Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 972
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
  • Агент под прикритие
Не ми извъртай думите..)
Казах, че осъзнатият мъж знае, че правилната жена ще го направи по-силен и успешен.
О, не, аз нищо не извъртам, не съм си мърдал от тезата.
Пак не разбрах, успешните бизнеси, чиито собственици не са имали жени в началото или нямат такива въобще как още не са фалирали? Сега очаквам да кажеш, че такива не съществуват. Simple Smile

# 436
Феникс, най-обичам да ме “определят” непознати..)
Грам не ми зависи вътрешният мир от човека до мен. Имах си го преди да го срещна и сега си го отстоявам твърдо.
Защото неговият е пряко свързан с мен, а аз се старая да го науча, че не бива и че не искам да бъда негов център.
Радвам се, че ме разбира и се отнася с уважение към границите ми.
След като твърдиш, че знаеш какво е сам да си определяш душевния мир, нямаше да има котешки каваци от твоя страна за това доколко успехът на един мъж зависел от това дали има жена до него или не. Simple Smile

Тц.
Хем е невярно, хем е отвратително.
Твоят дедуктивен пример ми е чужд като начин на мислене.
Сега схвана ли?
Сега остава да обясниш и защо е невярно? Simple Smile
Това, че ти е чужд, не прави твоя правилен, а моя грешен.
Не пич, не падам в тоя капан аз.
Ти докажи тезата си.
Иначе ставаш като плоскоземците, дето си имат някави умозаключения и изпляскват тезата си, но държат другите да им доказват нещо, вместо да е обратното.

# 437
Ама върни по-нагоре и ми прочети отговора. Поне. Щото наистина намилаш за спорта само..))

# 438
  • France
Ще пробвам да го кажа на твоя език, един мъж, както и една жена могат да стигнат до точка Б, тръгвайки от точка А. Това е нормално и е някакъв екзистенциален минимум. Но важното е когато са заедно да имат желанието да стигнат и до точка Я. А за мен лично, голям бонус е и да си прекарват добре пътувайки.

# 439
  • Агент под прикритие
Ама върни по-нагоре и ми прочети отговора. Поне. Щото наистина намилаш за спорта само..))
Уинг, видях ти отговоря. Щели да станат по-успешни. Евентуално. Това факт ли е и общовалидно ли е?
Ако нямаш обяснение, можеш просто да кажеш.

Ще пробвам да го кажа на твоя език, един мъж, както и една жена могат да стигнат до точка Б, тръгвайки от точка А. Това е нормално и е някакъв екзистенциален минимум. Но важното е когато са заедно да имат желанието да стигнат и до точка Я. А за мен лично, голям бонус е и да си прекарват добре пътувайки.
Филомена, има хора, които сами се преценяват, че не стават за семейства, не искат такива и не правят такива. Това и за тях ли важи? Защото съдейки по предните коментари, всичко, което е непознато, се отрича и определя като ненормално.

# 440
Факт е.
И е общовалидно, за тези, които го разбират.
За други - въпрос на късмет.

# 441

Това е съвсем друг език, обаче.
На Феникс на езика, мъжът си пътува, а жената му е климатика в колата, или кожения салон😂😂😂

# 442
  • Агент под прикритие
На Феникс на езика, мъжът си пътува, а жената му е климатика в колата, или кожения салон😂😂😂
Това също е вариант. Един от многото. Grinning

Факт е.
И е общовалидно, за тези, които го разбират.
За други - въпрос на късмет.
Надявам се, че не говориш от името на всички.
А това колко смяташ, че знаеш за самоопределянето на душевния си мир.... Аз лично силно се съмнявам, но ти си знаеш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:27 от Phoenix Wright

# 443
Реално в повечето случаи - натовареното ремарке Joy Това е (почти) шега.

# 444
На езика на мъжете, правилната жена е онази, която няма от милиардери да ви направи милионери, но пък такава не би търпяла някакво си там милионерче. Сега по-разбираемо ли е?

# 445
Това също е вариант. Един от многото. Grinning

Разбира се. Само вариант.
Но доказва защо тезата ти за колата и пакета Е отвратителна и невярна.

# 446
  • София
Луксозни пранги направо. Красота.

# 447
Реално в повечето случаи - натовареното ремарке Joy Това е (почти) шега.

Ремаркето влачи продължението на ДНК-то ти. Иначе таз фамозност заминава в канала. Или в полза на държавата. 😂

# 448
  • Агент под прикритие
Разбира се. Само вариант.
Но доказва защо тезата ти за колата и пакета Е отвратителна и невярна.
Е, как да спориш? Особено при наличието на такива видни инстанции, които казват кое е вярно и кое не. Това е като общите условия: съгласяваш се, без да четеш. Grinning

# 449
Луксозни пранги направо. Красота.
Златна клетка. Чудничко си е.
Пранги и клетки зависят от мащаба на мъжа. Ако клетката е с размерите на планетата или даже отвъд като при Илон Мъск - що пък не?

Общи условия

Активация на акаунт