СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 138
  • 990
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито на класираните по-напред! Айла, жалко че няма да сме заедно с Ваня, но може и за добре да е. Стискам палци накрая да се сбъднат желанията й!
И на мен ми е любопитно какво се е случило и чакам да качат инфо.
С този страхотен в кавички бал няма как да и се сбъднат, а и тя наистина не знае какво иска.
Чух се с нея, 127-мо ще обявят на 31 -ви до четири и половина следобед свободните места. Ще изчакаме да видим какво ще има налично и ще преценим дали да играем на четвърто там или направо да я записвам в СМГ и да приключвам тази епопея. Чакам с нетърпение статистиката все пак. Явно с нисък бал е много рисковано на трето. Поне разиграх вариантите тази година и след три години ще съм подготвена повече с малката Simple Smile

# 361
Мястото й от 2-то ще се появи на 4-то и може пак да го заеме. Ще прецените след 31-ви. Успех 👍

# 362
Браво на Бургас!
Винаги са първи!
Много им се радвам - едни хора от една администрация да покажат, че може и да се работи бързо.
А някои РУО статистика и от второ класиране не качиха дори...

# 363
  • София
Гледам минималните балове за трето класиране в Бургас.  Гледам първите две училища, от  таблицата на Дидева, и мигам на парцали . Предполагам, че са еквивалентите на софийските "Бузема" и ТУЕС!  Ами честито на печелившите! В София едва ли някога ще доживеем да  видим, че последното дете прието в "Бузема" е с по-висок бал от последното прието в ТУЕС!

# 364
" Златна нива" е в Айтос. Един виден столичен директор е горд възпитаник на училището. А и минималният бал на второ класиране е 38.

# 365
  • София
Айла, чак нисък не ви е, нормален просто. Но на фона на сестра й явно ти малее. И аз сега виждам на какво трябва да обърна повече внимание следващия път, за набор 2009. Въпреки че не се знае как ще се изменят нещата дотогава...

# 366
  • София
Мястото й от 2-то ще се появи на 4-то и може пак да го заеме. Ще прецените след 31-ви. Успех 👍
То ще се появи, но дали ще се класира пак там не е ясно. И сега имаше свободно място в същата паралелка и го бяхме писали. Писахме и паралелка в същото училище, която не бяхме писали на първо и то с доста по-нисък бал от нейният на първо и второ класиране и там не влезе. Реално дори да влезе, тя не искаш да учи природни науки, ако искаше изобщо нямаше да си го причиняваме това с третото класиране. Единствената надежда беше ако учи в даденото училище вътрешно да се премести девети клас примерно, но в момента и тази опция я изпуснахме с отписването.

# 367
И Плевен качиха статистиката https://www.ruobg.com/messages/images_15/source/%D0%BF%D0%B0%D0% … 3%20klasirane.pdf

Бисе, нашето РУО също навреме качва Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 17:50 от rummi_pl

# 368
  • София
Айла, чак нисък не ви е, нормален просто. Но на фона на сестра й явно ти малее. И аз сега виждам на какво трябва да обърна повече внимание следващия път, за набор 2009. Въпреки че не се знае как ще се изменят нещата дотогава...
Ми нисък е ,защото на всички ПИ та изкарваше доста по-добри резултати. Но явно това е което може да покаже на изпит. Ако беше уверена и сигурна в себе си, нямаше и да се притеснява на изпита и резултата да е дори по-нисък отколкото би могла да постигне.
Аз пък не виждам какво съм сгрешила с подготовката и извода ми е че каквото си могат децата не се променя особено и с курсове. Затова и с малката съм решила със сигурност да не я записвам никъде шести клас, за седми ще си помисля. Но опита ми показва, че абсолютно не си заслужаваше постигнатото, загубените семейни уикенди две поредни години. Ваня изкара по-нисък отколкото очаквах резултат, а заради нея ходеха на БЕЛ още от шести клас, а Николета съм почти на 100 процента убедена, че нямаше да има много по-ниски точки по БЕЛ и без курсове. Реално тя винаги е била с подобно ниво на всички ПИ та и си го поддържаше.
Затова мисля да си осигурим семейни спокойни вечери уикендите и разходки през следващите години.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 13:50 от Aila

# 369
  • София
София-град качиха.

# 370
  • о`майна лунна нощ е
А Пловдив се е размазал от жега и спи още.

# 371
Айла, поне направихте всичко възможно. Огледайте и на четвърто. Може пък да е на късмет. Имате си вариант, СМГ, щом математиката не я притеснява, а само информатиката, не е толкова зле положението. Свикнала си е там, ще си го завърши успешно.

# 372
  • София
Баловете са умопомрачителни. В японската на второ минималният бал беше 395 - сега е 418... В НПМГ с 1т е паднал  само бала за СХН, другите две паралелки са с по-висок бал (навярно от пробвали за СМГ).

# 373
Е, успокоих се, че в НПМГ не би му стигнал балът за трето 😀 Слагам точка на терзанията си.
Вече можем да си караме спокойно ваканцията. Той си я кара, де, терзания няма никакви и за нищо.

# 374
Точно подготовката и резултатите обсъждахме днес вкъщи. Казах на мъжа ми, че днес ще дойдат едни сборници по математика за малкия, а той ме попита няма ли  вече да се откажа с тая математика. Според него е ясно, че нашите деца математици няма да бъдат. Да си кара спокойно лято и да не го занимавам с ненужни неща.

Общи условия

Активация на акаунт