Парфюмни размисли и страсти - 247

• 46 843
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
Според сина ми Soir de Lune е "стар елф, тютюнопушач". 🤣

# 571
  • Берлин
Имам ваучер от клиент за три парфюма на Килиън. Нямам време да проучвам дълго,а и не познавам марката добре. Помагайте с идеи,моля. За насока: не понасям повечето парфюми от обичаните тук от типа на Либре,Музи, Ангели, Girl of now/shine и тн. Но държа на дълбок, различен и излъчващ парфюм. В последните две години само на ТФ две орхидеи са ми задържали интереса. Не знам пресищане ли е, безразличие ли е, но нямам любим парфюм. Сложна ми е работата - мога да имам каквото поискам, но нищо не искам. Като го написах това,ми май за тема за кукундрели, а не за парфюми съм

# 572
Привет момичета, голям кеф е, като не е чел човек няколко дни и си намери много странички изписани. Сипах си едно винце и си ги изчетох на едих дъх Simple Smile
Тези дни ми бяха супер напрегнати, всичко завърши добре, слава Богу и много ми се искаше да го отбележа с едно ново парфюмче. Гледах, мислих и понеже много ми се искаше ирис някакъв, а Boucheron-ът е такав буркан, че не мога да си го представя какво ще го правя такъв огромен, скромно се отчетох с един Infusion d'Iris Prada. Ароматът е вълшебен, похвалете ми го, като трайност, моля Grin
веднага ще ти го похваля, голяма трайност и голям кеф, нищо общо с други ириси, се здраве и радост да си го носиш. За мен е всесезонен, красив и елегантен аромат. Щом ти харесва, запознай се и Прада льо амбре, инфузиите бадем, роза и кедър.

# 573
  • Sofia
веднага ще ти го похваля, голяма трайност и голям кеф, нищо общо с други ириси, се здраве и радост да си го носиш. За мен е всесезонен, красив и елегантен аромат. Щом ти харесва, запознай се и Прада льо амбре, инфузиите бадем, роза и кедър.

Благодаря! Набелязвам ги и ще ги търся за проба непременно Simple Smile

# 574
Я кажете, коя е най-тъпата ви покупка на парфюм (насляпо, или не)?
Имам беглото усещане, че купих един напълно безсмислен парфюм напоследък Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent. Кажете ми, че трябва да му дам шанс, или че иска специални метеорологични условия, защото досега, колкото пъти се опитвам да го нося, никаква богиня не усещам, само подсладени цитруси и някакъв рехав кокос, затиснат от лавандула?! Мислех, че ще има сочен плътен кокос, горещи пясъци а-у...

# 575
SOTD: Pure Poison. На мен едва ли ще ми стане голям любимец, но пък се оказа много харесван от околните.

# 576
Я кажете, коя е най-тъпата ви покупка на парфюм (насляпо, или не)?
Имам беглото усещане, че купих един напълно безсмислен парфюм напоследък Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent. Кажете ми, че трябва да му дам шанс, или че иска специални метеорологични условия, защото досега, колкото пъти се опитвам да го нося, никаква богиня не усещам, само подсладени цитруси и някакъв рехав кокос, затиснат от лавандула?! Мислех, че ще има сочен плътен кокос, горещи пясъци а-у...
дай му шанс задължително:) от коя година е?

# 577
https://www.trendaroma.com/fragrance-from-finland/

Някой има ли си представа от финландски парфюми и откъде може да се купят? Много ледено, странно и чисто ми звучат, много ми се иска да имам някой от тях.

# 578
Относно несполучливи покупки, не се сещам да съм имала такива. Е, случвало се е да ударя на камък с някоя мостра, но тях не ги броя.

# 579
Момичета, много ме зарибихте. Тази тема направо е пристрастяваща.. Grinning

Тъй като тепърва навлизам в света на парфюмното изкуство, искам да се сдобия с един дневен (подходящ за офис, разходки и т.н.) и един вечер парфюм.  Кои са за вас двата парфюма (дневен и вечерен), без които не бихте останали никога в колекцията си.

# 580
На мен несполучлива придобивка ми е Гучи блум, никак не ми харесва този..бамбук ли е, какво е, нещо дървесно.

# 581
Аз лично не ги деля на дневни и вечерни, по-скоро се съобразявам със сезона. За лятото например много обичам Boss The Scent EDP и Aura EDP.

# 582
  • Бургас
На мен несполучлива придобивка ми е Гучи блум, никак не ми харесва този..бамбук ли е, какво е, нещо дървесно.
А за мен Блуум е голям красавец, жасмин и тубероза е при мен и да изобщо не понася на всеки.И аз като Бел не ги деля на дневни и вечерни, парфюмът без който не оставам го знаете Мон Герлен, имам и много други.Чакам да се захлади и ще извадя Коко Мадмоазел Интенз, винаги е забелязан, както и Амуаж Блосъм.Иначе за летните дни Шанел Шанс ТЕНДЪР, елеганс и чистота.Също и Джой на Диор.HeartpulseHeartpulse

# 583
  • Бургас
Bright Crystal, сега пробвам Целувката на Килиан и се сещам за теб. Много твой аромат е по мое мнение. Задължително го тествай ако не си.

# 584
А за мен Блуум е голям красавец, жасмин и тубероза е при мен и да изобщо не понася на всеки...
И аз много го харесва, дъщеря ми също- най-носимата тубероза! Във фитнеса,в който ходя всички момичета го имат и харесват,за това бях останала с впечатление,че е много лесен аромат Nerd
За поръчките на сляпо- имам много греди,не ги помня за толкова години!Но въпреки това продължавам да поръчвам предимно на сляпо. Не знам защо,но като тръгна да тествам и все не ми харесват,а и тръпката от това да четеш,да гледаш съсавките,да си го представиш и като дойде да е ТОВА, което си си представил е прекрасна Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт