Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 695
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
  • София
... каза: "Ухаете невероятно"... не е отбелязвала толкова други, наистина страхотни парфюми, с които съм ходила преди, а днес се зарадва на плодовото ми компотче... Rolling Eyes
Когато Ви прочетох се сетих как и аз преди години хвърлила сума ти пари за скъпи парфюми, в един момент ме отразяваха много положително само с бюджетния Евиденс на Ив Роше. Simple Smile
Цените на парфюмите не влияят на мнението на околните, факт.
Продължавам да си нося каквото ми харесва, а отразят ли ме положително с него, добавям му още една точка. Simple Smile

# 346
  • Бургас
Това, че си изсипал 800лв за Амуаж примерно изобщо не ти гарантира овациите на околните/ ако държиш на това/, напротив.Цената тук няма никакво значение.Тези парфюми са капризни и не са масово харесвани, хората харесват по- простичко ухаещите парфюми, които тук ние наричаме постни, дървени, плоски и т.н

# 347
Аз имам Мис Диор 2012 и 2017 - и двата са с плътен, наситен цвят като на първия. Според мен вторият е някоя от ЕДТ версиите.

# 348
https://www.youtube.com/watch?v=AJOvSlYIRPY

Тук момичето показва и двете бутилки на Miss Dior.
Друг вариянт е да провериш batch кода и на двете бутилки в checkfresh, за да видиш кога е произведен. Blush

# 349
https://www.youtube.com/watch?v=AJOvSlYIRPY

Тук момичето показва и двете бутилки на Miss Dior.
Друг вариянт е да провериш batch кода и на двете бутилки в checkfresh, за да видиш кога е произведен. Blush

Много благодаря. Проверих. На новия излезе 2017, на стария - 2016..... И на двете шишета пише Eau de Parfum, не тоалетна вода.

# 350
Това, че си изсипал 800лв за Амуаж примерно изобщо не ти гарантира овациите на околните/ ако държиш на това/, напротив.Цената тук няма никакво значение.Тези парфюми са капризни и не са масово харесвани, хората харесват по- простичко ухаещите парфюми, които тук ние наричаме постни, дървени, плоски и т.н
Не винаги и не всички хора. Всякакви има. Обикновено Амуажите точно, модерните, обират овации яко, особено ако са пръскани здраво, защото са необичайни, влачат дълъг шлейф и са ориенталци, а доста хора харесват точно такива. Мъжете харесват често сладки парфюми и по-обикновени, а младите хора, особено мъже следват стриктно модата и се впечатляват от Монтал и удове, както и от арабски парфюми. Направило ми е впечатление, че много комплименти получават много сериозно напръскани парфюми, който се усещат отдалеч. Слабичките не се отбелязват, въпреки, че често са много хубави.

# 351
Здравейте, момичета, моля за малко помощ. Мъжът ми ми подари за рождения ден Miss Dior Eau de Parfum. Закупен е от парфюмериен магазин в София. Обаче аз имам вкъщи малко от стария, който преди 2г. съм купувала и той ми е по-сладникав, което ми харесва. Също така и цвета е различен. Сега като се зачетох явно през годините е имало различни модификации. Но как да разбера кой точно е моя, за да си търся него.... Прилагам снимки на новото и старото шише.

Разликата е толкова минимална, че почти я няма. На мен новата партида ми се струва по-гъста, сладка и локумена. Но това след 3 изпръскани бутилки, познавам го добре. Няма как да знаеш кой магазин коя партида има в склада.

# 352
Rouge не познавам, но имам Quatre EDP, от който за 2-3 години съм изпръскала едва 15-20 мл. Толкова ми е... обикновен и безличен. Такива парфюми имам няколко и си ги наричам парфюми за из квартала. Да отида в кварталния магазин, до съседката на кафе... Точно му търся повод за изпръскване. Току-що ходих до Спиди да си взема пратка и служителката замечтано каза: "Ухаете невероятно". Дори не ми стана приятно, а някак се натъжих - не е отбелязвала толкова други, наистина страхотни парфюми, с които съм ходила преди, а днес се зарадва на плодовото ми компотче... Rolling Eyes

Хаха, същата работа! Quatre ми е носел много комплименти, когато най-не очаквам, а други парфюми, които обожавам-не. Мисля, че просто е лесно смилаем и приятен за повечето хора, особено неизкушени от парфюмната лудост. 😄

# 353
  • Бургас
То има всякакви екземпляри, но да кажем хайде не всички хора, по- голямата част харесват по- лесни парфюми поне около мен е така.Много често се оплакват, че са изръсили определена голяма сума за парфюм и никой не го отразява.За Куатре и аз съм получавала неведнъж комплименти, въпреки че тук го нахранихте сериозно.Тук сме капризни, задоволени и все недоволни, няма угода.MaskMask

# 354
Quatre е за любители на цветни аромати. Аз няма да го оценя по достойнство, защото не е в моята категория. Chanel Chance Eau Tendre EdP, L'Interdit,  например, също ме оставят безразлична.

Quatre en Rouge обаче е разкошна, очарователна, малинова, млада роза. Е как да не я харесам! Имам страшно много рози, затова не я купих. На подарена бутилка бих се зарадвала, въпреки голямата ми колекция.

Едит:
За да не съм голословна:
И двата са Мис Диор ЕдП 2017. Разлика в цвета има. Десният е нова партида, с един нюанс по-наситена и сладка.:

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 18:45 от Dez

# 355
И L`Interdit, и Quatre En Rouge Boucheron имам. Заслужават си и двата, аз съм луда по всички фланкъри на L`Interdit и съжалявам, че изпуснах наскоро дантелената забранена.
Първообразът Quatre грам не харесвам (няма характер за мен), подходих предубедено, но само Червеният харесвам се оказа.
А L`Interdit е класа, там няма 6/5, дори и ароматът да не се хареса, изпълнението е отлично.

# 356
  • España
Аз , в това отношение, съм пълен егоист и непукист 😉. Главното е на мен да ми харесва , а това “дава крилаааа...”.
Между другото, обсъжданата преди няколко страници Mancera Rose Vanille в notino гледам, че е на промоция с 60% намаление 🥴

# 357
  • Бургас
И моят Golden wood пристигна

Още се опознаваме да тютюна е сух,дървесните нотки са ясни ,цветя и виолетки при мен няма,като че ли някаква кожа долавям.Може да се каже ,че са от едно семейсво със http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Leather-Oudh-40256.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/La-Yuqawam-Homme-19668.html.Не е нещо чудо невиждано,но е приятно допълнение към златните ми съкровища  Yellow Heart

# 358
Добре, че не го поръчах на сляпо! Имам Leather Oud и го намирам за много хубав, макар и категоризиран като мъжки, но не ми трябва втори такъв.  Май... 🤪
Благодаря за включването!

# 359
Никога стойността на парфюма не ми е била критерий за неговото качество, нито цената може да определи харесването му (за мен). Често доста скъпи парфюми харесвам в пъти по-малко от по-евтини. "Аплодисментите" на околните също слабо ме касаят.

Общи условия

Активация на акаунт