Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 912
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аааа, моля! Тук Фифи е един.

# 526
О, не моля ви, не обръщайте темата на София и провинция.
Дадох пример със София в продължение на коментара на Финикс за неговото решение. Начини има да се чувстваш добре навсякъде. Аз харесвам много места в България и съм живяла за по немалко години в различно големи градове. Човек е свободен да се чувства успял и добре навсякъде. Зависи от целите и приоритетите.
Стига бе, честно, държавата и мъжа.
Въртиш, сучеш, натамъняваш го на теб да ти е по мярка на разбиранията.  Очарователно.

Да, имаше доста "издаващи" коментари вчера относно начина на мислена – жената аксесоар, продължение на мъжа, тапицерии и тем подобни ниски топки. Разбира се, че това са различни вселени, в свят като моя хора с подобно мислене нямат допир. Ако един мъж тълкува жената, а не човека срещу себе си по подобен начин, в такъв случай той ще бъде припознат точно от такива мадами с тефтеря и акъл на селска пръчка. Сори, Финикс, не към теб. Замисли се над възгледите си, издават ограничение. А светът е пълен с прекрасни умни жени, които чакат да си живеете чудесно. Без компромис.

# 527
Много сексистки изказвания от снощи и днес, Агентов, разшири мирогледа си. Четох те снощи и в някоя от темите за зодии, не помня коя.... как било неестествено жената да е умна и силна
Кики, коментирай по това, което пиша! Не ми проектирай личното си мнение за съдържанието на постовете ми. Ако съм го искал, щял съм да те питам. Средноинтелигентен човек би го разбрал. Simple Smile
Ще ти бъда много благодарен, ако прескачаш постове, които не те кефят. Ще спестят на теб време да ме четеш и на мен да ти отговарям. Grinning

Точно това правя, Агентов, коментирам твоите постове, които са сексистки. Изказвам лично мнение, не проектирам нищо. Не ми излизай с номер за интелигентност, кой какво разбрал/неразбрал

Не държа да ми отговаряш, нямам такава потребност Wink

# 528
Моята работа е такава, че след известно време бих могла да я работя отвскъде, от всяко населено място. (Но не и на село, понеже не искам)

# 529
  • София
Някои мъже ги чака културен шок като/ако осъзнаят, че колкото те избират, толкова и тях ги избират. И е хубаво да предлагат поне толкова, колкото са им претенциите, иначе ще е доста трудно да се пробутат за премиум пакет.

# 530
  • Агент под прикритие
Точно това правя, Агентов, коментирам твоите постове, които са сексистки. Изказвам лично мнение, не проектирам нищо. Не ми излизай с номер за интелигентност, кой какво разбрал/неразбрал

Не държа да ми отговаряш, нямам такава потребност Wink

Пак ти казвам, четенето на чужди постове НЕ е задължително, коментирането им още по-малко. Личното ти мнение за постовете ми НЕ е по темата, а офтопик. Казах ти, не ме интересува, така че не се чувствай длъжна да коментираш. Особено в ролята на някаква инстанция.

Като не ти харесват постове, просто не ги коментирай.Толкова ли е трудно или и за това трябва акъл? Grinning

Някои мъже ги чака културен шок като/ако осъзнаят, че колкото те избират, толкова и тях ги избират. И е хубаво да предлагат поне толкова, колкото са им претенциите, иначе ще е доста трудно да се пробутат за премиум пакет.
То това не е ли общо за всички? Simple Smile

# 531
Сетих се един виц:
Майка към сина си:
-Ти гледай да е умна, красива, имотна, работлива.
Синът:
-Абе аз гледам, ама и те гледат.

# 532
Не ми пречат изискванията на другите.
Ако някой човек има големи изисквания, но не предлага нищо - негов е проблемът с намирането на партньор. Не ме засяга по никакъв начин.
Ако някой има високи изисквания, предлага много - впечатлена съм. Дотам.
Когато човек срещне друг и когато има покритие на изисквания и претенции от двете страни, това е просто съвместимост. Нещата имат по-голям шанс да се получат.

# 533
Нещо и в тая тема се изпокарахте.
Аз повече акъл на свободни хора няма да давам, но вчера си позволих да дам акъл на една женена.
Обади ми се тя по работа и от дума на дума стигнахме до семействата. И аз нали съм семейно ориентирана и викам:-Айде роди още едно дете, не оставай с едно и прочие бла, бла.
Тя ми каза, че ужасно се карат и грам не се разбират с мъжа си. Не я разпитах за какво се карат, мен семейния живот ми е ясен до болка и я посъветвах, да не му обръща никакво внимание и да му говори само за ядене и секс. Казах и че аз така правя 15-сет години и никога не се карам с мъжа ми. Само го питам какво да сготвя и кога ще правим секс. Другите емоции извън семейното гнездо. Тя мисли, мисли и вика - Ей опасна си ти бе. Актриса за оскар.

# 534
Ето защо различни светове се срещат, но много бързо се разминават.
Нагледно.

# 535
И аз мисля като кристина, че ако няма генерални разминавания, няма нужда да се вторачваме в битовизми и други подобни. Да си гледаме живота и купона, доколкото той е възможен Simple Smile

# 536
Аз ако трябва да говоря само за манджи и секс с мъжа, с когото живея, пиши ме избягала.

# 537
  • France
Да се върна на темата. Лучия, надявам се, че си извади извод, че хората могат да бъдат много различни и по принцип това е чудесно, освен ако не трябва да живеят едни с други.
Например аз не съм си правила сметката, като Феникс. Не защото не съм си давала сметка, че в малкия ми роден град няма да ми е по лесно. Апартамент, вила, връзките на баща ми... И в София също нямаше да ми лошо, и там имам апартамент, който може да е малък, но на идеално място... просто за мен това не е достатъчно. Аз съм от хората, които са любопитни, любознателни и бягат от скуката. А в родния ми град си е точно това - скука.
Наскоро се замислих, какво би станало, ако бях останала с бившия. Сигурно в някои аспекти животът ми щеше да е по лесен. Но какво от това, ако трябва да деля живота си с човек, за който най голямото удоволствие е да отиде за риба. А да говоря само за ядене и секс, просто ми е невъзможно. Че аз с колегите си говоря за по интересни неща.

Между другото, не трябва да се вярва 100 процентово на всичко, което се пише в този форум. Невена е давала за пример самотна майка, получаваща "цели" 2000 евро помощи за 5 деца. Аз с едно дете ще ми е трудно да живия само с толкова. В момента само наема и бавачката ни струват 2100.

# 538
  • Агент под прикритие
Преди няколко страници Братана вметна за това да вадиш пари, а да няма къде да ги похарчиш.
Когато работиш имаш някакви доходи и кола, с която да обикаляш, можеш да правиш каквото си искаш. Това, където и да се намираш.
Та това И за скуката.... Simple Smile

# 539
Братан не го слушай, една жена винаги ще намери къде да похарчи парите. Sunglasses Лесна работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт