Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 50 130
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
След почти 2 г затишие от тая сутрин май ме почва.. Нещо намалих бдителността.. Занесох стерилна преди малко в Бодимед, но бях вече многократно пикала и беше разредена.. не знам ще хванат ли нещо. Ако до довечера започне болка почвам Монурала... И.. колелото се завърта пак... Еххх.. тамън вчера си мислех, че скоро ще станат 2 г... и тайно се надявах да ме е напуснала, но.. Не би..

# 601
Лоритта, зависи коя сте купили. Тази, която Latyka е пуснала 465мг може да се пие по 2 капсули, 3 пъти дневно с пълна чаша вода.За интензивна употреба: по 4 капсули, 3 пъти дневно. Това е от сайта. Аз смятам така да я пия да видя дали ще стане нещо.

Монурала не е само за Ешерихия, стига да е сенситив към него.

Pandorina, съжалявам, че сте със симптоми! Аз също имах затишие и чисти урини 8 месеца, и от октомври пак съм с бактерии... На мен ми е отчитала и 3та подред като съм пускала.

# 602
Аз веднъж имах Клебсиела, след болничен престой.
Боровинка вземи от 465.

# 603
Аз веднъж имах Клебсиела, след болничен престой.
Боровинка вземи от 465.
Закъснях да ди набавя боровинка, сега в тоя студ да ходя по аптеки, а с доставка утре най-рано...

# 604
Благодаря, момичета! Ще я взема утре тази боровинка. Бързо да се оправят закъсалите.

# 605
Може ли линк където да си поръчам боровинката?

# 606
Някой пробвал ли е това, дали е ефективно?
https://www.peptidi.bg/shop/product/chitomur-112?category=5
Препарата се нарича Читомур.

# 607
Момичета, имали ли сте странен вкус в устата, деня, след като сте пили монурал. Аз снощи пих и днес цял ден ми е леко горчиво. Не знам, дали си въобразявам, но нещо усещам странно. Какво ли не ядох, не се оправя.

# 608
Момичета, имали ли сте странен вкус в устата, деня, след като сте пили монурал. Аз снощи пих и днес цял ден ми е леко горчиво. Не знам, дали си въобразявам, но нещо усещам странно. Какво ли не ядох, не се оправя.
Не би трябвало, аз не си спомням да съм имала някакъв остатъчен вкус. По-скоро да е от нещо друго? Достатъчно вода пи ли?

# 609
Не би трябвало, аз не си спомням да съм имала някакъв остатъчен вкус. По-скоро да е от нещо друго? Достатъчно вода пи ли?
Днес ли, дали съм пила вода? Снощи го изпих и легнах.
Днес съм пила доста вода, за кога питаш?

# 610
И аз не съм имала такъв вкус.

# 611
По-скоро сухота усещам. През нощта след като го изпих чувствах нещо като махморлук като ставам да пикая и болки в гърба...после премина, на яко разстройство получавам в последните години от него. В началото не. 

Момичета някой пил ли е Доксициклин за Ешерихия? Или Панацеф? търся друг ваариант освен хинолонов...да съчетая с монурала...

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:06 от pandorina

# 612
Pandorina, какво ще кажеш за Бисептол?

# 613
Pandorina, какво ще кажеш за Бисептол?

Аз мога да кажа, че никаква полза нямах.
Ударна доза, за 15 дни.
И на контролата излезе сензитив.

# 614
Момичета, има един стар антибиотик, още по соц. време са лекували с него цистит. На мен ми е помагал. Казва се хлорнитромицин. Има го в аптеките, около 7лв. е. Много е гаден, но помага. Тъй като е от старите лекарства, почти не го изписват, но явно от  новите хич не се трогва ешерихията.

Общи условия

Активация на акаунт