Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 583
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
Да, имам път към Варна скоро, като нищо да го проверя това място 😁

# 61
Много чаках Нарцисо Амбре. Стигнах до него преди два месеца, пръснах, душнах... Не помня дали писах тук, но не ме грабна.. Казах си/му (на ум да не чуе никой) :"хубав си, но не си мой тип.Чао."
Онзи ден пак се видяхме в мола.
Пръснах на лентичка да покажа на приятелката ми, тя каза "ох че хубаво, я ми напиши името му, да ида да си купя скоро."
И аз вместо да се зарадвам, че съм и намерила нещо по вкуса, се накривих. И на този парфюм яд ме хвана, че не го харесвам уж, но всъщност стана ясно, че го искам, и на момичето - от къде на къде ще носи точно него... Друг ще и намерим.
Таква една луда работа, точно размисли и страсти. Аз постоянно пробвам каквото и където успея да намеря, рядко купувам и много често, вероятно над 70% от нещата ги забравям как точно миришат, не са ми интересни или запомнящи се. Но оранжевият куб ми е пред очите и носа, така да се каже.
Има плажна нотка, но мога да си представя по всяко време да бъде носен. Много е траен. Красавец.

В търсене на още смокини пробвах и Нимфео Мио, имах много големи очаквания, но уви на кожата ми остана нещо потно и неприятно, нямаме добра химия 😐. Не съм чувала до сега някой да каже подобно нещо за парфюм на тази къща. Жалко.
Ако някой има Перла Мансера и пише как в него се разбират смокинята и мускуса, ще се радвам.

# 62
Amaretо, накара ме да извадя мострата на Аmbree-то, която получих от Дъглас.
Абе хубав е, много! Много иланг иланг и франджипани. В най-първия момент ми напомни Lancome Nude, тази лятната, ваканционни цветна свежест, но веднага след това се задълбочи към кремести жълти цветя..., докато  Nude oтива към лековатата розовееща посока.

# 63
Точно Bonbon Couture съзерцавам от началото на карантината, но е за хладно.
Пробвала съм на кожа- идеален. От октомври нататък ще е супер.
Дотогава ще довърша поне 5 бутилки, че не я понасям тая бройка.

# 64
От октомври нататък ще е супер.
Как!!!? Как ще го направиш това? Ако реша до октомври да изхабя 5 парфюма, трябва денонощно през два часа да пръскам по 12 пъти от парфюм... Rolling Eyes Ще се самоубия, а и околните. Вероятно и ще намразя парфюмите завинаги!

Днес съм с Arpege Lanvin💝

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 15:35 от Анонимен

# 65
Аз имах Pearl, но тогава не бях узряла за красотата му-сега мисля, че много би ми харесал, но когато си го взех по-миналото лято ми липсваше зрялост така да се каже за този аромат.
Хубав летен аромат , добре се усеща узряла, сладка праскова и зелена смокиня, усеща се и роза, но не натрапчиво-просто загатва.... и разбира се трябва да харесваш така характерния за повечето Мансери муск/тук е поднесен чисто и деликатно/.Има си зеленинка за свежест-всичко си има....хубав, летен парфюм.
И аз искам амбре-то, но искам и някакво намаление-цената му въпреки че падна малко, пак е скандално висока....

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 15:35 от macadamia

# 66
  • До сърцето...
... Откакто мила парфюмна дружка ми изпрати комплекта с мостри на Монегал да тествам - харесах поне 4 /от 7 май бяха/! Оле и Фламенко са моите фаворити, искам ги!!! Кога ли ще стана финансово привлекателна, за да изкупя всичко на бранда...

Ау, и аз съм така! Joy
И с мострите се глезя, и в Campomarzio въртя опашка, нямам умора в искането. Сега съм на вълната на Ibiza серията, чудя се кое от трите по-напред да си взема (ако не ме изгони мъжа ми от в къщи, нямам къде да ги слагам вече), май #flowerpower ще е първи - невероятен, нежен, позитивен, а и стои на кожата ми повече от 12 часа, което си цяло чудо. Мдааа... (емотикона с почесването, как ми липсват старите муцуни!)

# 67
  • The Evergreen State

Как!!!? Как ще го направиш това? Ако реша до октомври да изхабя 5 парфюма, трябва денонощно през два часа да пръскам по 12 пъти от парфюм... Rolling Eyes Ще се самоубия, а и околните. Вероятно и ще намразя парфюмите завинаги!

Е, едва ли става дума за нови, а такива на привършване.. пък и чуждите парфюми са си лична работа.

Нямам лилави парфюмчета, освен ако броим за лилаво едно почти пълно шишенце на La Petite Robe Noire Guerlain.

# 68
От октомври нататък ще е супер.

Днес съм с Arpege Lanvin💝

Мислех да избера 5 с останали 10-15мл в тях. Новите са без шанс.

# 69
Е, едва ли става дума за нови, а такива на привършване.. пък и чуждите парфюми са си лична работа.
Този коментар пък какво означава?!
Тя не за пръв път пише че доста парфюми изразходва, не мога ли да питам как се прави това, така че да не и досади на самата нея, за да успея да намаля своите количества? Изобщо... Наистина не разбирам, защо ми написа това нещо! Като са лична работа, никой за нито един свой парфюм не трябва да пише тук или греша, че всеки пише за своите парфюми и споделя преживяванията си с тях? Аз не съм поискала от нея да ме заведе в дома си и да ми покаже как ще изпръска тези пет парфюма до октомври. Боже, наистина се озадачих! Що за коментар!

# 70
... Откакто мила парфюмна дружка ми изпрати комплекта с мостри на Монегал да тествам - харесах поне 4 /от 7 май бяха/! Оле и Фламенко са моите фаворити, искам ги!!! Кога ли ще стана финансово привлекателна, за да изкупя всичко на бранда...

Ау, и аз съм така! Joy
И с мострите се глезя, и в Campomarzio въртя опашка, нямам умора в искането. Сега съм на вълната на Ibiza серията, чудя се кое от трите по-напред да си взема (ако не ме изгони мъжа ми от в къщи, нямам къде да ги слагам вече), май #flowerpower ще е първи - невероятен, нежен, позитивен, а и стои на кожата ми повече от 12 часа, което си цяло чудо. Мдааа... (емотикона с почесването, как ми липсват старите муцуни!)
Да, да!!! Точно Флауърпауър е другият, който много ме впечатли! Взимай го, Ради! Аз трайността не успях да я уточня тогава, но щом е и траен, това е още един от критериите, на които изключително много държа! Ей сега ще се заровя пак в официалния им сайт и ще разгледам какви бонуси предлагат. Преди беше, че ако купиш копмлекта мостри, при следваща покупка ти приспадат цената, която беше 40 евро мисля.

# 71
Азалия, тренирам двуразово и се пръскам яко след всеки душ. 6- 8-10 фъса, зависи от аромата.

# 72
Мен пък Рамон Монегал не ме грабва. Само Фламенкото имам и го нося само на сватби и големи тържества. Днес пробвах отново Оле, никак не е мой, души ме, много плодов. Флаконът му обаче е уникален и точно в тон с темата.

# 73
  • София
Благодаря за темата!

Последните 2-3 ги изпуснах, отивам да ви чета и наваксвам.

Ще пусна по-късно снимка с наличните лилави, така или иначе ще пренареждам, че съм в постоянно движение напоследък и около месец въртя едни 5 парфюма, време е за малко разнообразие.

# 74
Прегледах гардероба, но лилавото е доста оскъдно. Тези двете може би:

Лилаво усещане ми носят лавандуловите аромати, например това:

Обичам лавандула, като ароматерапия ми е.

В жълтото не успях да се включа, но в момента това е хитът при мен, обожавам аромата на плажно мляко Нивеа - https://www.fragrantica.com/perfume/Nivea/Nivea-Sun-53859.html:

къде да намеря тази Нивеа?

Общи условия

Активация на акаунт