Предателство без установени отношения

• 5 903
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
  • Paris, France
Самият ти, но и повечето пишещи тук мъже пишете, че предпочитате жени, които да са леко или доста по-млади от вас.

Те могат да напишат и че Илон Мъск ги е поканил да станат част от екипа, готвещ се за следващата експедиция до МКС. Laughing
Принципно и аз предпочитам / харесвам по-млади от самата мен мъже. Но съм с връстник. Фантазиите и предпочитанията "на теория" са едно, реалността – съвсем друго. Wink

Права си, но това не променя факта,  че малко 24г мъже ще тръгнат да се срещат с 34г и да градят връзка с нея. Ако им се предложи на тепсия и се окрачи виртуално, добре, но няма да вложат в такава връзка.

И ти и аз сме с връстници, но ако останем сами няма да тръгнем през планини и морета за някой по-стар с 10 години.

99% от подобните в интернет в реалния живот са клошари, които търсят по-добър живот.

Фрагранс, не си представям да държа сметка на непознат, нито той на мене. Не ги разбирам виртуалните.

# 46
Като ангажираш чувствата и намеренията на друг човек какво да е, ако не предателство? С пръстен или без пръстен - все е тая.
Имаш пълното право да си отвратена.
Скрит текст:
От друга страна май и на теб не ти пука чак толкова, че да ти е някаква драма (и дано де) щом питаш какво да го правиш тепърва.

По-назад има съвет - кажи му, че си пишеш с твои връстници за секс. Не, не, не, недей така! Ако решиш да му върнеш "жеста", кажи му, че си си намерила един 21-годишен, с който го правите онлайн и напира да те види. После си вземи носни кърпички и пуканки.

От обяд насам не бях чел по-абсурден израз. Може ли да обясните как става това ангажиране на чужди намерения Simple Smile Simple Smile
За един преател питам, ще специализира в политиката, интересува се как да ангажира намеренията на повече хора Simple Smile Може и отвратени.

Nevena, продължавам да недоумявам кой участник в български, майчински по презумпция форум, се интересува от какво се изхранват тунизийски градчета?
Смея да се надявам, че "тунизийски" не е дума от езика на омразата Wink

# 47
От обяд насам не бях чел по-абсурден израз. Може ли да обясните как става това ангажиране на чужди намерения Simple Smile Simple Smile
Казваш ѝ, че си влюбен в нея, че искаш да сте заедно, даваш ѝ да разбере, че си ѝ отдаден, при което тя евентуалнно влага същите емоции и намерения в теб. Даваш ѝ надежди, очаквания, събуждаш чувства и да, намерения. Във вид на желана и вероятно планирана развръзка на надеждите.

После плюеш на това, че даже ѝ се хвалиш как си се изплюл.

Няма предателство, найс а....
Ангажираш друг човек със себе си .
Има ли значение дали е ръка за ръка на лунна светлина или в канал на мирка? По-малко хора ли сме като общуваме онлайн?

Уточнявам - аз не знам дали те са си обещавали нещо, дали са си говорили така, дали са планирали кой знае какво.
Но принципното мнение в коментарите дотук е, че щом не са се виждали,не било предателство.
На което аз принципно отговарям - съдържанието на общуването е важно, не формата. Все тая е къде е казано/написано, брои се ефекта. Кажи му на преатела ти да специализира нещо,  от което все пак разбира.

# 48
Скрит текст:
Казваш ѝ, че си влюбен в нея, че искаш да сте заедно, даваш ѝ да разбере, че си ѝ отдаден, при което тя евентуалнно влага същите емоции и намерения в теб. Даваш ѝ надежди, очаквания, събуждаш чувства и да, намерения. Във вид на желана и вероятно планирана развръзка на надеждите.

После плюеш на това, че даже ѝ се хвалиш как си се изплюл.

Няма предателство, найс а....
Ангажираш друг човек със себе си .
Има ли значение дали е ръка за ръка на лунна светлина или в канал на мирка? По-малко хора ли сме като общуваме онлайн?

Уточнявам - аз не знам дали те са си обещавали нещо, дали са си говорили така, дали са планирали кой знае какво.
Но принципното мнение в коментарите дотук е, че щом не са се виждали,не било предателство.
На което аз принципно отговарям - съдържанието на общуването е важно, не формата. Все тая е къде е казано/написано, брои се ефекта. Кажи му на преатела ти да специализира нещо,  от което все пак разбира.
Прочети отново първият пост на авторката. Самата тя го определя като ''Ситуацията между мен и него е типичното запознанство с много разговори през деня,писания,дори видео разговори''. Изглежда ли ти като да й е свалял звезди?

# 49
Прочети отново първият пост на авторката. Самата тя го определя като ''Ситуацията между мен и него е типичното запознанство с много разговори през деня,писания,дори видео разговори''. Изглежда ли ти като да й е свалял звезди?
Не, затова казах, че и тя май не се е затръшкала особено.
Но ако ти си опресниш мненията след нейното ще видиш как излизат аргументи, че е само чат, не са били интимни, не са се срещали, сякаш това са решаващите фактори. Ако тя все пак бъде наранена от някой сваляч на звезди онлайн, пак ще си я боли реално, нали. Мислиш ли, че тогава реакциите към темата ѝ биха били други? Аз имам леки съмнения.

# 50
Вероятно можеш да хлътнеш и виртуално, нямам личен опит. Аз съм от старата генарация и съм фен на физическите ласки, така да ги наречем. Фен съм и на писането по темата, свободните съчинения ми доскучават.

# 51
Бил съм 3-4 години в такова "хлътване". Всъщност луда любов си беше....иии така и не се видяхме наживо. Ама ей на, някак си не го считам за нищо  Simple Smile

По темата - тя може и да омаловажава случката, един вид като самозащита. Сякаш не е толкова хладнокръвна, колкото се изкарва. Това пак са си предположения.
Факт е, че онзи е патологичен ревнивец, който я е проверявал при всеки повод. Факт е, че в един момент е искал да я нарани толкова силно, колкото позволяват обстоятелствата.
Това не са причини тя да го смачка като валяк на свой ред.
Но пък е скучно да правиш всичко все с причина...

# 52
А, ревнивец. Може изобщо да не е била това причината. Имах неудовоолствието да повярвам на един, който ме беше запознал с цялата рода. Този също честичко ме питаше дали пиша и дали се виждам с някой друг освен него. Тъй като той с мен излизаше 1 път седмично, през другите дни излизаше с други. Но искаше да е сигурен, от едното его, че за мен е само той. Не мисля, че е имало ревност от негова страна.

Иначе - да, защо не, защо да не хлътне човек само от виртуално общуване? Ако всеки ден, с часове, говориш с един човек, гледате се на видео, споделяш му всичко, което се случва с теб, правиш го част от живота ти и той - от своя..не е невъзможно.

# 53
Сори за офф-а, не знам какво да посъветвам авторката, ама това как я “мята по върбите” искрено ме разсмя 😀

# 54
  • Paris, France
Nevena, продължавам да недоумявам кой участник в български, майчински по презумпция форум, се интересува от какво се изхранват тунизийски градчета?
Смея да се надявам, че "тунизийски" не е дума от езика на омразата Wink

Никой не се интересува кой как се изхранва.

Не, тунизийски е синоним на бизнес, на романтични измами. Има цели сайтове с обяснения. Армии безработни селяндури в техните райони висят по цял ден в интернет и си търсят наивни жертви.

Историята ми заприлича на такава и затова споменах феномена. В този форум пишеха жени, домъкнали подобни.

Ето тук е обяснено:

https://www.tunisia-love.com/signs-of-bezness-in-tunisia.htm

Ето повече за градчето, изхранващо се с човешка глупост:

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-42 … sex-scammers.html

Жертвите са мъже, жени.

# 55
Не знам дали постъпката на мъжът може да се нарече предателство, но със сигурност аз не бих се занимавала конкретно с този мъж. Само четейки за него ми светват няколко червени светофара.
-държал ѝ е сметка.
-стигнало се е до скандал между хора, които още не са се виждали. За какво толкова може да се скарат?
-очевидно я е накарал да повярва, че може да очаква нещо повече от него.
- споделил ѝ е, че е спал с друга. Това само по себе си звучи, като някакъв вид наказание. Със сигурност той знае какво изпитва авторката. Тогава защо му е да ѝ казва подобно нещо? И то не с идеята да се отърве, а да я контролира.
От мъж, които се опитва да ме контролира още преди да сме се запознали лично и то с к*рвенски номера, бягам далече.
Аз не вярвам това да е била първата жена, с която е спал по време на кореспонденцията с авторката. За тази ѝ е казал, понеже не слушка.

# 56
  • София
Някои бъркат контрола с любов.

# 57
Добро утро на всички. Изчетох доста нелепи коментари целящи да ме изкарат глупава  ,която е по-наивна и от дете!Повярвайте ми ,че не се хвърлям да поддържам отношения с всеки който се запозная.Не знам защо се хващате за думата в заглавието ''предателство''! Как да го нарека според някои от вас?Така съм го почувствала и нр намирам смисъл да се обяснявам защо чувствам това или пък най-малко виновна от факта.Много грозни изрази прочетох и умозаключения от къде бил човека,защо така реагирал,пък аз за каква се мисля че да си помисля ,че младок ще остане с мен за будеще.Няма да се обяснявм какво ми  е обещал и казал,тъй като това е между мен и него! След като поддържаме врзка два месеца ,значи е имало смисъл .А за любопитните ,които с кеф заявиха ,че нямал да стои с мен ще кажа само,че той ми сподели че не  есрещнал една н възраста му която да го привлича като акъл и мислене и събеседник.Явно някои от вас смятат ,че тази и подобна постъпка на мъж който се запознае с жена в нета трябва да бъде минавана като нещо нормално ,тъй като това че не сме ''спали'' и не сме се видяли ';на живо'' дава право на човека да ходи с други.Смятам ,че това е лоялност която в случая той не показа! Дори и във връзка обещания не искам ,защото в живота хората ги нарушават.
Лимонче и Вяско благодаря за мненията Ви-Най-.точни и акуратни.
Нямам нужда на този етап от бич а от адекватно мнение.
Вяско разбира се,че няма да се държа като каруцарка да се карам с него и да правя фасони.Не ми отива ни на възраста ни на положението да му правя скандали,нито имам сили и нерви за това.След като е решил и решава да го прави аз съ безсилна да го спра,въпроса беше дали да продължа с него тъй като той не престава да ме търси,независимо че в последните 24 часа игнорирам и не отговарям!
За протокола на Господина дето каза ,че 34 год не стояли сами ако са готини искам да кажа че Да,има такива жени.Аз познавам! Просто има хора ,които не ''предат на няколко стана''.
И стига сте повтаряли това колко съм наивна и детинска,защото и да не е нета в реалния живот пак се случват подобни неща и нета е оправдание ,че липсата на физ. среща провокира и дава право да ходи да си го вее. Ти общуваш с човека ,говориш с него и можеш да прецениш донякъде какъв е,а това как постъпваш зависи ти какво и  колко струваш.Просто момчето не може да си го задържи за определен период време и това е..

# 58
Ерика, на теб ти е пределно ясно, че не си струва да се занимаваш с този. За какво, за да ти спретне поредната наказателна акция при следващото ви скарване ли? Не те съветвам да си каруцарка, но огледален образ можеш да му бъдеш, такъв смотьло не заслужава разбиране. Като го разкараш вероятно ще чуеш някои неща за себе си, дето не са точно пожелания за всичко най-добро без него, няма начин да няма неразкрити още заложби.
Имай предвид, че в тази ситуация той е привилегированият, не ти. Има още безброй като него, на които не им се занимава с връстнички, но жените като теб, склонни да им обърнат внимание са кът. Истината е с главата надолу спрямо стереотипа за тия неща Simple Smile

Едит: Дори и да ти каже, че е блъфирал за всичко от яд, положението с нищо не се променя. С такъв човек животът ще си е една постоянна война.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:29 от vяsko

# 59
  • Варна
Без грам заяждане ще отбележа, че онзи лаф, дето нито една на годините му не го привличала за разговор и т.н , е толкова прозрачен и изтъркан, че няма накъде повече. Освен това нали знаеш - не гледай какво говори, гледай какво прави. Говорил, че нито една не му уйдисва на акъла ама явно това не е пречка да му пасне в леглото. От двете неща на кое ще избереш да повярваш, на казаното или на стореното?

Общи условия

Активация на акаунт