Имам нужда от него!

• 3 013
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте,женена съм от 6 години за прекрасен мъж.Имаме детенце от 10 месеца и така някак си се отдалечих от него.Преди месец се събудих от летаргията и започнах да правя малки жестове за него.Имахме доста скандали,спорене и т.н,но с разговори успяваме да закрепим нещата.Започнахме да правим секс отново и от там дойде проблема.Нямам идея хормони ли са или той е виновен,но постоянно ми се прави секс.Мога по цяла нощ и ден да не спирам.Толкова ми е хубаво с него,че по два часа не ми стигат,а човека ходи на работа и явно не му е до това и взе да ми отказва.При вас след бременноста кога се нормализираха хормоните ? Пия бирена мая за да имам кърма и вече се чудя дали не е от нея,но такова желание дори на мен ми идва в повече.

# 1
Интересно кога имаш време за денонощен секс, след като имаш бебе на 10 месеца?

# 2
Намери си любовник, за да си почива мъжа ти.
🤣

# 3
  • София
Консултирай се със специалист.
Тук само ще те подиграват и ще ти дават тъпи съвети.

# 4

И сили Wink

# 5
  • София
Да, бирената мая съдържа витамин Е, а може ида има добавен в твоята добавка, а той повишава сексуалното желание /при млади здрави хора/.

# 6
Винаги съм се занимавала с много неща и за мен времето не е проблем . Гледам си детенцето и дори работя.Спя просто много малко 4 часа са ми достатъчни да си почина.

# 7
Да, бирената мая съдържа витамин Е, а може ида има добавен в твоята добавка, а той повишава сексуалното желание /при млади здрави хора/.
Да,инфото което открих ме навежда на мисълта че може би тя е причината за покачване на либидото.

# 8
Консултирай се със специалист.
Тук само ще те подиграват и ще ти дават тъпи съвети.
Да,направих го човека се забавлява с мен.Каза ми млада,здрава жена на 28 какво ненормално има да искаш да правиш любов с мъжа си .

# 9
Спри бирената мая и почни да медитираш..)

# 10
Хубаво е, че имаш сили, но четири часа сън са крайно недостатъчни за възстановяване на организма. Млада си още, но поспивай повече, когато имаш възможност.
Ако хормоните те притесняват, пусни си изследвания, профилактични, след консултация с лекар.

# 11
Хубаво е, че имаш сили, но четири часа сън са крайно недостатъчни за възстановяване на организма. Млада си още, но поспивай повече, когато имаш възможност.
Ако хормоните те притесняват, пусни си изследвания, профилактични, след консултация с лекар.
Така съм повече от 15 години Simple Smile

# 12
Намери си любовник, за да си почива мъжа ти.
🤣
хаха проблема е че искам с него ,а не с друг .

# 13
Има едни неща, казват им играчки за възрастни Wink

# 14
@popovausmivka Няма никакъв проблем със "състоянието". Напълно нормално е, имали сте проблеми ,детенцето се е появило а сега всичко си е на място и ти имаш абсолютно нормалното желание да си с половинката .

Общи условия

Активация на акаунт