Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 885
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
Колата само горивото й да отидеш 20 дни на работа с нея и да се върнеш - 100 лв. Това е само горивото , без стойността на самата кола, без данък, застраховка, каско, гуми, не дай Боже ремонти и без шофьорския курс.
Екскурзии, пазаруване и риболов са съвсем отделно.

# 541
  • Агент под прикритие
Колата си е необходимост в днешно време. Изброените от теб разходи се плащат без значение по какво предназначение се ползва колата и колко често.

Започваме сега с условия...
Може би трябваше още в началото, когато започна да се споменава "зоната на комфорт", тези, които са свикнали тяхната да представлява всичко на едно място, да не правят изказвания кой нарушавал или не зоната си на комфорт. Защото явно едни не могат да я нарушат поради една причина, а други поради.... друга.

И после аз съм правил сметки... Simple Smile

# 542
  • France
Чудесно, качваш се на колата и уикенда тръгваш на някъде. А в останалите, делнични дни? Да не говорим, че живееш на място, което познаваш до болка и срещаш по улиците все "обичайните заподозряни". Не е за мен тази работа.
Като бездетна двойка с ММ, в продължение на 2 години нямаше месец, в който да не си направим дълъг уикенд някъде. Бяхме абонирани за една апликация, която ни даваше най евтините самолетни билети в момента. Беше много забавно. Колко пъти сме се събуждали събота и още пиейки кафето сме решавали да отидем до океана/дисниленд/спа. Дори и с дете продължаваме да пътуваме, но по рядко и за по дълго.

# 543
  • Агент под прикритие
В останалите делнични дни, ако не сте в отпуск, не ходите ли на работа? Всяка Божа вечер ли излизате на заведения? Това ли са критериите за скука?

# 544
Финикс, много се надявам да не ми се разсърдиш, че сме си приятелчета тук във форума, но никога не би ми бил гадже, за съпруг не смея и да мечтая. Твърдоглав си, не приемаш чуждо мнение, сръдлив си, не падаш по гръб и се опитваш да изкараш отсрещния улав. Ти дискусии не умееш да водиш, ако не е на твоето. А това руши комуникацията и води до едностранчивост, така и пресметливата мома и тази дето няма против да е мъжко продължение ще бяга, да знаеш. Stuck Out Tongue

# 545
На мен никога и никъде не ми е скучно. Обичам обаче да се махам от града за уикендите - действа ми добре. Какво е това скука не знам...

# 546
  • Агент под прикритие
Бази, благодаря ти за включването. Твоето мнение е много важно за мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не искам да е на моето. Странно ми е когато задам някакъв логичен въпрос и започват нападки, нищо повече. Grinning
Мнение на никой не съм налагал, само питам, а гледай какво става...

# 547
  • France
Самият факт да си в нов и непознат град е вълнуващ. Трябва време да го опознаеш.

# 548
  • Агент под прикритие
Филомена, имаме няколко по-малки града наблизо. Да не говорим, че Пловдив и Стара Загора са на по час път. Населени места наоколо не липсват.

# 549
  • France
Е, да де, ще ги посещаваш и тях, и ще ги научиш наизуст. И Пловдив, и Ст Загора познавам. И до София ходихме често с нашите. За 18 години ми бяха до болка познати.
Различни хора сме, Феникс, не можем да се разберем.

# 550
  • Агент под прикритие
Добре, за пътуванията се разбрахме. Различни сме.
Кажи сега за скука на ежедневието и с какво е по различна в различните градове. Simple Smile

# 551
В останалите делнични дни, ако не сте в отпуск, не ходите ли на работа? Всяка Божа вечер ли излизате на заведения? Това ли са критериите за скука?
По скоро искам да знам критериите за добре изживян живот. За пътуванията вече разбрах. Друго?

# 552
Моите критерии са:
имането на деца,
имането на хубава работа
доброто здраве и добрият външен вид
аз лично предпочитам да имам партньор, не искам да живея сама
другите по-маловажни неща:
пътувания, приятелки, кръчми, театри, дрехи и обувки, спортуване
така го разбирам хубавия живот

# 553
Да бе, ще бия 100км за едно кафе, като тук в София топ кафета, топ ресторанти, топ жени, топ барове и всичко ми е на пет крачки. От всичко за всеки.

# 554

Идеята ми е следната:
Срещате човек, който изглежда сериозен и отговорен, грижовен е, мил е, но някак..нещо ви липсва. Бихте ли създали семейство с него, концентрирайки се върху тези положителни качества и приемайки ги за достатъчни за градене на семейство, или ще продължите да търсите човек, който отговаря на всичките ви ... да ги наречем "изисквания"?

Срещала съм различни умни и приятни мъже, но дотам. Щом не съм създала семейство с някого от тях, значи е имало защо. А то е толкова просто и обяснимо – когато иде реч за създаване на семейство – за мен на първо място винаги е било спокойствието ми с него и инстинктивното усещане, че той ще бъде бащата на децата ни, ама без никакви угризения и съмнения. Абсолютната сигурност и спокойствието, че бащата винаги ще се грижи за децата си, независимо от стеклите се обстоятелства.

А и това, че попадате на приятни за вас хора – съвсем не означава, че всичко ще е точно и брилянтно, особено когато става въпрос за свиване на ваше семейно гнездо, защото семейството и децата само по себе си са най-скъпоценното нещо, което може да се случи на всеки един човек. Зависи и от приоритетите и ценностите на двойките, разбира се – не всеки човек иска да има дете, други копнеят за деца и ще ги отглеждат с Любов. Heart

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 23:17 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт