Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 921
  • 662
  •   1
Отговори
# 420
Сега в момента имам много хубава работа, а пък точно в този момент ситуацията никъде по света не е добра.
Преди 20 години исках да емигрирам, но не намерих мъж, който да сподели тази моя мечта. Живях известно време в чужбина и малко на сила се върнах. От позицията на днешния ден не съжалявам. Преди 10 години обаче се чувствах много прецакана от избора си. Просто живота се променя и ние се променяме.

# 421
Отвратителна аналогия, това с колата

# 422
  • Агент под прикритие
Това прави ли я невярна, само защото е отвратителна? Simple Smile

# 423
Това прави ли я невярна, само защото е отвратителна? Simple Smile
Да.
Но всеки е свободен да живее в собствен свят на делюзии, които го карат да се чувства по-добре със себe си 😂

# 424
Жената какво общо има с колата?

# 425
Феникс иска да каже, че един мъж може да живее и без жена или поне без жена, която иска целия свят да се върти около нея. Би живял с жена, ако му допада, ако я харесва и чувства като комплимент в живота си, не му е важно да е на всяка цена с жена, само и само да не е сам.

# 426
Феникс, най-обичам да ме “определят” непознати..)
Грам не ми зависи вътрешният мир от човека до мен. Имах си го преди да го срещна и сега си го отстоявам твърдо.
Защото неговият е пряко свързан с мен, а аз се старая да го науча, че не бива и че не искам да бъда негов център.
Радвам се, че ме разбира и се отнася с уважение към границите ми.

# 427
  • Агент под прикритие
Да.
Но всеки е свободен да живее в собствен свят на делюзии, които го карат да се чувства по-добре стс себe си 😂
Невярно = отвратително е все едно "ти си тъп, защото си грозен".
По-голяма делюзия от това, здраве му кажи. Simple Smile

# 428
Парите и сексът въртят света, а жените поне в едното участват, така че не мога да се съглася с Агента.

# 429
Да.
Но всеки е свободен да живее в собствен свят на делюзии, които го карат да се чувства по-добре стс себe си 😂
Невярно = отвратително е все едно "ти си тъп, защото си грозен".
По-голяма делюзия от това, здраве му кажи. Simple Smile

Тц.
Хем е невярно, хем е отвратително.
Твоят дедуктивен пример ми е чужд като начин на мислене.
Сега схвана ли?

# 430
  • Агент под прикритие
Феникс, най-обичам да ме “определят” непознати..)
Грам не ми зависи вътрешният мир от човека до мен. Имах си го преди да го срещна и сега си го отстоявам твърдо.
Защото неговият е пряко свързан с мен, а аз се старая да го науча, че не бива и че не искам да бъда негов център.
Радвам се, че ме разбира и се отнася с уважение към границите ми.
След като твърдиш, че знаеш какво е сам да си определяш душевния мир, нямаше да има котешки каваци от твоя страна за това доколко успехът на един мъж зависел от това дали има жена до него или не. Simple Smile

Тц.
Хем е невярно, хем е отвратително.
Твоят дедуктивен пример ми е чужд като начин на мислене.
Сега схвана ли?
Сега остава да обясниш и защо е невярно? Simple Smile
Това, че ти е чужд, не прави твоя правилен, а моя грешен.

# 431
Братане, много мои познати мъже, не правят секс с жени поне от 10 г. Карат само на ч......, дори и компаньонки не ползват.

# 432
Братане, много мои познати мъже, не правят секс с жени поне от 10 г. Карат само на ч......, дори и компаньонки не ползват.
Не говори добре за модерните жени това, но тоталното им отхвърляне не води до пълноценен живот. Но това може да се случи и при женени.

# 433
Не ми извъртай думите..)
Казах, че осъзнатият мъж знае, че правилната жена ще го направи по-силен и успешен.

# 434
Няма нужда от преувеличен морал.
Всяка жена (включително всеки човек) обича парите, обича да е глезена, да може да си позволява всичко, което пожелае.
Да не говорим за постоянното съревноваване на жените една с друга от елементарните, та до значимите неща.
Много жени търсят лесния начин и го намират. В това няма лошо, щом се чувстват добре.
Лошото идва, когато започнат да имат и претенции. Защото хем искат да получават наготово, да са нищоправещи, само акъл даващи и като притурка, да се слуша само тяхната воля, хем после като ги имат за нищо повече от притурка - проблем. 
Няма такъв механизъм обаче в реалния живот. Няма как да се получи, дори да си най-красивата. Щото винаги има по-красива, по-млада...

Общи условия

Активация на акаунт