Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 917
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
  • Чукарландия
Ще ми е интересно да те прочета за Кристал Ноар ЕДП. Това е моят парфюмен кошмар.

+1.🤣
Върху мен и около мен непоносим и неносим.

# 526
Crystal Noar навремето аз обожавах. Носеха го едни по-големи каки, това говорим 2008-2009 г. примерно (когато бях на 16..) и за мен беше апотеоз буквално на готина мадама. Купих го много късно, 2014-2015 за първи път. Изпръсках една голяма бутилка със скоростта на светлината и го обожавах. Купих още една, естествено, след това. Нея изпръсках малко по-бавно. След това мисля не съм го подновявала, не помня.
Но наскоро го усещах много често ( за мой УЖАС! ) при зъболекаря ми - сестрата носеше това чудо... отделна тема е как медицински служители, които са в тооооолкова близък контакт с пациенти, носят такива неща.. Но тази жена не ползваше нищо друго ( не знам как живее ).  Аз ходех всяка седмица в продължение на три месеца.... И тогава се убедих, че любовта се е превърнала по-скоро в омраза...
Не съм сигурна, обаче, че за това не спомогна самият човек, който го носеше.
Даже сега докато пиша ми се прийска пак да го имам.. шантава работа..

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 21:38 от Jollie

# 527
  • Sofia
Ще ми е интересно да те прочета за Кристал Ноар ЕДП. Това е моят парфюмен кошмар.

+1.🤣
Върху мен и около мен непоносим и неносим.

Аз не съм си и помисляла да го пръскам върху мен. Това беше омраза от първо подушване.😄

# 528
Аризона, откъде поръча Датура ноар? Беше ми препоръчан от съфорумка тук в темата, но няма къде да го пробвам. Обожавам Ангел и Демон. Мерси, че ми го припомни.
Allbeauty.com ✌

# 529
Аризона, откъде поръча Датура ноар? Беше ми препоръчан от съфорумка тук в темата, но няма къде да го пробвам. Обожавам Ангел и Демон. Мерси, че ми го припомни.
Allbeauty.com ✌
аз преди съм го тествала в Salon Olffactive на Патриарха

И да попитам- бъркам ли се или съм мяркала из софийските бутици парфюмите на Miller Harris?

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 20:40 от babuza84

# 530
Arizona, чудесни ревюта! 🌺

Поднових Datura Noir това лято и го заведох на море. Страхотно се държа.
Много вкусен.
Моя го взех от Brasty. И в България го има, нали?

# 531
Аризона, направо ме уби с това за Bapteme du Feu , при мен няма ни животни, ни урини, ама грам! Само канелени сладки и много барут, много 😄
Gucci Guilty Absolu наистина е страхотно опияняващ и дълбок, страшно го харесвам. Както и Trésor a'la Folie, и при мен любовта към него дойде и порасна с времето ❤️.
Girl of now Shine , освен ако не си голям фен на Girl of  now, не ти трябва. Аз го предпочитам пред оригиналното момиче в момента, за жегите е по-добре, по-лек и "слънчев" е с този ананас. Зимата ще им разменя местата.

# 532
Липсваше ми Аризона в последно време, днес тъкмо се сетих за нея защото знам, че и тя обича много  Midnight Poison. 😏
Или миднайт мухозол, според възприятията😂😂😂
И аз съм сред тези, на които Кръщение в огън на Серж им прилича повече на кръщение в урина, извинявам се за израза, но по-точен не намирам.
Аз ненавиждам карамфили. Особено в парфюми. Но напоследък неудържимо ми се иска един Опиум, в това шишенце, чийто пулвелизатор изглежда като фитил. Няколко пъти го пръсках върху себе си и не можах да се разубедя. А историята му също е много интересна, снощи четох за всички противоречия свързани с него и още повече ми се прииска. Спрете ме.. Или не 😈

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 00:43 от amareto

# 533
Кажете 2-3 думи за Issey Miyake L´Eau D´Issey Shade of Sunrise, гледам въртял се е из размените , как е трайността .

# 534
Кажете 2-3 думи за Issey Miyake L´Eau D´Issey Shade of Sunrise, гледам въртял се е из размените , как е трайността .
много си отговаря на пирамидата и да, прилича наистина на сън ди Джоя, има добра трайност, носи лятно настроение

# 535
  • Чукарландия
Толкова красив флакон - съчетанието на розово и синьо и с тези златни обкови - прелест!
Някой вече познава ли го?
My Way Giorgio Armani

# 536
  • The Evergreen State
Ах Бела страхоооотен флакон, благодаря че сподели, това нещо трябва да го тествам.

Гледах едно ревю в ютюб, всъщност мога да покажа линка тук, тази жена ми е много приятна и следя ревютата й, става дума за Ex Nihilo Lust in Paradise. Ще съм благодарна ако някой разкаже за него. Не познавам марката но смятам да си поръчам семпъли от Лъки Сент. Цената е висока и не смея да купя цяла бутилка без тест.

https://www.youtube.com/watch?v=v0xcfKsfoIk

# 537
  • Пловдив
Аз имам Ex nihilo Atlas fever и съм очарована от марката, страшно пипнат и красив парфюм❣

# 538
Ах Бела страхоооотен флакон, благодаря че сподели, това нещо трябва да го тествам.

Гледах едно ревю в ютюб, всъщност мога да покажа линка тук, тази жена ми е много приятна и следя ревютата й, става дума за Ex Nihilo Lust in Paradise. Ще съм благодарна ако някой разкаже за него. Не познавам марката но смятам да си поръчам семпъли от Лъки Сент. Цената е висока и не смея да купя цяла бутилка без тест.

https://www.youtube.com/watch?v=v0xcfKsfoIk
Мек, лек, женствен розово-плодов аромат. Никаква прилика с Делина. За мен розите са леко химични и не бих дала никога тази цена. Иначе марката прави страхотни парфюми и не се намират почти никъде. Плодовете се усещат и има средна трайност на кожата ми. Фин е, прозрачен, носи светлина. Само за пролет и ранно лято.

# 539
Добро утро! Аз съм фен на Chloe и ми е интересен новият им аромат:
https://www.fragrantica.com/news/Chlo%C3%A9-Signature-Rose-Tangerine-13950.html
В момента имам 6 парфюма на Chloe, с един се разделих т.к. спирах да го усещам на 15 минута ( Chloé Fleur de Parfum) и новият само ще се тества.

4/365  днес планирам да съм с Givenchy Very Irresistible Electric Rose , през седмицата бях с Angel Mugler EDT 2019

Общи условия

Активация на акаунт