Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 674
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
  • Виена
Ходих преди малко да подуша Мансера - роуз грийди и още една роза, ванилената. Розовият престиж го нямаха. Ванилената роза е досадна, като монталската, натрапчива и накъртваща, с някакъв привкус на мушкато. Роуз грийди в началото ми хареса, напомня ми едни дезодоранти Боди мист от детството, но боди миста изчезва за 5 минути, а парфюмът става скучен... По повод какво харесват повечето хора и младите мъже- аз лично много се съмнявам, че харесват ориенталски парфюми и то особено ако са напръскани обилно. По-скоро в тези случаи парфюмът се натрапва и крещи "Харесайте ми парфюма деее" Simple Smile И съвсем интуитивно хората отговарят на очакванията

# 361
Има ли какво да ме притеснява за тестер от 20 лв от parfimo.bg или  пък парфюмно масло ?

# 362
  • София
Влизам във фрагрантика да чета за парфюм и виждам огромна снимка на Инсомния. Много позитивно ревю https://www.fragrantica.com/news/Faviol-Seferi-Insomnia-13913.html . В коментарите хвалят/харесват много бутилката. Не познавам парфюма.
От новите парфюми тези ме заинтригуваха по пирамида: Sakura Imperial and Harmonie Pastorale на Lucien Ferrero. Хукнах веднага за дискавъри сет, но 78-те евро ме отказаха, а и няма доставка до БГ.
Лилави имам тези: JPG La Belle, La Nuit Trésor à la Folie Lancome, Mademoiselle Rochas Couture Rochas, L'Instant de Guerlain EDT, Jimmy Choo Fever, Secret de Rochas Rose Intense, Yes I Am Cacharel, Amaya Ajmal, Meow Katy Perry. Лилав като аромат ми е Choco Violet Mancera Two Hearts  . А в уишлиста с този цвят са Lilac Love Amouage, Secret Sucré Molinard, Tenue de Soiree Annick Goutal и Olé Ramon Monegal.
SOTD: Arcipelago Acqua dell Elba . Много харесвам този синьо-зелен цвят, свързвам го с морето, ваканция и релакс. Магазините им са разкошни.

Скрит текст:

# 363
  • The Evergreen State
На мен винаги ми става приятно ако получа комплимент за парфюма или ме попитат за името.
Изненадана съм приятно да видя и други фенове на Мис Диор 2017, не е популярна линия във форума но шиприте дори и силно осъвременени са особена група и не са по вкуса на всеки.

# 364
  • София
Мис Диор 2017 е жесток парфюм. Имам тъкмо започната 50-ца и се чудя дали да не се запася със 100-ца.

# 365
  • Бургас
Миленски, имаш страхотна колекция:hearts:Purple HeartBroken Heart Хайде на новия топъл, топъл Амуаж-https://www.fragrantica.ru/perfume/Amouage/Overture-Women-62331.html Също и на -https://www.fragrantica.ru/news/Peut-%C3%8Atre-%D1%88%D0%B5%D0%B … 2%D1%80-9944.html

# 366
Тази магнитна капачка, изпълнена в розово злато изглежда доста изкушаващо, но за аромата се съмнявам, предвид колко сложни са изпълненията на марката и за малка аудитория потребители.....

# 367
Колебая се между Boucheron Quatre и Estee Lauder - Modern Muse от намаления. Може ли мнения като трайност и т.н.

Аз съм за "Muse".

# 368
  • Бургас
И за почитателите на Линтерди-https://www.perfumemaster.com/givenchy/linterdit-intense-womens-perfume  Искам вече да ги пробвам всички.

# 369
Аз вече няколко пъти получавам комплименти за Guerlain - Mon Guerlain Florale, а на мен лично ми идва малко тежък.

# 370
Някой познава ли Black Prestigium Mancera ? Изкушавам се да си имам и трите от серията,но този ме плаши малко. Колкото са красиви другите два ,толкова срашно ми изглежда този Scream

# 371
NotesBirthdayChampagneМомичета и момчета, хрумна ми един луд експеримент, който започвам днес. Много обичам предизвикателства, и понеже не се сещам за други, ще направя 1 година без нова парфюмна покупка. Party TimeNotesBirthdayChampagne
Разбира се, ще пробвам на воля, но искам да износя гардероба, защото не съм колекционер, а не искам да разпродавам.

Иска ли някой с мен? Не е парфюмна диета, а внимание към новите любимци и старите съкровища.

Ден 1/365
SOTD- Salvador Dali Purplelips Sensual или с други думи "Силата на Съдбата"-  
Купих го през съдбовното за мен лято на  2018, и този аромат беляза новото начало.  Пламна любов и се запасих за всеки случай. Нося го за втори пореден ден. Лилав аромат, балсамичен и плътен,  почти гурме, с кадифена текстура като листата на орхидея. Много канела и полъх на ветивер който го няма в състава, но нещо ме кара да мисля за уханен афтършейв (в най-добрия смисъл на думата).  Издръжливостта е целодневна.
Много ме радва. Вкусен ми е. Two Hearts Най-красив е през лятото, от есента нататък ще е прибран.

# 372
Дезка, този експеримент го планирам ежедневно - няколко пъти се заричам, но си казвам, само още 5 - 6 планирани си взимам и мирясвам! Отдалечавам сроковете постоянно. Ще се самоубеждавам днес да се присъединя! Мислиш ли, че можеш да изпръскаш всичко за година? Не съм колекционер и аз - обикновена кукувица съм. Joy

# 373
Много ми се иска да се присъединя, и аз не съм колекционер, просто фен на красивите аромати, но знам, че в това отношение много ми е слаб ангела и като харесам нещо, не го ли придобия, сън не ме хваща.....

# 374
Dez,не вярвам някой тук да издържи 1 г. без покупки,но не ти пречи да си първата,пожелавам успех!

Общи условия

Активация на акаунт