Предателство без установени отношения

• 5 895
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
На 34г. и си мислиш, че като си чатиш само с някого , ти е длъжен с нещо ?

Никой не ти е длъжен с нищо, ако отношрнията са Ви виртуални. Като направите 10срещи, няколко пъти хубав секс, може и да се оплакваш, че спи с друга.
Да обичаш да си говориш с някого не е "връзка" и не мисля, че трябва да се цупиш и да се чувстваш предадена някак.
А това, че си е мислил за теб, докато е ръчкал друга е лъжа да ти гали егото.

# 76
Мен ми направи впечатление, че е твърде докачлива. Може това да е причина той да я държи на разстояние и да не иска да нагазва надълбокото с нея. Но по принцип черта на характера като докачливост винаги пречи в отношенията мъж-жена.

# 77
Всъщност тя в първия пост най-човешки питаше как да продължи, никакви скандали не е вдигала.
После работата малко оттече откъм сдържаност, но тук, а не между нея и него.

Авторката не е длъжна да е мъжемелачка и да скача с лекота от човек на човек, било то и виртуално.
Знам, че е свободно съчинение, но все пак да питам - ако тя се е влюбила в него, защото в тия два месеца чатове той се е държал по съответния начин, предразположил я е, дал е заявка, че държи на нея, къде е разликата с "на живо"? Лъжливи приказки без жива среща < лъжливи приказки очи в очи?

# 78
Коментирах това, че тя го е притискала и тя му е вдигала скандали. Това за мен не е поведение на адекватен човек. И го пиша, защото съм правила същото, но след като ясно сме говорили за срещи след седмица, за житейските си виждания и сме стигнали и двамата (тоест не е било монолог на едната страна с някакъв от на майната си, дето не се знае кога и дали въобще ще си видим очите) до момент, в който говорим за развитие като брак и деца. После научавам от мов позната, която се оказа, че работила с него (колко е малък светът), че той си бройка наред.
Не видях авторката да е получавала такива обети, но видях, че е вдигала скандали. Е?

# 79
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз бих го приела като предателство. А щом е така и ще загубя доверие в него и сърцето ми ще натежи от обида. Знам, че съм мазохистка и вероятно няма да мога така лесно да скъсам с надеждата и очакванията, които съм имала. Но теб те съветвам да го направиш. Откажи се от него. И се опитай да бъдеш щастлива и да започнеш от начало

# 80
Представям се кат се извисим до телепати, кви ли драми ще ни заливат заради някой от другата страна на земното кълбо с хипотетичната възможност да се видим след два, три живота кога овладеем и телепортацията, па той погледнал сексуално комшийката.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 20:37 от luna

# 81
Ама как тъй се влюбвате без да сте виждали човека? Туй малко ми бие на научна фантастика. Може да си привлечен, ма чак пък влюбен...

# 82
  • Варна
Любов се заражда със споделени преживявания, а не със скорострелно натискане на клавиши по телефона/лаптопа било то 2месеца или 2г. във времето.

Да кажеш да са били истинска двойка и той да се качи на кораб и да се чакат, тогава могат да си признават любовта в чат, иначе е наивно.

Просто ти е тръпка, че някой ти обръща внимание.
Животът е това, което ти се случва, докато си мечтаеш как искаш да ти се случва.
Естествено, че девойката, с която е преспал е по-интересна от авторката, защото могат да се докоснат, да правят неща заедно, да се сплотяват, гушкат, да усети топлите й устни на своите, а не целуващ емотикон 😘
Авторката да си прекъсне взаимоотношенията с младежа, ако толкова я боли, че той живее живота, а тя иска с текст...връзка ?
Или да приеме факта, че е чат икона в листата му и някой ден може да се видят и да прекарат една-две нощи заедно.
Инвестирането на чувства в нещо ИЗЦЯЛО виртуално е загуба на време.

# 83
  • София
Може, бе. Въображението не е в услуга на някои.

# 84
О, виртуалното общуване може да прерасне в прекрасно реално такова, че и връзка. При мен се е случвало и това. Ама в първите 2 седмици. Един се метна на влака след седмица, след години аз се метнах на автобуса след 10 дни. И точно заради това например нямам против виртуално общуване, докато не почна да чувам обяснения как не може да се срещнем след вече готова уговорка и уредена логистика. А това да чакам за след месеци и години - няма начин.

# 85
Ама как тъй се влюбвате без да сте виждали човека?
Ама как така се влюбвате след 1500 преценки за и против?

# 86
  • София
Влюбвайте се умно, какво да кажа....

# 87
vяsko, какво се чудиш, тук някои хора толкова действат с такъв хладен разум, че е невъзможно някога да изпитат любов.

Тези, които мислят, че може не може да се влюбиш от чат, моята 8 годишна връзка започна от нещо още по-дървено - размяна на хартиени писма по Български пощи Grinning

# 88
Ама как тъй се влюбвате без да сте виждали човека?
Ама как така се влюбвате след 1500 преценки за и против?
Чак пък преценки за и против... Ама това, че съм се влюбила, не ме спира да прекратя всичко ако против станат в пъти повече от за на един по-късен етап, когато съм опознала човека достатъчно.
И изобщо тук ми прави впечатление, че ако се влюбииш като пълен олигофрен, а ибектът на любовта се окаже див селяк, се почва " ми ти къде спа ма, не го ли усети, че е такъв, кой ти е виновен?“. Ако действаш с разума, тогава следва " ауууу, че безчувствен човек, готов е веднага да натири другия, щото нещо не му харесва ".

vяsko, какво се чудиш, тук някои хора толкова действат с такъв хладен разум, че е невъзможно някога да изпитат любов.

Някои хора са се влюбвали като идиоти, без да обръщат внимание на червените лампички, изяли са си попарите и са си научили уроците. Смятам, че след една определена възраст трябва да можеш да си контролираш любовните импулси, ако виждаш, че пред теб стои пълен идиот.

# 89
  • София
Онлайн всеки идиот може да бъде принц.

Бартоломю, вехт си и ти вече....

Общи условия

Активация на акаунт