Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 858
  • 662
  •   1
Отговори
# 225
Със сигурност сте забили отдавна в съвсем други посоки, но да си кажа по пъвоначалния постинг - Дали ще приемеш или не минусите в характера и поведението на друг, си е е твой минус или плюс, не на оня, когото не приемаш.
Ще се повторя за не знам кой път в тоя форум. Компромиси човек прави през себе си. Това е различно от приемането и носи негативи в дългосрочен план.

# 226
Тия опции на отговори горе нещо не ми допадат. Laughing
Зависи за какво му трябва на човек този партньор.
Ако е за разнообразие или забавление е едно, ако е за сериозни отношения - съвсем друго.
Правя компромиси само с някои липсващи качества, но с други не.

# 227
Гал, аз направих компромис с това, че не е похватен Simple Smile. По-скоро е мързелив, според мен, но тъй като намира начини да реши проблема, не ми преи. Не ми пука, че лично не е окосил например, а е платил на някой да го направи.

За мен да имаш партньор е, за да ви е хубаво заедно. "Хубавото" е различно за различните хора.

# 228
  • Обран бостан ;)
Бънди-то е много сладичък!
Бънд, разбрахме, че си истински мъж, не очакваме да водиш изобщо разговори, камо ли дълбокомислени.

Ей това сега е приказка. Все още мога да дам на една жена много повече от "събеседник по желание" и "безплатен транспорт" до някое хотелче. Виж,  като не мога вече тогава ще си говорим до откат. Теми и спомени - бол.

Скрит текст:
Апропо - ще дойде време когато мъете ще искат само да разговарят с вас, но няма да ми повярвате преди да се случи.   

# 229
Не бях разбрала, че тук е тема за предлагане на мъже Simple Smile.

Много са забавни мъжете участници в дискусията.

# 230
  • София
Гал, аз направих компромис с това, че не е похватен Simple Smile. По-скоро е мързелив, според мен, но тъй като намира начини да реши проблема, не ми преи. Не ми пука, че лично не е окосил например, а е платил на някой да го направи.

За мен да имаш партньор е, за да ви е хубаво заедно. "Хубавото" е различно за различните хора.
Това какъв мързел е, нали е окосено? Дали човекът го е свършил лично или е изкарал пари за да е свършено от друг, според мен няма разлика. Виж, ако си стои тревата и нито едно от двете не се случва, вече е друга работа.

# 231
Самото решение да имаш партньор е компромис, затова гласувах за втората опция в анкетата.

# 232
Това, с което мислех, че правя компромис, всъщност се оказа голямо преимущество. Доживях и аз един път страховете и опасенията ми да не се оправдаят.

# 233
Нелка, Гал каза, че иска да е сръчен, за това казах, че аз с това съм направила компромис. И да, мързелив е, но не ми пречи, защото неща наистина са свършени. И той си го признава Simple Smile.

Братан, с това съм съгласна, че си е компромис да споделиш живота си с някой.

# 234
Всъщност, най-важният въпрос, на който следва да си отговориш е:
-Готов ли си да си прекараш живота сам, без деца и семейство? Можеш ли да го понесеш и да живееш с този избор.
Ако отговорът на този въпрос е да, то тогава въобще пред теб не стои въпросът готов ли си да направиш компромис с качествата на партньора.

# 235
Ако плаща, за да бъде свършено, бих направила компромис. Но със скръндза с ръце в дупето - не. Това значи или аз да платя, или аз да го направя, защото трябва да бъде свършено.

# 236
Не съм съгласна, че е компромис да споделиш живота си с някого. Това е осъзнат избор и ако никой не ти е опрял пищак в челото е естествено продължение на личен избор.
Ако се приема за компромис, то по-добре наистина сам.
Братан, как компромис, бре, ти толкоз ги избираш каките, пък говориш за компромис.

# 237
Ако плаща, за да бъде свършено, бих направила компромис. Но със скръндза с ръце в дупето - не. Това значи или аз да платя, или аз да го направя, защото трябва да бъде свършено.

Оооо, скръндзав мъж е най-ужасното нещо.

Босилка, когато споделяш живота си, няма как да няма компромиси, дори в чисто битов план. Особено, ако човек е живял сам по-дълго време.

# 238
  • Агент под прикритие
Малко странична тема, но когато чуеш някой който категорично заявява, че:
1. Не прави компромиси.
2. Не съжалява за нищо в този живот.
и вярва в това, което казва - бягай далеч от него. В над 80% от случаите се оказва егоист и самог@зник.
Не визирам пол.

# 239
Не съм съгласна, че е компромис да споделиш живота си с някого. Това е осъзнат избор и ако никой не ти е опрял пищак в челото е естествено продължение на личен избор.
Ако се приема за компромис, то по-добре наистина сам.
Братан, как компромис, бре, ти толкоз ги избираш каките, пък говориш за компромис.

Осъзнат избор не значи изключване на компромис, дори точно обратното, примиряване с компромиса.
Има компромиси, 1.за които можеш да си затвориш очите, има и такива, 2. които не можеш да приемеш при никакви положения.
Но да, сам е много по-добре, отколкото да правиш компромиси от втория вид.

Общи условия

Активация на акаунт