Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 868
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря , #densi, новата ти любов звучи и изглежда уникално !
#Ralitsa_ , и за мен Принцесата се оказа голяма магия, мислех, че в топлото няма да е ок, но тя е просто магия, четвърти пореден ден посягам към нея, май ще е първата ми изгърмяна стотачка от снимката 😍
Като върна времето назад, когато много пръсках Flowerbomb Nectar, Ковачева ми препоръча да пробвам Princess ❤

# 556
  • Седмото небе
За дамата, която търсеше първо виолетки, после жестока трайност в парфюм... Взимайте Инсоленс ЕДП и да ви е мирно на душата Wink Пръскайте обилно и в косата, и по дрехите. И виолетки ще усещате силно и ще си усещате стабилно аромата. Другите около вас сигурно още повече...

# 557
  • Пловдив
Благодаря за предложението.

# 558
Да, тези виолетки винаги ги отбелязват около мен!

# 559
Това е виолетова бомба направо:)
А аз съм си пръснала за душата Good girl gone bad,и мъркам:)...красота!!!

# 560
Аз въобще не можах да ползвам GUERLAIN INSOLENCE EDT и препоръчвам тест. При мен парфюма извади ужасна миризма върху мен, добре, че бях се пръснала веднъж. Много е мощен и траен. Добре, че беше 10мл отливка и майка ми го изхаби, при нея по друг начин се разви.

nikol_dim , за мен са различни. Forever e плодов, сочен, весел и несложен аромат, не души, но е ярък и осезаем за теб и околните, при мен е с добра трайност. Може и да има лек намек на оригинала, но е много по-лесен за носене за мен. Аз харесвам такъв тип аромати, домати Girl of Now го харесвам, но не върху мен.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 19:34 от Dari_77

# 561
Ден 4/365
Terracotta Le Parfum- Залязващото слънце бавно се плъзга в морето.

Лятно съкровище, което нося рядко, не разбирам защо. При първо фъс очите ми се обръщат в орбитите си. След първа проба трябваше да го имам! Сън не ме хващаше. Купих го, за 4 години съм изпръскала 4мл. (Това е един от ароматите заради които правя предизвикателството.)

Terracotta Le Parfum започва като много сладък ванилен крем, но тази фаза утихва след около час.
Парфюмът е цветен, иланг с ванилия, много гъст и кремест.  Не намирам кокос изобщо, освен, може би през първия половин час, и той ще се окаже виновника за прекомерната сладост. Умът ми не го побира защо не го нося по-често. Предполагам, защото е ваканционен, и изцяло летен (за мен). Кара ме да мисля за горещи черни пясъци, букети тиаре и огнени залези.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 20:19 от Dez

# 562
  • Пловдив
Благодаря за помощта относно Insolence. Дамата, която търсеше убийствена трайност, не съм аз. При мен такъв филм няма така или иначе (с много малки изключения).
Относно виолетките- много ги харесвам в Daisy eau so fresh, предполагам, че тук са по - силни. Ще видим.

# 563
По спомен нямат общо с Дейзито. То е много свежо, примесено с други съставки и носи различно усещане. Поне за мен.
И двете ги харесвам, но Инсоленс за мен са само и единствено пудрени виолетки.

# 564
  • Пловдив
Аз точно това търся. Нямам нужда от два идентични аромата. Само тази пудра ме съмнява малко, но ще рискувам. Благодаря 🌸🌸🌸

# 565
  • Седмото небе
Така де, редактирам се Blush Unforgiven извинявай много за объркването! За теб задължително проба и на двете концентрации. Едни като мен го обичат всякак, други не го понасят изобщо. Тя Синеочка е търсила първо виолетки, после силен и траен парфюм. Но да де, щом се търси виолетки в аромат, едно от нещата, които трябва да се пробва Инсоленс едт или едп. Сигурно има и други красиви, но аз не ги познавам. Освен може би новите Метеорити, но той ми е повече ябълков и цветен в друга посока и почти никак виолетков.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 23:36 от * SUPERGIRL *

# 566
  • Sofia
Привет момичета, голям кеф е, като не е чел човек няколко дни и си намери много странички изписани. Сипах си едно винце и си ги изчетох на едих дъх Simple Smile
Тези дни ми бяха супер напрегнати, всичко завърши добре, слава Богу и много ми се искаше да го отбележа с едно ново парфюмче. Гледах, мислих и понеже много ми се искаше ирис някакъв, а Boucheron-ът е такав буркан, че не мога да си го представя какво ще го правя такъв огромен, скромно се отчетох с един Infusion d'Iris Prada. Ароматът е вълшебен, похвалете ми го, като трайност, моля Grin

# 567
В Метеоритите се усещат отчетливо теменужките, аз ябълка не усещам. Само трайността му е незадоволителна. Инсоленс не харесвам има нотка, която ме дразни.

# 568
Придобиването на желан парфюм си е релакс и удоволствие, на което, за да се насладим пълноценно си е нужно спокойствие и настроение. Пиша това, защото когато имам проблем, когато ми е нервно, притеснено и се усещам изпотена, е, случвало се е в такъв момент да си кажа - язък ми за Шанела или Диорчето😁. Това е красива, супер тема, но си е някак встрани от живота и слава богу, всъщност.

# 569
Мисля, че затова е зарибяваща тази тема,точно   защото е встрани от реалния живот. Като малък уханен оазис с всевъзможни аромати и различни възприятия🙂едно малко фъсс от мостра на Soir de lune, задуши ме това чудо, не е моето..

Общи условия

Активация на акаунт