Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 577
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Не, нищо. Аз си мисля, че още от ученичка имах навика да стискам дълго време и получих една бъбречна криза като завърших. После няколко години нямах чак такива проблеми с цистити. 2016 имах два пъти, 2017 започнаха проблеми със стомаха и от април 2019 пак след една бъбречна криза съм с бактерии. Правиха изследвания за ППБ - само уреаплазма излезна, вагинални микробиологии, ехографи, скенер. Това разстройство с антибиотиците и то се появи 2019, преди това не съм имала такива проблеми. Не знам какъв е проблема.

# 586
Sun sea, интересно защо така ти влияе лавандулата, като уж е и за раздразнен стомах, жлъчка, гастрит.
Аз пия бг лавандула. Никакви проблеми с нея.

# 587
Не знам дали е от нея.Няколко неща си купих-хвойна,нар,чай с черешови дръжки ...и се засилих смело.Но ми съвпадна с мигренозен период,който се повлияваше от огромно количество обезболяващи,сред които ибопрофен,аспирин...Още съм съм обрив от този период и мисля,че от тях е гастрита,но спрях всичко.Пак ще я пия,няма отказване.От последния аб само дето не умрях ,а и миналата година толкова много изпих,бих...и сега ми се иска без температура ,да не приемам.Залагам на чайовете и добавките.
При теб как е?

# 588
Е, то и аз съм имала 1-2 стерилни урини, но за кратко.

# 589
Sun sea, за циститните проблеми ли питаш? Не смея да кажа как съм.
Сега се занимавам с други болежки.

# 590
Мер,съжалявам.То при нас ако не е едно,ще е друго,но все има нещо.А пиеш ли лавандула?

# 591
Да, за нервната система бг лавандула. Чудно ме успокоява, заедно с маточина.

# 592
Момичета, от къде купихте тази боровинка? Намирам само 400 гр.

# 593
Момичета, от къде купихте тази боровинка? Намирам само 400 гр.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012471
Аз пия тази.

# 594
Поръчаха ми я в Найденови.
465 г
По 2 пия.
30.92 лв.

# 595
И аз си я поръчах. Трябва на 29-1април да дойде. Ще пия ударни дори и също си поръчах Д-маноза от бреза да пробвам (сега е от царевица). На мен ми излезна 20£ и Д-манозата 23£.

П.П.
Сега говорих с друг уролог. Единствения вариянт ми каза, че е дългосрочно приемане на ниска доза антибиотици, въпреки че му казах, че не толерирам никакви антибиотици добре. Обясни ми, че при такива инфекции самата бактерия се е вградила в мехура и периодично се освобождава  затова трябва нещо за всеки ден.
Еми... това е. Ще чакам да пробвам сега с боровинка, ако няма промяна ще го мислим.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 12:44 от Lime_

# 596
  • Anywhere
Защо не опиташ дълго лечение с Фуролин/Пиелосептил? За него знам,че се дава за дълго, ежедневно приемане, дори и на деца .

# 597
Точно това ми предлагат, но не понасям добре антибиотици (получавам диария), а и четох, че някои жени като го спрат пак им се появяват бактерии.

# 598
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е човек да има цистит без парене и болка и без да му се откриват бактерии. Само често уриниране и чувство за недоизпикаване. Ако някой е имал само такива симтоми и се е оправил, как е успял, ще съм благодарен ако споделите.

# 599
Благодаря за отговорите с боровинката. Значи ще взема от 400 и по две на ден.
Аз искам да питам и друго. От години се боря с Ешерихията-направо е станала второто ми аз. От миналата седмица излезе Клебсиела-чувствителна на почти всичко, включително и Монурал. Той не беше ли само за Ешерихия. И откде може да се е появила тази гад Клебсиелата, тъй като не съм имала никакви контакти, нито съм била в болница за манипулации. Случвало ли се е и при вас?

Общи условия

Активация на акаунт