Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от лилавите парфюми, споменати в темата и какви са впечатленията за тях?
Къде мога да намеря парфюма Tiziana Terenzzi или как мога да получа мостри?
Какви са впечатленията от парфюма Ibiza на Campomaarzio?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от лилавите парфюми, споменати в темата и какви са впечатленията за тях?
Лилавите парфюми, споменати в темата, включват Montale Rose Musc, Lancome La Nuit Treсор, Ajmal Senora, Montale Senusual Instinct, Omnia Amethyste, Insolence EDT , Boucheron Bracelet , She Wood DSquared2 , Alien EDP , Amo Ferragaomo Salvatore Ferragamo и много други. Впечатленията за тези парфюми са разнообразни, като някои се описват като прекрасни, завладяващи, магически и извънземни. Те често се свързват с топли летни дни и имат свежи цветни нотки с кремообразна текстура. Парфюмите са известни със своя дълготраен характер и красив дизайн.
-
Къде мога да намеря парфюма Tiziana Terenzzi или как мога да получа мостри?
-
Какви са впечатленията от парфюма Ibiza на Campomaarzio?
-
Какви са впечатленията за парфюма Pearl на MFK?
-
Какви са впечатленията от парфюма Maison Martin Margiela Coffee Break?

/ ще се опитам да направя очерк на всичко, което попадна при мен. Дълго ще е; предупреждавам да се прескача от по-лесно отегчимите.
Lancome La Nuit Tresor A La Folie - за него писах тук последно и казах, че не го намирам за нещо особено.
Miller Harris Noix de Tubereuse - ех, малее, няма такава гадост! Гадна, мазна, ретро, ама от най-ретрото, тубероза. Само веднъж пръснах на китка, после се мих, трих с антибактериални гелове, кърпи, само с бензин не се полях, щото нямах наблизо. Ужас! Много лошо изпъление. Не самата тубероза е зле, а някаква наистина много дърта нотка.
Avon Tahitian Holiday - /ама как може да няма емотикон кокос; патладжан има, иначе/ като изключим спиртното начало, е, може би, един от най-достоверните кокосово-минерални аромати, които съм срещала. Все едно си се намазал с кокосово масло и плуваш в океана, - точно така мирише. Естествено, нетраен, но аз така или иначе го пръскам рядко и само вкъщи.
Gucci Guilty Absolute Pour Femme - още една любов, за която малко съжалявам, че пренебрегвах толкова време.
Serge Lutens Bapteme Du Feu - абсолютно насляпо, просто беше добра оферта в един от сайтовете.
Givenchy Ange ou Demon EDP - една от най-големите ми парфюмни любови, от която съм изпръскала над 10 бутилки през годините. След известна раздяла, пак реших да си го подновя.
Roberto Cavalli EDP - винаги съм пренебрегвала парфюмите на Кавали, обаче не е трябвало. Абсолютно съкровище за без пари! Сладък, гладък, разточителен, леко пикантен... разтопена смола, стичаща се по дърво с портокалови цветчета... оргазмен направо.
Crystal Noir EDP - изпръскала съм много на брой ЕДТ, даже още имам, но много исках да пробвам и ЕДП. Не съм го отпочнала още, получих го днес, но тук е много горещо за него.
Sol de Janeiro Coco Cabana + Brazilian Crush - ами, чудех се кой от двата, та накрая реших да са и двата.