Отговори
# 540
Нещо се случва голямо затишие само проверявам да видя дали известията не са се прецакали как сте добре ли се чувствате остана още малко Heart

# 541
Аз откакто станах имах 4-5 контракции през около половин час и сега нищо.

# 542
Аз откакто станах имах 4-5 контракции през около половин час и сега нищо.
Аз от седмица съм така но траят около 30-40 мин и после утихват все едно нищо ми е нямало но ми се случва предимно вечер към 20:00

# 543
  • Köln
А моето така се е кротнало. И контракции вече нямам. Май му хареса вътре и вече не му се излиза. В края на 8 месец имах чувството че ще го изръся някъде😄 , сега правя какво ли не уж да предизвикам раждане а той ината му с инат НЕЩЕ

# 544
Ох, ами на мен терминът ми е утре. Дано да не са просто подготвителни.
Контракциите спряха, обаче той почна да си лудува.
Снощи мъжът ми, както си беше сложил ръката на корема ми и изяде няколко здрави тупаника.
И ми вика "леле, мише, как търпиш" Joy
Случвало се е и инстинктивно да викна от болка, когато тупаниците са в ребрата ми.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 11:02 от Лайка

# 545
Аз имам много време до термина, обаче в последните дни е все по неактивен. Активизира се чак след 8-9 вечерта и сутрин като стана за малко. До преди няколко дена ми разпъваше корема във всички посоки. Аз мислех че тепърва ме очаква голямото скачане, а той се кротна Rolling Eyes
Лайка май ти ще си първата дочакала термина. Аз от сега съм нетърпелива, представям си в края на месеца сигурно ще откачам вече Joy

# 546
Александрия, май май ще си го дочакам термима.
Уж голямо бебе, пък...
Даже Марков на феталните ми каза, че няма да си дочакам термина.
Утре като ида при моята по здравна каса, за да ми удължи болничния и ще се хване за главата.
И при докторът, при когото ще раждам, ще ходя.
Той беше отпуск тия дни и си мислеше, че няма да го дочакам, ама ето че детето си чака чинно Joy

# 547
И моята е много кротка, по цял ден и по цяла нощ спи. Вечер се буди за малко, нанася ми няколко удара в ребрата и заспива. 😄

Преди не можех да отива до тоалетната без да получа контракция. Лекарката ми се опитваше всячески да го задържи това бебе в мен до 35 г.с. Не ми даваха да ставам от леглото.
Сега съм вече в 39г.с., не пия никакви лекарства, движа се доста и... нищо. Малко менструални болки и това е. Не мога да повярвам как се заинати това дете баш накрая. 😀💗

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 11:23 от kitty_

# 548
И моята беба е по-тромава или ако стане активна, то е за кратко... вече не ме боли, мисля че не рита , а само се върти 😂
Аз обаче съм дроб сърма 😁 бавна, изморена, дремкам често😫
От известно време се събуждам с подута дясна ръка, чак пръстите ме болят😫

# 549
Леле, колко много нови бебчета 😍😍😍 Да са ви живи и здрави, завиждам благородно, че си ги гушкате вече малките човечета 🤗

Аз все още съм си добре, но съм ограничила разходките до минимум, за всеки случай. Само сутрин се събуждам с много твърд корем, но като се изпишкам и се оправя. Бебчо е активен вечер, през деня е средно положение. Вчера получих много силни болки, мислех че ще раждам 😂 Въпреки че болките бяха като от прещипан нерв, просто ме болеше от дясно в кръста и целия крак надолу. Много се изплаших. Иначе знам, че контракциятата трябва да хване целия корем, трябва да са менструални болки, ама просто съм голяма паника. Дано поседи още седмица в коремчето моят младеж, че си има още доста време 😊
Моят мъж се изцепи днес, че няма търпение да вляза в болница, че да си купел диня 😂 Аз съм с диабет и много ме блазни динята и му бях забранила да си купува, че се изкушавам😔

А на чакащите, дано се случат нещата при вас скоро 🤗

# 550
Леле, колко много нови бебчета 😍😍😍 Да са ви живи и здрави, завиждам благородно, че си ги гушкате вече малките човечета 🤗

Аз все още съм си добре, но съм ограничила разходките до минимум, за всеки случай. Само сутрин се събуждам с много твърд корем, но като се изпишкам и се оправя. Бебчо е активен вечер, през деня е средно положение. Вчера получих много силни болки, мислех че ще раждам 😂 Въпреки че болките бяха като от прещипан нерв, просто ме болеше от дясно в кръста и целия крак надолу. Много се изплаших. Иначе знам, че контракциятата трябва да хване целия корем, трябва да са менструални болки, ама просто съм голяма паника. Дано поседи още седмица в коремчето моят младеж, че си има още доста време 😊
Моят мъж се изцепи днес, че няма търпение да вляза в болница, че да си купел диня 😂 Аз съм с диабет и много ме блазни динята и му бях забранила да си купува, че се изкушавам😔

Аз от време на време се изкушавам и си похапвам но не мога и мама ми казва че на бебето му се прияждат някви неща не прекалявам но си хапвам опитвам максимално да не се изкушавам но тея плодове като ми ги забраниха и ми се ядат много иначе никога няма да се сетя плод да ям

# 551

И мен ме водят с ГД,но честно казано пазих диета само 2 седмици.Ако нещо ме притеснява,че съм яла меря захарта след час и рядко се е случвало да мине 7,8.След диня съм измервала и няма високи стойности,та си ям.При вас какви бяха резултатите след обременяване с глюкоза?При мен на 2-ия час резултата беше 11.4 при 10 реф.ст.
 Първия и третия час си бяха ок и след като си поплаках 2 седмици реших да не откачам толкова и си хапвам.Надявам се след раждане да си бъде ок всичко.

# 552

И мен ме водят с ГД,но честно казано пазих диета само 2 седмици.Ако нещо ме притеснява,че съм яла меря захарта след час и рядко се е случвало да мине 7,8.След диня съм измервала и няма високи стойности,та си ям.При вас какви бяха резултатите след обременяване с глюкоза?При мен на 2-ия час резултата беше 11.4 при 10 реф.ст.
 Първия и третия час си бяха ок и след като си поплаках 2 седмици реших да не откачам толкова и си хапвам.Надявам се след раждане да си бъде ок всичко.
Пеи мен бяха 5.9-14.9-15.5 слагам инсулин и вдигах в началото до 12-13 след ядене бебока беше много голям но за 3 седмици с диета влезе в нормата много рядко се изкушавам да хапна нещо но няма как мерих в началото преди и 2 часа след ядене но сега меря само след ядене сутрин обеднк вечер и слагам инсулин по 2 единици сутрин и вечер

# 553
Моите резултати бяха 5-14-16 😣 бебето беше голямо, но се нормализира доста бързо след диетата. При мен стойностите си бяха високи, а не гранични, затова доста ограничих въглехидратите. Разминах се с инсулина, защото с много движение и повечко протеини и свежда е до минимум на сладкото и тестеното поддържах нормални стойности. Последно време за моя изненада нещата сякаш се нормализираха и дори след филийка хляб нещата са доста добре, надявам се да отшумява 😣 Казаха ми, че след 36 седмица започват да се нормализират стойностите при някои.
Дано всичко е наред с бебетата, иначе ако зависеше от мен, хич нямаше да ми дреме за стойностите.

# 554

Пеи мен бяха 5.9-14.9-15.5 слагам инсулин и вдигах в началото до 12-13 след ядене бебока беше много голям но за 3 седмици с диета влезе в нормата много рядко се изкушавам да хапна нещо но няма как мерих в началото преди и 2 часа след ядене но сега меря само след ядене сутрин обеднк вечер и слагам инсулин по 2 единици сутрин и вечер
Щом е включен инсулин явно положението е по-сериозно.Съжалявам Sad  Аз на гладно съм с 4.2-4.6 макс,преди обяд и вечеря 3.3-3.9.При теб на гладно какви стойности показва?Ендокриноложката каза,че над 5.1 не трябва да бъде преди хранене.

Общи условия

Активация на акаунт