Предателство без установени отношения

• 5 895
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Аз го разбирам момичето. Най-голямото престъпление е да разбиеш илюзията на една женa, че е единствена.
Няма по-голямо, но много мъже, главно млади и неопитни приемат за чиста монета казаното от жената  "искам с теб да бъдем искрени и да си казваме само истината",

Ама как го каза, все едно си и вярваш? В кой момент точно се почва с истината от "неопитните"? Joy
Куцо и сакато лъже, маже и се опива от това. На лъжите се вярва с повече хъс.

# 31
  • София
Ма, чикито много смотан. Лъжи и си трай.
Подозирам, че му е дошла твърде много драмата и се опитва да разкара авторката.
Е, вярно неумело, ама скоро ще се научи.

# 32
  • Paris, France
Момчето ми прилича на нехранимайко от третия свят, ветоятно от арабска държава. Те искат да знаят с кого говори жената и прави ли секс с други, искат и паролите от социалните мрежи, дават своята, защото и без това имат и други профили и ср надяват на среща, безплатен секс, подаръци, пари и джакпот - брак и виза за развита стрсна и живот на гърба на дъртата, наивна европейка.

Върнете се на 24г, нищо, че сте жени и си спомнете дали се интересувахте от 34г чичковци и искахте ли секс чатове с такива. Ходехте ли с такива, можехте ли да се ожените за такъв и какви бяха икономическите условия?

# 33
Много неприятна и патова ситуация, самото излишно откровение за "изневярата" изглежда като способ да нарани човека отсреща, защото вече при вас е налична типичната фрустрация на връзка от разстояние. Голяма мъка ти се очертава с този мерак за агнешко.

# 34
Не разбрах откъде изникнаха араби в темата.
Луна, момента е според зависи. Личен опит ли чакаш да споделя? Късно, при мен.

# 35
Джеймс, не чакам споделяне на личен опит. И не призовавам към това.
Смешен  ми е моментът, само си представи - първо трябва да я накараш да се почувства единствена, после да я сблъскаш с действителността, демек да си искрен, че не е. Та, не си кореспондират много тия два момента с последователността, което на практика означава, че все единият е лъжа.

# 36
Оффф, аз си мислех, че вече се е случвало туй-онуй. Много тралала за нищо. Ако ти се ще нещо младо, обличай роклята итоковете и отивай на дискотека в Студентски град. Голям избор ще имаш, а и ще пиеш (най-вероятно) фор фрий. После вкъщи и след туй - шута и да ходи пеш до общежитието.

# 37
  • София
No money, no sex.
Много шум за нищо. Е, не го разбирам.

# 38
След запознанство с момче 9 год. по-млад от мен (аз съм на 34) в апликация за запознанства (знам какво си мислите вече от споменатите данни за него,хаха) той ми призна снощи след натиск от мен ,че е бил с друга преди два дни.Ситуацията между мен и него е типичното запознанство с много разговори през деня,писания,дори видео разговори но в един момент имахме конфликт и за да си ''отмъсти'' той отиде при друга.Не знам дали това бих нарекла отмъщение а че просто човека си е такъв. И през двата дни на уийкенда човека почти не влизаще в чата но ве4ерта късно се свърза с мен и заяви че е бил на работа.
На следващият ден въпреки хладните ин отношения аз му заявих ,че трябва да решим как ще продължим .Той отново отговори късно вечерта и каза че е бил зает.Започнах с въпросите и предположенията и се оказах права-той е бил с друга и се е забавлявал.
Разбирам напълно ,че това е нормално и може би нямам право да съм сърдита ,наранена или мрънкаща ,но не мога да вярвам като че ли..
Той сам ми заяви че почти не пише с други а само с мен поради липса на време но изглежда че за единият секс чат и разговори не са нужни ...Най-куриозното е ч е самият той ме потърси след като явно е приключила срещата с другата девойка ,дори се обади по късни доби-не знам гузен ли беше,но усетих ,че ме мята по върбите и го притиснах и си призна.
Въпрса е как да продължа.Допада ми ,но не виждам има ли смисъл да го опознавам още ,независимо дали е страхотен човек като мъж е провал.Излъга и отиде при друга веднага след скандал!
Не съм се скарала с него след признанието му ,но той иска да продължи отношения с мен .
Човека не е в България и не е лесно на този етап да осъшествим среща.Най рано Септември,дотогава или трябва да приключа или да си затворя очите,не знам ...
Не ме избива на агресия но ми стана тъжно а другият странен факт беше ,че като призна за секса с нея каза че е мислил за мен през цялото време(което не ме гордее) ..
Kъде в историята той я е накарал да се чувства единствена и незаменима, а после й е забил нож в гърба. Неприятна ситуация е, но авторката влага далеч повече надежди и натиск там, където просто няма особен мегдан да се развият нещата.

# 39
Здравей, Ерика.
"Aпликация" -> Това беше добро. Smile

Браво на младежа, хванал кака да си я лашка, няма лошо, кво толко. Mr. Green
Въпросът е, че ти си хлътнала, а не си използвала по предназначение, както той теб.
O, ама май не чета, а отгоре-отгоре. Вие виждалили сте се изобщо?
Ако не, какви сметки ще си държите? Че вие никакви не сте си.
Няма какво да очакваш от "нехранимайко" ( справка Nevena Grinning ) на 24, принципно. В теб не вижда майка на децата му, партньор, а единствено потенциална секс-кукла, и то, ако си добра.

Nevena, първият ти абзац току-що започнали отношения в нета и виртуала ли описва? Smile

Вторият ти абзац противоречи с действителността в момента - все по-големи разлики в годините. 10 г. е съвсем нормално. Даже не се коментира, но обратно. Wink
Аз последно време все около 19-26 годишни се въртя. Такива ми се случват и ми хващат око.
Тук-там някоя лачена вече жена с положение 32-36 годишна, но са по-скоро изключение, и им липса живецът, искат сега, веднага, бързат. Да, де, ама аз не бързам. Други, са депресарски самодостатъчни, отдавна позагубили игривостта и свежестта.
Или кой, каквото може да си позволи от всякакъв характер, като достъп, физика, излъчване, младоликост/състареност, финанси.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:16 от FragranceFanatic

# 40
  • Paris, France
Фрагранс, в северна Африка описаното е индустрия и цели градове се изхранват с това. Тунис е на първо място в света по брой Фейсбук акаунт и на глава от населението.

Да, такива в началото, уж нищо не искат, но много бързо започват сериалът влюбване, виртуален секс, връзка, разговори за срещи, ревност, изчезване, признаване, че са били с друга. Тези двамата още не са се виждали. Тогава за какво "предателство" може да се говори? С какво право той я пита с кого говори и дали се вижда или чува с други. Тя е допуснала някакъв въображаем образ да и се качи на главата.

Тези разлики в годините са нормални за лежерни, временни връзки, но не и за истинска връзка, съжалявам. Аз не познавам нормален, популярен с жените мъж, който да хлътне лудо в по-дърта с 10 години и да остане с нея. Някой болнав Мунчо може и да го направи, но това е огромна рядкост. Самият ти, но и повечето пишещи тук мъже пишете, че предпочитате жени, които да са леко или доста по-млади от вас. За чук и бег с всякаква може, разбира се.

# 41
Ясно.
Аз живея на съвсем различна планета сякаш.
Мой си "ivory tower". Joy

Точно, де, пълен абсурд. Ще държа сметка и ще ревнувам някаква, с която даже не съм се виждал. Разбирам да ревнувам жена ми, гаджето ми и т.н.
Не мога да разбера какво удоволствие се изпитва от седмици и месеци да не се видиш с някой, а само чат.
Много са се променили времената вече. Сега почти всичко е по-забързано, така да се изразя. То малко или много си личи кой, какво по поведение. Вярно, има актриси и актьори, но да ги оставим настрана. А тези отлагащите, мотащите се, веднага стават ясни, че не си струва да си губиш времето. И то не говоря за връзки само и лични отношения, а като цяло социалното общуване.
Айде, ако сте от различни континенти, иди-дойди, ама пак, разумен няма да тръгне току-така да наивничи.
Всеки случай в такива филми няма как да се вкарам.

А авторката на 34 бая инфантилничи. Или много неща не казва, или толкова си може.

За годините, внимателно не си ме прочела, написах "но обратно".
Нищо, де, знаеш ми мнението по принцип.
Лафим си, а авторката "гоустна".
Да дойде да й задам още някое въпросче, след като отговори на вече поставените.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:54 от FragranceFanatic

# 42
Като ангажираш чувствата и намеренията на друг човек какво да е, ако не предателство? С пръстен или без пръстен - все е тая.
Имаш пълното право да си отвратена.
От друга страна май и на теб не ти пука чак толкова, че да ти е някаква драма (и дано де) щом питаш какво да го правиш тепърва.

По-назад има съвет - кажи му, че си пишеш с твои връстници за секс. Не, не, не, недей така! Ако решиш да му върнеш "жеста", кажи му, че си си намерила един 21-годишен, с който го правите онлайн и напира да те види. После си вземи носни кърпички и пуканки.

# 43
Само момчето да не си отдъхне, че Окото на Саурон се е преместило от него в друга посока... защо иначе ще си признава за Предателството? Много е честен или е леко задушен?

# 44
  • Sofia
Самият ти, но и повечето пишещи тук мъже пишете, че предпочитате жени, които да са леко или доста по-млади от вас.

Те могат да напишат и че Илон Мъск ги е поканил да станат част от екипа, готвещ се за следващата експедиция до МКС. Laughing
Принципно и аз предпочитам / харесвам по-млади от самата мен мъже. Но съм с връстник. Фантазиите и предпочитанията "на теория" са едно, реалността – съвсем друго. Wink

Общи условия

Активация на акаунт