Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 297
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ехограф имам на бъбреците и пикочните пътища. Чакам нова стерилна урина . Ще ида и на гинеколог. Иначе преди това имах камък и стенд пих неоренал и цистостопа в период на месец като стана цистита. Въпросът ми е ще минат ли болките ? Само това искам ,не се чувствам пълноценно като човек , жена и майка. Но защо има цистит ,като не се изолира бактерия първия път не знам. Казаха ми ,че ако е под някакви стойности не излизала на стерилна. Как да разбера като не излиза имам ли ,нямам ли. От вагинално изследване ли?

# 76
Полово предавани болести може да правят цистит. Вагинален секрет и тест за хламиди, трихомони, уреа мико плазми, бактериална вагиноза, гъбички Simple Smile
Нека гинеколог да види, подобна болка имах след антибиотици, Дактакорт крем мазах. Май от това мина но сякаш имах зачервяване и потдуване долу, като алергия или гъбички по клитора.
Иначе болките в пикучния мехур са от бактерии или песъчинки.
Нека се намери причината и всичко ще се оправи.
Д-р Гунев гинеколог съм супер доволна.

Ехограф имам на бъбреците и пикочните пътища. Чакам нова стерилна урина . Ще ида и на гинеколог. Иначе преди това имах камък и стенд пих неоренал и цистостопа в период на месец като стана цистита. Въпросът ми е ще минат ли болките ? Само това искам ,не се чувствам пълноценно като човек , жена и майка. Но защо има цистит ,като не се изолира бактерия първия път не знам. Казаха ми ,че ако е под някакви стойности не излизала на стерилна. Как да разбера като не излиза имам ли ,нямам ли. От вагинално изследване ли?

# 77
От стерилната урина се изолира Klebsiella pneumoniae. Явно съм я хванала от болницата. Въпросът ми е може ли да заразя съпруга ми с нея. Предава ли се по полов път. Да не си я разменяме само и да се тровя с антибиотици.

# 78
Мисля, че не.
И аз така се обзаведох със същата бактерия, след болница.
ММ нямаше, неговата урина беше чиста.

# 79
Да, питах лекарката няма връзка. Почвам лечение,надявам се да се оправя. Болката постепенно намалява. Пия и хомеопатично Кантарис 9  ch. От както го почнах ,болките намаляват. От този камък насам ,просто спокойствие нямам.То не бяха болки, антибиотици, дори и алергия имах. След това пак от тях киселини и дори стигнах до паник атаки. Искам да се излекувам и да си стана както преди. Сега за най- малкото се шашкам, паникьосвам . Тъкмо да изляза от порочния кръг и пак на ново. Може ли само с хомеопатия да продължавам , към кого ( специалист) да се обърна ?

# 80
Здравейте, на някой от вас изолирали ли са от стерилна урина Corynebacterium sp. (diphteroids)? Коментарът след резултатът е - възможно е външно замърсяване на урината с кожна флора. Няколко пъти попитах лекарката дали е нужно да повторя изследването, но тя ми назначи Вибрамицин за 7 дни според антибиограма. Доста антибиотици съм изпила през годините за еколи и клебсиела, но сега пък тази бактерия Sad Ще съм благодарна да споделите вашето мнение....

# 81
Здравейте. При някоя случвало ли се е? Преди 3 дни пуснах стерилна урина след Фосфомицин. На резултатите пише,че няма нарастване на бактерии,обаче продължавам да имам този дискомфорт. На уролог ще отида понеделник-вторник. Искам да разбера дали е възможно.

# 82
  • Стара Загора
Аз съм имала небактериален цистит по време на бременност, от студени крака ми казаха. Мина ми от  червена боровинка за едно денонощие.

# 83
Аз съм имала небактериален цистит по време на бременност, от студени крака ми казаха. Мина ми от  червена боровинка за едно денонощие.
При мен боровинковите не действат. Даже уролог ми каза,че само притъпяват,нищо повече. Надявам се да мога да се оправя...

# 84
нека родителите ти да те заведат отново при друг лекар

# 85
  • Anywhere
Някой пил ли е Уростим по схема за 3 месеца? Добре ли ви повлия?!

# 86
На мен да. 3 месеца, докато ходех по малка нужна ми пареше, след спирането нямах проблем.
Не го пише на опаковката вече, но с едно наум ако има автоимунно заболяване на щитовидната някой.

# 87
Аз пих, полза нямам, имах пак криза и стигнах до Монурал.

Нямах полза и от Уроваксом, от него пък хич. От Уростим поне няколко месеца ми беше спокойно.

# 88
Аз от Уростим полза никаква.
Уроваксом го пия всяка година и ми действа много добре.

# 89
  • Anywhere
На мен да. 3 месеца, докато ходех по малка нужна ми пареше, след спирането нямах проблем.
Не го пише на опаковката вече, но с едно наум ако има автоимунно заболяване на щитовидната някой.
Аз го пия от 10 дни но имам разни странни усещания по езика и гърлото. А и Точно Хашимото имам....
Как повлиява щитовидната жлеза?

Общи условия

Активация на акаунт