Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 905
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Lancôme La Nuit Trésor Nude от Парфимо тестер, с капачка ли идва. Ако някой го е поръчвал, може ли да каже.

За Парфимо не знам, но в магазини никога не съм виждала Трезорите с капачки. Вчера имаше линк към тестера в Парфимо, също беше сниман така, без

# 121
  • Стара Загора
cabochard, tuali, благодаря за отговорите. Не знам дали има значение сайта, просто от там го поръчах и затова за този сайт попитах. Като ми пристигне тестера, ще напиша дали е с капачка.

# 122
Сладурчета директно да ви питам за Парфето от рози на Ланком ,кажете нещо повече за него .Ако го взимам пак ще е насляпо .Чудя се между него и Аndromeda.Знам,че нямат общо и са различни ,но като че ли клоня към Ланком.Помагайте!

# 123
Lancôme La Nuit Trésor Nude от Парфимо тестер, с капачка ли идва. Ако някой го е поръчвал, може ли да каже.

За Парфимо не знам, но в магазини никога не съм виждала Трезорите с капачки. Вчера имаше линк към тестера в Парфимо, също беше сниман така, без
Снимките пък са последният критерий, по който може да се ориентира човек. Слагат ги много често без, за да наблегнат на това, че парфюмът е без опаковка, а в действителност си идват като пълноценни продукти, само че в тестерна кутия. ☺

# 124
И аз го обмислям парфето , но ще е късната есен-за сега горещо препоръчвам Андромеда, взех я преди дни и много ме радва-а за трайност няма да говорим-първият ми парфюм-чудовище, но елегантно чудовище, без да плаши околните или да причинява на притежателката си главоболие.....

# 125
Твърдо съм за Андромедата. За мен е много по-хубав от Парфето и по-подходящ за времето навън.

# 126
  • Варна
...
World Intense мирише точно като истински мармалад от сини сливи и мисля, че ще е страхотен за есента. Засега от двата той ми харесва много повече.

Парфюмерист на серията Kenzo World е Франсис Кюркджян, долавя се почерка му.

# 127
Ах какви сте подстрекателки, чета ви последние дни и всички тези коментари за Mancera Holidays ми събудиха интереса! Плаши ме обаче муска - в много аромати го усещам киселяв или потен, дори в Le parfum in white ми идва малко в повече... Ако може повече информация.
Тия дни аз пък наблягам на Shalimar souffle de lumiereи ми е слънчев и жизнерадостен. Хем леко нагарча бергамота, хем е омекотен от цветята. Летен и приятен. Heart Decoration
По темата - нямам лилави парфюми, освен Guerlain Insolence edp. Много си го харесвам, но не и на топло. Сега е в почивка до към късна есен.

# 128

Вижте какво се задава.... 💚 нямам търпение да го пробвам! Изглежда ми много фотореалистичен, не знам защо...

https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Spicebomb-Night- … Parfum-62253.html

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 17:26 от Jollie

# 129
Само ги споделям, защото са вълнуващо скъпи, пробвала съм аромата на светло лиавия само 😊

# 130
  • Бургас
Сладурчета директно да ви питам за Парфето от рози на Ланком ,кажете нещо повече за него .Ако го взимам пак ще е насляпо .Чудя се между него и Аndromeda.Знам,че нямат общо и са различни ,но като че ли клоня към Ланком.Помагайте!
Директно съм за Парфето, но го купи след Септември, класа, класа, класа.Писала съм за него назад в темите.И сега си го нося в прохладните нощи, знаеш тук на морето всички парфюми се разкриват много различно, отколкото в нажежена София.

# 131

Вижте какво се задава.... 💚 нямам търпение да го пробвам! Изглежда ми много фотореалистичен, не знам защо...

https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Spicebomb-Night- … Parfum-62253.html

Видях бомбите на Виктор и Ролф, но са само за мъже 😊

# 132
Да ми се появи един, ухаещ на това. Въобще няма да го върна. А нищо чудно да го нося и върху себе си, ако ми хареса Simple Smile

# 133
Само ги споделям, защото са вълнуващо скъпи, пробвала съм аромата на светло лиавия само 😊
Вторият не ти и трябва да го пробваш. Първият го имат и е любим на много момичета тук вк. и на мен.

# 134

Парфюмерист на серията Kenzo World е Франсис Кюркджян, долавя се почерка му.
Това беше една от причините да искам да се запозная с този парфюм, другата беше ревюто в блога на Денси. Интересно развитие претърпя на моята кожа World Intense и от наситен аромат на сладка синя слива премина към нежна ванилия с лек дъх на цветя.

Сапунестата фаза на Pure Poison мина за около час и след това стана доста по-приятен. Наистина ми напомни Rare Pearls, но в никакъв случай не бих казала, че са еднакви.

Като цяло съм доволна и от двата, ще продължа да ги разучавам.

Общи условия

Активация на акаунт