Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 686
  • 711
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Аз уж нямам належащи парфюмни желания , а пък като видя нещо интересно на промоция не мога да се удържа. Blush
Така съм и с обувките - не мога да устоя на токчета на 70% намаление.

# 391
Бубанка, умрях от смях, Joy така и аз се включвам. Имам доста купени в душата си, ако не ги броим - участвам!
В чантата си мъкна Кисинг, уж нямаше да купувам без проба, ама лудост, какво да правиш!
Успях да го пробвам в последствие - единственото сравнение,  което ми дойде на ум беше описание на друг парфюм, на което попаднах преди време във Фраграника: "Edible fabric softener". Grinning
Базата му, обаче беше доста приятна - мляко с бисквити, леко инфантилна и трае цял ден. Ще видя после, като го отворя, дали няма да ми хареса повече.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 12:26 от silver pearl

# 392
Не очаквах, че ще има други желаещи, супер! Flowers Hibiscus Hug
Подарени парфюми не се броят, размените също. Важното  е бройката да намалява. И който за колкото време иска да се присъедини- месец, 3, 6......

За една година нямам шанс да изпръскам всичко, дори 5 години няма да стигнат. Имам над 180 бутилки, Dizzy Face и се чувствам некомфортно. Пак направих инвентура, подредих ги в 5 огромни, 3 малки кутии, и пак са навсякъде където отворя. Фантастични са, обичам ги, най-доброто което мога да направя и за мен, и за тях е да ги нося, не само да си стоят на тъмно като наказани, горкичките.Satisfied
Искам хобито ми да има и друго измерение, нещо ново, като това, например. Ще пиша редовно в темата, и ще видим дали ще продължа повече от година. Ароматите за мен са и като втечнени спомени- ще помня къде, кога, защо съм взела даден аромат, някак си креативно го виждам това начинание, не толкова като ограничение.

Уж като на шега започвам, ще видим.

# 393
  • Пловдив
NotesBirthdayChampagneМомичета и момчета, хрумна ми един луд експеримент, който започвам днес. Много обичам предизвикателства, и понеже не се сещам за други, ще направя 1 година без нова парфюмна покупка. Party TimeNotesBirthdayChampagne
Разбира се, ще пробвам на воля, но искам да износя гардероба, защото не съм колекционер, а не искам да разпродавам.

Иска ли някой с мен? Не е парфюмна диета, а внимание към новите любимци и старите съкровища.
Dez, ще се включа в предизвикателството. Преполагам, че ще ми е трудно, но размерите на парфюмните ми покупки преминават всякакви прилични граници напоследък. След двата парфюма, които получих днес и се оказа, че едва намерих място къде да ги прибера в кшафа, е крайно време да се поспра. Simple Smile
Ето ги и тях. Wink
Скрит текст:

Как ти се струва Целувката , кажи някоя дума за нея!

# 394
  • виртуално
За една година нямам шанс да изпръскам всичко, дори 5 години няма да стигнат. 

Не мисля, че в този живот ще успея да изпръскам всичко, което имам в къщи.
Казала съм на щерката, че това и е зестрата Smile

# 395
Лошото е, че дъщеря ми не харесва моите парфюми, твърди че са ориенталски /освен черното бърбъри и розовия Нарцисо. Няма кой да ми ги наследи (:

# 396
Бубнка, умрях от смях, Joy така и аз се включвам. Имам доста купени в душата си, ако не ги броим - участвам!

иначе няма начин Grinning
единия - ако се появи онлайн
другия - когато му дойде точният момент
знам, че ще имам и двата - ако трябва, ще ходя по света клета, немила, недрага, боса, гладна, несресана ... /последното и сега го правя/, но ще ги имам! Grinning

за тези, които са в кутиите из цялата къща - летните ги пръскам много лесно, с изключение на мюглерския колон и нинфео, останалите - навсякъде и изключително щедро
зимните са доста по-трудни за приключване - първо са много повече и второ - отдавна не нося всички - голяма част усещам ретро, не ми носят онова настроение, не ми крещят "мен, мен!!!", когато ги гледам, държа в ръка и мириша от капачката, но не ми се разделя с тях

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 12:18 от bubanka

# 397
Леле, Бубка, кажи поне кои са тези два парфюма. Щом заслужават такава постапокалиптична картина! Flowers Hibiscus

# 398
  • Пловдив
И трите ми щерки харесват парфюмите ми и спокойно ще си ги трупам любимците❣

# 399
  • София
astravera, Кисинг започва свежо, със зелени нотки, цитрус и момина сълза. 10-тина минути по-късно ароматът става по-цветен с лек нюанс на захарен памук. Към базата става по-сладък и млечно-ванилов, цветният букет съвсем затихва при мен. Това са ми беглите първи впечатления. Лично аз харесвам повече Принцесата от Кисинг, но съм любител на по-сладките аромати. Simple Smile

# 400
силвър, преувеличавам, разбира се Grinning Grinning Grinning
едното е лимитирана вода на картие, за която бленувам /мрънкам?/ от една година, дори се опитах да купя офлайн и точно тогава беше изчерпана Grinning , но знам, че мишката ще кликне върху "купи", когато усетя точния момент, а другият е една от имитациите на малоунските парфюми, която май няма да се мерне повече онлайн
т. е. драмата е колкото да има драма Grinning

# 401
....Гледай това ревю на Black Prestigium, супер подробно и доста възторжено, направо и на мен ми потекоха лигите https://youtu.be/VbcbWo7esLU
Този прави страхотни ревюта и има голяма колекция Мансери (и всякакъв друг ниш). След много чудене и след негово ревю взех Bapteme du Feu Serge Lutens и наистина беше много акуратно ревюто му с аромата.
Ох, ще се взимаме,ревюто е много добро, едвам ме нави Satisfied Сега чакам Precious Oud Mancera, който отдавна искам и не знам защо не го поръчах заедно с двата Престижиума,а чак сега .Като ги поръчвам един по един някак не се усещам толкова гузна Stuck Out Tongue Вие за 1 г ми говорите, Хабсурд Ill

ПП.Вчера видях дъното на Spring Flower Creed Simple Smile Йесссс

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 12:42 от Ре

# 402
  • España
Парфюмни, моля кажете нещо за парфюмите на Keiko и по-специално за https://www.fragrantica.com/perfume/Keiko-Mecheri/Cuir-Cordoba-7132.html. Само питам....хващам се на месечна (като за начало!) “парфюмна диета”.Дават го да прилича на моя любимец , който вече трудно се намира - Daim Blond Serge Lutens ( добре, че не беше той на мястото на злополучното ми Шарги!)
Аз дъщери нямам , двама сина ...евентуално снахите нещо да наследят от мен...макар че малкият казва : “Какви снахи....ebay!!!!”🤪

# 403
Здравейте!
Току-що, изпаднала в парфюмна лудост, отстрелях насляпо този парфюм:
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Gold-Rose-Oudh-16522.html.
Моля за няколко думи от запознатите с парфюма, за да знам какво да очаквам.
Благодаря предварително на отзовалите се с коментар!

# 404
Само да уточня, и аз като bubanka, подновяването на любимец не се брои😁хаха, ето няма и ден от "диетата" и се почна с огъвките🙄😂

Общи условия

Активация на акаунт