Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 693
  • 711
  •   1
Отговори
# 405
Аз го пробвах преди час на Съборна, този парфюм на Теренци - търсех си някоя интересна роза. Маслена тъмна роза с уд, който се усеща около половин час, после остава розата, за мен е по - скоро дамски, като плюс за мен - не усещам да има кожа, не съм гледала пирамидата. На другата ръка пробвах Роза уд на Николай, не ми допадна, твърде телесна е за мен.На твоята кожа може да се развие различно.

# 406
Здравейте!
Току-що, изпаднала в парфюмна лудост, отстрелях насляпо този парфюм:
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Gold-Rose-Oudh-16522.html.
Моля за няколко думи от запознатите с парфюма, за да знам какво да очаквам.
Благодаря предварително на отзовалите се с коментар!
Дебел, много силен и сериозен уд с рози. Излъчва чудовищно. Аз го харесвам, но за много хора е повече мъжки, заради много уд и пачули.  Мед се усеща леко, но не е сладък. Много близък е до Черния Уд на Монтал. Има унилакна трайност, излъчвани и шлейф.
Вие харесвате ли уд с рози, за да го поръчате насляпо?

# 407
Дебел, много силен и сериозен уд с рози. Излъчва чудовищно. Аз го харесвам, но за много хора е повече мъжки, заради много уд и пачули.  Мед се усеща леко, но не е сладък. Много близък е до Черния Уд на Монтал. Има унилакна трайност, излъчвани и шлейф.
[/quote]

Харесвам рози, а и се  изкуших от  цената в Elinor, стори ми се добра.
Ще видим като пристигне дали ще ми допадне.
Благодаря за отговорите!

# 408
  • София
Ако имах кредитна карта с 10к кредитен лимит, всичките ми парфюми щяха да са на сляпо. Wink Засега са само 10, от които само един след тест. Stuck Out Tongue Winking Eye И си ги харесвам всичките, като само два от тях ще почакат другия сезон. За мен тръпката е в изненадата. Sparkling Heart

Дебел, много силен и сериозен уд с рози. Излъчва чудовищно. Аз го харесвам, но за много хора е повече мъжки, заради много уд и пачули.  Мед се усеща леко, но не е сладък. Много близък е до Черния Уд на Монтал. Има унилакна трайност, излъчвани и шлейф.

Харесвам рози, а и се  изкуших от  цената в Elinor, стори ми се добра.
Ще видим като пристигне дали ще ми допадне.
Благодаря за отговорите!
[/quote]

И аз, разбира се, изкушена Simple Smile Черният Уд на Монтал не познавам, но харесвам Уд Найт, Бакхоор /Бахур му казвам Simple Smile/, Ред Уд и Розе еликсир, като последните два са ми съвсем дамски.
И аз се изкуших и ... поредния на сляпо.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 14:03 от vodica

# 409
  • Чукарландия
Поздравления, Dez! 🌹
Но това не е за мен. Никога не съм пазила диети, каквито и да било, камо ли сега парфюмно да се огранича. 😬
По-добре да се гръмна на момента... 🤣🤣🤣
Аз си планирам покупката на парфюм преди получаване на пари по сметката... 😂

# 410
  • Бургас
-
Някой може ли да разкаже ама по- подробно за Елиън Мираж- https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Mirage-59292.html Гледам го зареден, парещ, новичък и му се  чудя.Интересува ме дали прилича МНОГО на Извънземното.

# 411
Ехаааа.....много сте смели момичета, аз на уд с роза не само след тест, но и след разносване не бих се хвърлила току-така....и аз "захаресвах" рози, но чак тъмно-червена, мазникава роза с уд, екстракт и то на сляпо, никога....като знам Андромедата как излъчва, това ще кърти направо Simple Smile

# 412
  • София
Ехаааа.....много сте смели момичета, аз на уд с роза не само след тест, но и след разносване не бих се хвърлила току-така....и аз "захаресвах" рози, но чак тъмно-червена, мазникава роза с уд, екстракт и то на сляпо, никога....като знам Андромедата как излъчва, това ще кърти направо Simple Smile

macadamia, в момента съм в лудия си период. Скоро една Валентина Дона ноар взех абсолютно на сляпо и ми гъделичка сетивата всекидневно, тънеща в блаженство. Simple Smile

# 413
Paris Hilton Tease - любим летен аромат.

# 414
Ако ме вземете в групата на аскетите, и аз съм там. Обаче с едно условие Stuck Out Tongue. Няма да издържа на новия Коко мадмоазел и ще го броим изключение. Други желания нямам и не ме влекат нови аромати. Тестването, разбира се, ще продължи, не бива да се губи форма.

# 415
  • Пловдив
-
Някой може ли да разкаже ама по- подробно за Елиън Мираж- https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Mirage-59292.html Гледам го зареден, парещ, новичък и му се  чудя.Интересува ме дали прилича МНОГО на Извънземното.

Никак не прилича на първообраза.Свежа минерална нотка, акватично звучене и лотус.Нищо общо с който и да е фланкър досега. Красива бутилка, отчайваща трайност.Моят е в размените.

# 416
Не ми е възможно да спазвам такива ограничения.
Пробвах, не става.
Което не се ползва, подарявам на роднини и приятели.
Парфюмните покупки са част от релакса ми, невъзможно да се лиша от релакс. Simple Smile

# 417
  • Чукарландия
Точно! Всяка парфюмна радост (покупка) ми носи удовлетворение! Ограничаването ще ми докара допълнителен стрес. А не бива да съм стресирана, нали? 😉
И ако нещо си забраня - моментално става най-желано и най-мечтано. 😂
Като (и ако) се пренаситя - сама спирам да търся, да купувам и да тествам.

# 418
-

Никак не прилича на първообраза.Свежа минерална нотка, акватично звучене и лотус.Нищо общо с който и да е фланкър досега. Красива бутилка, отчайваща трайност.Моят е в размените.
За  мен си е микс от  Жадор и  Елиан. Много ми е нежен и траен

# 419
Dez, успех в предизвикателството!
Аз бих се включила в предложението на Яна, на 3 месеца 1 или 4 за година. Мисля, че имам нужда от това предизвикателство, защото не мога да се наслаждавам на парфюмите си и се дразня, когато искам няколко на деня, а трябва да избера един. Да не казвам, че само за една година раздадох няколко пълни парфюма по 50 и 100 ми и доста отидоха при майка ми (гледам не е приключила някои, които съм и давала още от преди 15тина години насам  Smiley ). Ще се отрази добре на бюджета ми да съм по-разумна. Иначе и без това си наложих правило макс.обем 30мл, ако има по-малко още по-добре. Изключения правят само парфюмите с различен флакон при 30 мл.

Тази седмица съм с Angel Mugler EDT 2019. Това е един от ароматите, купен без да го искам наистина (бях го тествала), така стоя от зимата до скоро неразпечатан и сега обаче го слагам всеки ден от няколко дена, защото всеки ден получавам комплименти от децата от рода "уау как мирише!" и аз пак посягам към него с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт