Вие спечелихте 60 000 лв. Рийдърс Дайджест

• 5 614
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
ООООООО неееееее. Стига моля вииииии  Praynig
Абе тази търсачка за красота ли е ????????????????????
Аман

# 32
ООООООО неееееее. Стига моля вииииии  Praynig
Абе тази търсачка за красота ли е ????????????????????
Аман
OOOOOOO ама що не си гледаш работата????????????????
Аман

# 33
  • UK
Аман от такива като теб, има поне двеста теми за Рийдърс Дайджест, близко е до ума да използваш търсачката. И следващия път избягвай да казваш на когото и да било тук да си гледа работата.

# 34
Айде мир !
Ама днес умрях от смях щото получих две писма  ,баси ква съм късметлийка ! Mr. Green

# 35
Егати...да не пита човек нещо бе...
И нямаше да пиша така,ако не ми беше отговорила  Джулиана по този начин....то бива раздразнителност,ама....
И в крайна сметка въпросът го има в заглавието-който го е видял и толкова се дразно,защо въобще го отваря???

# 36
Егати...да не пита човек нещо бе...
И нямаше да пиша така,ако не ми беше отговорила  Джулиана по този начин....то бива раздразнителност,ама....
И в крайна сметка въпросът го има в заглавието-който го е видял и толкова се дразно,защо въобще го отваря???

За да ти даде любезно линкове към вече нищени теми,например.Иначе к'во толкова,че не ползваш търсачката?Следващия път може пак да ти отговорят по този начин..

# 37
  • До хладилника, който обичам
Вчера получих червения плик - днес им пращам отговор. Искам да си купя енциклопедията. Отсега знам, че от томболи не печеля.
Именно. И ние тъй решихме с маман. Майка ми иска да купим книгата, а писмото пускаме като бонус...

# 38
  • София
Мренка, а според теб нормално ли е всички, които са получили писма да пуснат по една тема ? Съжалявам, но не може да има 5 теми на първите 5 страници в Клюкарника и да продължават да се пускат нови. И ако не ти е ясно всяка излишно пусната тема натоварва сървъра, който и без това изнемогва ! Не веднъж модераторите призовават за използване на търсачка преди да бъде пусната тема, но такива като теб явно не ги касае и какво ли им пука за някакъв си сървър.

# 39
и ние сме сред "избраниците"   Mr. Green

# 40
Аз и вси4ки мои познати и приятели с аполу4авали такива писма................................лъжа и измама ooooh!

# 41
  • гр.Русе
да,и аз днес получих второто писмо.Всичко заради една книжка...ама така е,няма нищо безплатно. Не вярвам на такива глупости

# 42
не прочетох отгорорите по горе,но днес и ние получихме второ писмо с ключ,имаше и едно отделно листче на което можеш да напериш * , ** или ***  мойте бяхза 3 зжезди4ки,това значело 3 подарука,но само не разбрах към какво са Wink ще го дочета

Нали били Тоооолкова малко избраните хора,пък околе мен всички ми се хвалят,че са получили,като гледам тук и Вие...наистина е не6то съмнително май Wink

# 43
    И аз да поспамя малко, нали си нямам такова писъмце: как се разбира кой е истинския ключ? Или всички се нареждат на опашка и като в приказката за Пепеляшка всеки мери като му дойде реда  newsm78
    Иначе ясно, че личните данни преди бяха взети по незаконен начин, чудя се откъде ли са този път.. И коя ли фирма произвежда 'фалшиви' автомобилни ключове  #Crazy

# 44
ОООоооо и аз да се запиша -имам същото писмо с ключ и мисля да поръчам книгата изглежда доста предизвикателна  Naughtyа имам и две деца които сигурно по-нататък ще им бъде интересно да научат какви кътчета има по света.

Общи условия

Активация на акаунт