Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Виваком - прекратяване на договор .

  • 267
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 158
Та няколко години си бях на договор на виваком , като ми свършеше просто подписвах нов двугодишен на все една и съща промоционална тарифа  . Последно преди около година ми свърши договора и говорих с човека в офиса им , че не искам да подписвам нов договор , той ми каза , че мога да си остана без договор и ще плащам същата сума , но с по малко минути и мб . Та така вече година съм на безсрочен договор , но искам да прекратя и него за да мина на друг оператор . Та след като нямам срочен договор до определена дата и фактически не го прекъсвам преждевременно ще дължа ли някакви такси ?

# 1
  • Мнения: 13 858
Нищо не дължиш, той затова е безсрочен. Все пак виж каква е процедурата. Някъде бях чела, че направо подписваш с новия и той движи нещата по прехвърлянето, но не съм сигурна. Може и да не съм дочела.

# 2
  • Мнения: 158
Ами като цяло плана ми е да прекратя този сега и ако може да ми остане на ваучер номера . А след около месец ще имам друга карта на друг оператор не на мое име . Та целта ми сега за този е просто да прекратя договора до края на месеца и евентуално да си остане номера на ваучер , което не е задължително , а и не държа да пазя номера .

# 3
  • Мнения: 13 858
Тогава отиваш в офиса им и прекратяваш.  Чувала съм, че ще те моткат, обаче.

# 4
  • Мнения: 36 330
С 1 месечно предизвестие се прекратява. Нищо, че е безсрочен.
За ваучер не знам дали може. Обратното да.

# 5
  • Мнения: 161
Прекратих договорът си преди два месеца. Всъщност прекратих два договора. Подаваш едномесечно предизвестие.  Накрая имаш сметка и приспадания от нея, зависи на коя излзиза сметката ти и кога точно ще подадеш предизвестието. След месец прекратяват договора. Номера не можеш да запазиш. Ако искаш да си на ваучър просто си вземаш нов номер. Аз може би 15 години бях с моя и се разделих с него. Единственият вариант да запазиш номера е да прехвърлиш номера към друг оператор на план. На ваучър също не става. Аз не съм имала проблем при прекратяването. Последната ми такса беше дължима след около три седмици, откак прекратиха договора. И беше някаква изравнителна, защото аз прекратявах два в продължение на два месеца и се налагаше преизчисляване. Освен това имах и такса за телефонен апарат.

Общи условия

Активация на акаунт