Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 844
  • 711
  •   1
Отговори
# 180
В крайна сметка се спрях на тези 5 мостри Мансера:
Amber Fever
Aoud Cafe
Musky Garden
Roses Greedy
Wild Python
Поръчвам и като ги получа и пробвам, ще споделя впечатления.

SOTD: Black Opium Nuit Blanche. Днес ми се искаше нещо, което да не е типично за лятото. Ухае деликатно на лате и ми е приятно и уютно с него.

# 181
  • София
В крайна сметка се спрях на тези 5 мостри Мансера:
Amber Fever
Aoud Cafe
Musky Garden
Roses Greedy
Wild Python
Поръчвам и като ги получа и пробвам, ще споделя впечатления.

SOTD: Black Opium Nuit Blanche. Днес ми се искаше нещо, което да не е типично за лятото. Ухае деликатно на лате и ми е приятно и уютно с него.
Хубави проби си си избрала Hands Ok Hand Разнолики са като стилове.
Дори нищо да не ти хареса, което напълно го очаквам , поне ще си ориентирана горе-долу.  Ако евентуално, по някакви неведоми причини, не припаднеш от ужас, може след време да опиташ Pink Prestigium, Sicily,  Pearl  и Purple Flowers.

# 182
  • Велико Търново
Вече два дни си се разхождаме с Signature  на Монблан- много си паснахме Simple Smile Трайността му на моята кожа е целодневна, дори и в жегите, като се поуталожи ухае на чистичко, макар да се притеснявах от отчетливата ванилия и леката прилика с Облака на Ариана Гранде. Обмислям още едно шишенце, че на 50-цата ще й видя бързо сметката. Утре заминаваме на море и мисля да помъкна Мосю Ли, Монбланчето и Шанел Тендър - само Wink

# 183
Само да кажа, че Каролина има нова обувка 😊

# 184

Хубави проби си си избрала Hands Ok Hand Разнолики са като стилове.

Точно по този критерий ги избрах, исках да пробвам различни неща. Нямам очаквания, често когато много се надявам нещо да ми хареса, в крайна сметка не съм чак толкова впечатлена. Затова сега нищо не очаквам, пък каквото излезе.

# 185
Относно Mancera, аз очаквам с любопитство да се появи по  сайтовете този https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Feminity-61755.html

# 186
Може ли да го опишеш.Има противоречиви мнения за него. Едни пишат грейпфрут с роза,кожа и шафран,други боровинки,сапунена роза,капинови листа Thinking Все едно описват два различни аромата.

# 187
Моят проблем с Мансера е, че има много унисекс аромати, които не винаги стават за жени. Аз купих Мансера Блек Ванила и е много траен и интересен, но има някаква мъжка нотка, която не можах да преглътна.

Бях решила да пробвам само дамски Мансери, ама така и не поръчах проби.

# 188
Моят проблем с Мансера е, че има много унисекс аромати,..
Да,и двата,които имам са си точно унисекс, и двата на сляпо купувани! Сега чакам още два на сляпо ( тези,които успях да тествам не ми харесаха),силно се надявам да  ми харесат.........никак не обичам да разменям Mask

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 15:16 от Ре

# 189
От Мансерите Holidays си е направо дамски аромат-не си представям някой левент да мирише на кокос, тиаре, иланг, карамел....или просто да е един голям, набичен бонбон Рафаело с брада  Stuck Out Tongue

Това ми е втората Мансера, с която си допаднахме след Удовата Орхидея.Приятни аромати са, но не търпят особено развитие, монотонни, смея да твърдя, че менстрийм парфюмерията изкарва много по-вълнуващи неща-ето, напр.Нарцисо ме срази с Флорала си, толкова красив и изискан е........а по-отношение на Принцесата -какво особено да е-аромат като аромат, така би мирисало детето на Flowerbomb /VR/ и Mon Guerlain /EDP/

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 15:29 от macadamia

# 190
От Мансерите Holidays си е направо дамски аромат-не си представям някой левент да мирише на кокос, тиаре, иланг, карамел....или просто да е един голям, набичен бонбон Рафаело с брада  Stuck Out Tongue
Да,чисто дамска е, но за щастие е една от Мансарите,които успях да пробвам и не ми хареса хич, задушаваща и лепкава е за моя нос Simple Smile

# 191
  • Пловдив
От Мансерите Holidays си е направо дамски аромат-не си представям някой левент да мирише на кокос, тиаре, иланг, карамел....или просто да е един голям, набичен бонбон Рафаело с брада  Stuck Out Tongue
Получих отливка от него, наистина е интересен, но не е моя аромат😊

# 192
Моят проблем с Мансера е, че има много унисекс аромати, които не винаги стават за жени. Аз купих Мансера Блек Ванила и е много траен и интересен, но има някаква мъжка нотка, която не можах да преглътна.

Бях решила да пробвам само дамски Мансери, ама така и не поръчах проби.
Получих от съфорумка от размяна Мансера Блек Ванила. Оказа се попадение за сина ми. На мен също ми допадна, но бих го пробвала зимата върху себе си.
Този съм го следяла, не знам дали е добра цената https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml-tester/  68,60 лв

# 193
  • Бургас
И като споменах преди малко за Bamboo Harmony By Kilian, току що получих мейл от парфимо за наличен тестер https://www.parfimo.bg/by-kilian-the-fresh-bamboo-harmony-eau-de … _campaign=product няма друго такова грозно шише /не флакон и не бутилка/. 200 лв не давам пък колкото и да е изгодно спрямо продукта /50 мл за 300-400лв/

# 194
  • Чукарландия
Може ли да го опишеш.Има противоречиви мнения за него. Едни пишат грейпфрут с роза,кожа и шафран,други боровинки,сапунена роза,капинови листа Thinking Все едно описват два различни аромата.

Deetron, като описваш (а ти го умееш), моля те, кажи две - три думи и за Purple Flowers, много ми е любопитен! 🤗
И още веднъж, благодарности за насоките - Be Exceptional Gold S.T Dupont мнооого, много хубав! Топ е! 👏

Общи условия

Активация на акаунт