Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 892
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
#densi, беше споменала , че имаш нова парфюмна любов , пробичката ти е приключила и си взела цяла бутилка.Не сподели кой е аромата  или аз съм пропуснала ....следя те с голям интерес, да знаеш ‘парфюмен гуру” 😍
SOTD:Princess by Kilian....така  ме нахъсва, че ще   стопя железата....хахаха

След като се изкъпах, отново се полях с Принцесата, много скъпарски/изискано/ я излъчвам 😊Моля споделете и вие как я усещате.
  Сънче, разкажи за Adult, как се развива, как го усещаш .Дайте отзиви и за Kissing....
Под ръка съм си прекарала тези 10 ❤❤❤Пълни са всичките на 95-100 %.Та във връзка с диетите, докато не видя поне три дъна, нищо няма да купувам-има и за топло, и за хладно, и за вечер 😁

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 13:02 от macadamia

# 541
  • Седмото небе
SOTD за ден 4 от 365те дни предизвикателство, Dez Heart !!!
Какво по-хубаво от неделен рожден ден на приятелка, кафе, шоколад и любим парфюм?!

Реших, че за празника много ще ми подхожда да тъна в облак от пудрени рози. Особено в компанията на големия букет, който едвам занесох Simple Smile Супер комфортно ми е с този парфюм, беше отбелязан веднага. Новичък ми е, на около 45 от 50 мл, но е толкова опияняващ, че се очертава да го настъпя яко до половин бутилка. А и ще го подновя леко поне два пъти днес, първите 15 минути ме побъркват от кеф!!!
Ако не се бях хванала на това “хорце” щях да придобия и Единствения 1, но засега ще си остана с мострата само. Първоначално ми киселееше много странно, но после пламна любов. Нищо, ще почака известно време...

# 542
Еха, 2 дни ме няма, а сте изписали света. Не мога ви изчета🥰
Вчера беше по-хладно и реших, че Mon Guerlain Intense ще е подходящ, определено не сбърках. Толкова хубаво се разви. Не се чувствах добре, а той се държа като едно прекрасно одеалце, в което да се сгушиш, далеч от света♥

Много харесвам D&G линията The one и Pour femme♥♥♥, обаче трайност при мен е около 5 мин. Много ме е яд, защото са прекрасни според мен.

Относно Crystal Noir - обожавах го. Преди. Поливах се с него, поне 4-5 големи флакона са минали през кожата ми. Не мога да го понасям вече. Много ме задушава и някак вече ми мирише на евтино. На лесно. (Надявам се да не обидя никого, просто сме се разлюбили вече).
Асистентката ми го носи, дори в тези жеги, и ми дразни носа к това е😂
Ще трябва да й подаря нещо от колекцията ми Simple Smile

# 543
Две думички за DOLCE&GABBANA THE ONE ESSENCE, моля 🌷

# 544
Много ми харесват минитата в Сефора по 10 мл.По принцип са добър вариант да се порадваш на даден аромат, без да се трупат количества и бутилки, които да отлежават като вино😁 Днес съм с мостричка на light blue, води се, че не го обичам, понасям и т.н., но днес взе, че ми хареса, но съм сигурна, че е нкво мимолетно харесване и не става дума за любов. Когато сте на планина носите ли парфюм? за морски любимци писахте, имате ли си планински такива? По едно време Алиен ми беше планински парфюм, колкото и нелепо да звучи. Но си въобразявах, че ми мирише на лилави цветя, на нещо дъхаво, диво и дървесно. Той е от парфюмите, които ту много харесвам, ту не мога да понасям и се потрисам от себе си как съм могла изобщо да го нося.

# 545
Вчерa и днес се разтапям с Kado Japon Fiilit в пухав облак от черешов цвят, юзу и най-ефирния жасмин. Видях, че makeup са заредили част асортимента, което за малък ниш бранд е супер!

# 546
SOTD: и двата са мъжки по описание, но за мен са чудесен унисекс
този на зара имитира авентус, а дали е интересен без да е подчертано смокинов, грейпфрутов или ветиверен и категорично не е акватик за моя нос

https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-41963.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Agua-Verde-3925.html

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 14:31 от bubanka

# 547
  • Пловдив
Като става въпрос за лилаво.. Guerlain Insolence edt или edp?

# 548
И двата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Нито един от двата. И все пак ЕДТ.

#densi, беше споменала , че имаш нова парфюмна любов , пробичката ти е приключила и си взела цяла бутилка.Не сподели кой е аромата  или аз съм пропуснала ....следя те с голям интерес, да знаеш ‘парфюмен гуру” 😍
Благодаря ти, не съм писала, показах го в инста.
https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Oud-Zanzibar-49369.html
Пъпеш, сандалово дърво, цветя, уд. Мек, супер траен, красив аромат. Има уникален флакон и представяне.
Ще му направя ревю, но искам да го снимам на морето.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:30 от densi

# 550
Някой има ли впечатления от Elie Saab-Girl of now forever? Различава ли се много от оригинала и как е като аромат?

# 551

След като се изкъпах, отново се полях с Принцесата, много скъпарски/изискано/ я излъчвам 😊Моля споделете и вие как я усещате.
  Сънче, разкажи за Adult, как се развива, как го усещаш .Дайте отзиви и за Kissing....
Обичам Princess HeartCupidSparkling Heart Не само защото Ковачева HeartHeartHeart ми го избра, а защото това си е моят парфюм. Чаках повече от месец, докато ми пристигне от САЩ през Индия Simple Smile Всичко си заслужаваше, това е един от най-красивите парфюми, които познавам. Аз съм го описвала в предишни теми, но винаги го харесвам по различен начин. Сега прилича на съвременен, модерен дворец със злато, кристали и светлина, без пудра и кадифе.
Великото в парфюма е как нотите във всяка фаза на развитие си партнират перфектно:
1. лимон - зелен чай,
2 жасмин - джинджифил,
3 маршмелоу - ванилия.
Необикновена комбинация, силно излъчване, искряща аура и винаги съм забелязана с него.
Мога да разказвам мн истории как са ме спирали, за да ме питат какъв е парфюмът ми. Уникален!
After Sunset се засилих да го имам, но се спрях. Оказа се, че е за почитателите на личи, аз не съм.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 16:04 от Ralitsa_

# 552
  • Пловдив
Здравейте.За мен един парфюм освен да ми харесва трябва задължително да е траен над 10ч.Не ми допада идеята да нося флакон в чантата си ,за да го подсилвам.В този ред на мисли бихте ли споделили кои парфюми при вас са с такава трайност-от сутрин до вечер.

# 553
Лишаваш се от прекрасни аромати заради това изискване 😁 За мен трайността е просто едно от няколкото неща, които търся в парфюм и дори не е на първо място. Трайност изисквам само от парфюми с висока цена, просто защото, ако претенциите са високи, би трябвало и този параграф да е покрит.
Ако изкарва едни стабилни 3-4 часа, за мен е съвсем ок. Всичко над това е бонус. Ако ми е любим парфюм, е голям бонус.
А и твърде често човек си свиква с парфюма и смята, че е изфирясал, но на практика не е така...на мен напоследък често ми се случва 😳 Другите коментират, а аз съм в недоумение, че наистина излъчва парфюма ми достатъчно, за да го усети друг.

# 554
синеочка, купуваш малки флакони /до 30 мл./ или отливаш в "патрончета"

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт