Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 778
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
Не използвам дистанциращи парфюми, хората и без това станаха прекалено хладни и некомуникативни.Всичките ми парфюми са мяукащи котенца, кашмирени шалчета....все такива мили нещица , топлички, гушкави, вкусни....каращи ме да се чувствам уютно в ‘глутницата’ извън дома.

# 631
Ооо, да с Diva на Ungaro  народът ще се разбяга със сигурност😀

# 632
Diva-та е парфюмът!😀

# 633
Ще го гръмна! Благодаря ви 🌸

Редакция: ЕдТ или ЕДП?

# 634
  • Пловдив
Защо ще бягат от Дива. Това да не е Амариж. Ще го нося по-често, ама до сега никой не е избягал.....Жалко. Мразя тълпите. Освен тях да пръскам с него. Ще ги нафъщя. Нали така трябва да се изразявам в тон с темата.

# 635
То няма гаранция, че и с Мансерите например, или нещо друго, няма да дистанцирам някой, който не харесва боНби.

# 636
  • София
Навремето с Хабанита на Молинард всички бърчеха нос около мен. Колежка ми казваше "Пак ли с тоя мухозол си се напръскала?" Е, свърши Simple Smile

Момичета, току що откривам това:
https://martinez-perfume.com/product/insomnia-by-faviol-seferi/
И го поръчах само заради факта, че е с българско участие. А и пирамидата е интригуваща. Някой запознат с него?

# 637
...Момичета, току що откривам това:
https://martinez-perfume.com/product/insomnia-by-faviol-seferi/
И го поръчах само заради факта, че е с българско участие. А и пирамидата е интригуваща. Някой запознат с него?
Скоро Азалия постна ревю във Франгрантика за него.Познавам го,той вече си е доста стар,не е лош,дървесен,плътен,за мен лесен.Но с нищо различно не се откроява.Но да,не е лош.мартинез го правят за Сефери Фавиол. Аз лично харесвам много повече прайвет колекцията на Мартинез, и по-конкретно този:
https://martinez-perfume.com/product/essenza-4/

# 638
Да коментиран е страшно много преди години. Потърси с търсачката.
Взет от Мементо Мори Килиън, любим на създателя Фавиол. Имах го, но го махнах. Като искам тирамису нося Черепа на Килиън и към този не посягах.

# 639
И аз му се точа на тази Инсомниа! Ще ми е интересно да прочета мнения на някой от тук, с тези хиляди хвалебствени коментари във фейсбук ми се вижда болшав работа ...

# 640
Защо ще бягат от Дива. Това да не е Амариж. Ще го нося по-често, ама до сега никой не е избягал.....Жалко. Мразя тълпите. Освен тях да пръскам с него. Ще ги нафъщя. Нали така трябва да се изразявам в тон с темата.
Че какво пък му е на Амариж? Много дълго го носех преди години, винаги се е харесвал от всички... Rolling EyesStuck Out Tongue Winking EyeLaughing

# 641
  • Пловдив
Тази Инсомниа за мен не е кой знае какво. Повече му е рекламата мисля. Но пробвайте.

# 642
  • София
Аз 10 години въобще не следях новите аромати на пазара и доста изостанах. Затова в момента откривам неща, които за вас са вече спомен. И от един месец съм полудяла и искам да пробвам още и още - то се знае какви са последствията от това, затова съвсем скоро спирам Simple Smile 

# 643
На мен Insomnia ми е твърде унисекс. Даже не е уни.

# 644
Моите греди насляпо бяха Хабанита, която изкарваше някаква катранена нотка, когато се опитах да го нося. Така че разбирам напълно коментарите зз мухозола.
А също и един Lalique Le parfum - някакъв тежък и ретро ориенталец ми идваше. И двата ги раздадох в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт