другото, седях доста на топка и се разхождах в стаята и това мисля, че наистина помогна на бебето да слезе долу и да ускорим процеса.

# 429
Аничка, всичко, което си писала е мнооого полезно! Благодаря ти! Значи предизвикано си си раждала май пак към 8 часа. А после сложиха ли ти бебчето на корема за първия контакт кожа в кожа? Тоновете защо са взели да падат? И всичките часове беше в родилна зала ли? И още нещо - пукнаха ли мехура или сам си се спука? Ох, хем е толкова вълнуващо, хем ми звучи страшнооо.
Извинявай за многото въпроси! Ама ти си първата с предизвикано раждане и просто е неизбежно това с въпросите
😄😄😄😄😄

# 430
Аничка, честито, бъдете живи и здрави!
И на мен ми беше много интересно да прочета за раждането ти, понеже може би и при мен ще се стигне до предизвикване. Извини ме, ако вече си казала, но кое наложи предизвикване?

# 431
Момичета, тази нощ мислех, че най - после е дошъл моментът и при мен.
Такава силна болка никога не бях усещала ниско долу. Странното беше, че не беше на интервали, а една прорязваща постоянна болка в корема и кръста. След около 10 мин. намаля, но си останаха менструалните болки.
Сега няма и помен и снощните неразположения. 🙁

От 2 седмици съм с контракции, разкритие и скъсена на 70% шийка. С АГ очаквахме до сега да съм родила, но уви.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 09:38 от kitty_

# 432
Като гледам списъчето на 1стр би трябвало следващата да съм аз, обаче моето бебе хич не бърза 😆
Днес мисля да чистя цял ден.
Сутринта се разходих до Кауфланд.
Нещо ми е нервно ииииии....

# 433
И аз все се чудя кога ще се случи имам още 18 дни до термин но все пак имам чувството че ще ме изненада но здраве да е когато реши тогава Heart дано на всички ни мине лвко раждането пък и ние ще разказваме Simple Smile

# 434
Като гледам списъчето на 1стр би трябвало следващата да съм аз, обаче моето бебе хич не бърза 😆
Днес мисля да чистя цял ден.
Сутринта се разходих до Кауфланд.
Нещо ми е нервно ииииии....
Аз тебе те чакам, все си мисля, че ще вляза и ще си се похвалила 💕 Обсъждала ли си предизвикване с твоя АГ?

Общи условия

Активация на акаунт