Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 711
  • 711
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Точно! Всяка парфюмна радост (покупка) ми носи удовлетворение! Ограничаването ще ми докара допълнителен стрес. А не бива да съм стресирана, нали? 😉
И ако нещо си забраня - моментално става най-желано и най-мечтано. 😂
Като (и ако) се пренаситя - сама спирам да търся, да купувам и да тествам.

Много точно, отнасящо се и за мен. Grin

# 421
Аз днес имах голямо желание да се на-ПРИНЦЕС-ча, но нещо хич не се чувствам като принцеса.Не знам от топлото ли е, но много различен усещам парфюма от декември примерно.Усещам някаква остра нотка, която преди не съм усещала...малко ми е като Мон Гирлен едп, обилно поръсен с лимон /в случая Мон печели по всички параграфи/, сладост нещо никаква не усещам вече....абе май вече почти нищо не усещам от аромата, къде замина и аз не знам...тази вечер като измия косата отново ще пробвам да видя как ще се държи.....Ако не, в другата тема /66/  ще си говорим за него....
Заключението ми е: Изпръскай си една 30-ца, докато ти е кеф и ако не е нещо изключително изобщо не повтаряй аромата....

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 15:12 от macadamia

# 422
И аз я пробвах Принцесата в мола, при мен се усеща около час, иначе не е лош, но нищо особено не е. За млади момичета е по - подходящ.

# 423
  • Бургас
Благодаря на включилите се за Мираж, но ме оставяте объркана, две много различни мнения.Bowtie Аз писах за Принцесата, че не е изобщо нищо изключително, напротив.Яко е копирано от други парфюми и хоп получила се Принцесата, при мен обаче е доста траен парфюмът, но ми е дразнещ, защото е микс от познатости, които имам и защото не ми дава нищо ново.

# 424
  • Чукарландия
Еее, стига де. Съвсем ме отчайвате. Както гледам, май всички Принцеси ще се превърнат на жаби... 🤣🤣🤣

# 425
Аз харесвам Принцесата,но наистина не е нищо особено. При мен не е изобщо трайна. Донесоха ми я миналата година от официален магазин на Килиан в Лондон, бях я поръчала на сляпо.

SOTD- Girls can do anything - просто прекрасен в това време (на климатик вкъщи Grinning).

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 16:11 от cvetinkka

# 426
  • Пловдив
Благодаря на включилите се за Мираж, но ме оставяте объркана, две много различни мнения.Bowtie

Мога да ти олея малко, за проба, съвсем нищо не искам.🙂

# 427
https://fragrancebg.com/sospiro-accento-edp-100-ml-%D1%82%D0%B5% … D0%B5%D0%BA%D1%81

Какво ще кажете за марката Соспиро и за сайта?

# 428
  • Пловдив

Сайтът продава ментета,  марката е специфична и скъпа.

# 429
  • Стара Загора
Бягай далеч от този сайт. За марката - само Опера съм пробвал - страхотен е.

# 430
  • Пловдив
Accento го имам и си го нося през зимата много е интересен, но съм го купувала от Елинор👌🏻

# 431
И аз май не мога да се включа в предизвикателството. Сдобих се с много парфюми и ми е тъпо, че трупам, а не хабя, но...слаб ми е ангелът, пък и ми носи кеф също...А вие с момичетата сте добре- имате на кой да давате, на кой да оставите. Ми аз съм само с мъжове...
По назад Бисквитка също беше дала отзив за Мираж, беше нещо подобно...Аз се бях засилила също да го поръчам насляпо, но се отказах.
SOTD: Chanel Chance Eau Tendre EDT- хич не си го усещам. Скоро пръсках Eau Fresh- и с него същата работа. А за Тендре съм получавала комплименти. Моя приятелка също излъчва яко с него, а самата казва, че не си го усеща.
В The Mall обърнах внимание, че до The Body Shop има малко кътче с пано отпред като реклама, че там ще отварят магазин за парфюми Haute нещо си...Имаше изредени доста марки, тук съм чела за тях, но Ксержоф (извинявам се ако не се пише така), Николай, Монтал. Имаше и още доста изредени...Чудя се ако отворят там магазин как ще поберат толкова много марки, мястото е много малко.

# 432
Висша козметика ще е магазинът, такъв има и в центъра.

# 433
JPG Classique Essence в същия дух ли е като JPG La Belle?

Също така търся парфюм със свежа не локумена роза.

# 434
  • София
JPG Classique Essence в същия дух ли е като JPG La Belle?

За мен нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт