Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 883
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
Някой пробвал ли е този аромат? Търся нещо чистичко и да мирише много на кремче и памук, леко.

https://www.fragrantica.com/perfume/Solinotes/Cotton-Blossom-58601.html

# 106
Моля, сподели своето мнение за Молинар Ванил Ф(р)ют.😁

Честно казано не го харесвам много - поръчах го на сляпо пролетта  и очаквах да е много по-сладък. Мирише ми на ванилията в пакетчета и ферментирало грозде. Обаче околните го харесват и съм си го оставила да му дам шанс на по студено време
Същото като Поничка - нищо особено, само че при мен ванилията е с кисели плодчета. Монотонен е и няма развитие на кожата ми. На дрехи не пръскам по принцип.

# 107
  • The Evergreen State
Аз не съм поискала от нея да ме заведе в дома си и да ми покаже как ще изпръска тези пет парфюма до октомври. Боже, наистина се озадачих! Що за коментар!

Хехехе не се засягай Азалия, разбирам че не си имала пред вид това Smile Съвсем без умисъл го написах по-скоро за себе си понеже ми стана неудобно да разяснявам от нечие чуждо име.

Новия Мадмоазел го чакам и аз с нетърпение Purple Heart

# 108
Момичета здравейте,

Може ли да ми каже някъде от къде в БГ мога да купя Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540?
Или от чужбина на добра цена?

P.S. Не искам да попадна на реплика

Благодаря предравително!

# 109
За всичко от MFK най-изгодно като че ли е от официалния сайт. Доставката отнема малко повече време, но пък е безплатна.

Аз днес съм без парфюм, защото чакам всеки момент нови придобивки. После ще разказвам.

# 110

Моля за мнение за Gucci Bloom Acqua di Fiori, видях, че е на добра цена в Нотино и се чудя дали да го отстрелям на сляпо.

Няма много Аcqua, има много зелено и микс от фрезия/момина сълза. Цитруси не усещам. Зелена, та зелена прясно окосена трева. Невинен, ненатрапчив, дневен парфюм.
Аз харесах повече фланкъра Nettari Di Fiore, има там много приятен сладък като мед жасмин . Но ако обичаш зелено-белоцветни, сигурно и Acqua-та ще ти допадне.

# 111
Момичета здравейте,

Може ли да ми каже някъде от къде в БГ мога да купя Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540?
Или от чужбина на добра цена?

P.S. Не искам да попадна на реплика

Благодаря предравително!

От официалния сайт,има и доставка от 5евро с DHL.В най лошия случай могат само да ви объркат поръчката:smile:

# 112
Много трудно харесвам парфюми и поради това съм се ограничила с определени марки. VERSACE, BVLGARI Splendida, Goldea, PACO RABANNE предимно милионите, DIOR само Poison Girl имам няколко аромата на CALVIN KLEAN, DOLCE AND GABBANA само единствените. А всичките са златисти, черни и розови.
Оказа се че лилавите ми парфюми са само 3 и са супер обикновени.

# 113
Споделям първи впечатления от Dior Pure Poison и Kenzo World Intense.
Pure Poison за мен е необичаен белоцветен парфюм, не намирам прилика с Rare Pearls. Започна с тръпчива нотка, която много ми допадна, но беше само за няколко минути. После стана значително по-сладък и даже леко задушлив, а  към момента е доста сапунест. Може би просто не му е сега времето, задължително ще го пробвам и в по-хладно преди да си изградя окончателно мнение за него.
World Intense мирише точно като истински мармалад от сини сливи и мисля, че ще е страхотен за есента. Засега от двата той ми харесва много повече.

# 114
  • Sofia
Едно от моите животни, обича да го хранят с жълтици.😁

# 115
Споделям първи впечатления от Kenzo
World Intense мирише точно като истински мармалад от сини сливи и мисля, че ще е страхотен за есента. Засега от двата той ми харесва много повече.
Да, напълно съгласна имам тестери и само вървя и се пръскам, но все нещо не ми достига да го харесам окончателно 😊
Това е той....

# 116
  • София
Слънчо, от къде е парфюма който животното душка?

За лилавите любимци утре със снимка.

# 117
  • Sofia
Слънчо, от къде е парфюма който животното душка?

За лилавите любимци утре със снимка.

От МейкЪп, първи парфюм от марката, шишенцето е много сладурско, по мой вкус.
На едната ръка съм с него, на другата със Сигначър на Монблан и с колегата установихме, че двата правят супер ароматна комбинация. Grinning

# 118
  • Стара Загора
Lancôme La Nuit Trésor Nude от Парфимо тестер, с капачка ли идва. Ако някой го е поръчвал, може ли да каже.

# 119
Сани, защо уточняваш сайта - те или са с капачка, или не! Едва ли някои от сайтовете ще отварят тестери, за да им вземат капачките. Имам тестер на La nuit tresor EDP 75 ml и е с капачка, розичка и каквото там си трябва. Не е от посочения от теб сайт (щом това има значение). ☀

Общи условия

Активация на акаунт